Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Agrilarin varmi suan bak ben oglen 3 bucuk gibi test yapmistim aksam saat 9 gibi catlamisti acaba 3 saat sonra tekrarlasanmi bende tam bilmiuom gece velan catlarmiki acaba suphede kaldim
S sabirin gelllll yetissssss
Cunki bende ilk defa kullandim ovulasyon testini tamda bilmiyorum nasil kullandim biraz tesaduf oldu benimki ertesi gun hemen kizarmisti cizgi oyuzden kotkuyorum tam Sana net cevap vermeye ama bence 3/4 saat sonra tekrarla testi

Agrilarin varmi suan bak ben oglen 3 bucuk gibi test yapmistim aksam saat 9 gibi catlamisti acaba 3 saat sonra tekrarlasanmi bende tam bilmiuom gece velan catlarmiki acaba suphede kaldim
S sabirin gelllll yetissssss
Evet cnm gece 23:30 gibi testi tekrarlıycam akıntıyı takip ediyorum yumurta çatlayınca su gibi bir şey geliyor

Ama
Iki canlisin suan oyuzden canim daha alirsin 10 kiloya kadar yolum varzaten 10'kilo aliyosun genelde ama o 10 kilo dogumdan sonra gidiyor yeterki canlari icinde olsun Sen yemene bak canim
Ayy zaten durduramiyorum cnm.tskr ederim bilgin icin.insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…