- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.701
Bebiş büyüyordurVallahi bendede bi kasik bel agrisi var bugun bilemedim cok agriuo
Umarim oyledir cnm offff hersey bi ayri stresss yawwwBebiş büyüyordur
Evet canim genelde geçiyor.ben ilk 6 ay hic kilo almamistim kizlarimda.ama bende hipermesys Gvardium vardi.o yuzdendi.Kizlar deneyimli gebelerden yardim almak istiyorum.ilk 3 aydan sonra gaz siskinligi geciyor mu ve ilk 3 ayda kilo alan oldu mu?gobegim simdiden cikiyor
Aynen yaa neyse cnm bunlar da geçer Allahım büyük dertler vermesinUmarim oyledir cnm offff hersey bi ayri stresss yawww
Canim istahin cok aciksa kilo alirsin ama bebek cok kucuk daha siskinlik olur simdi gaz herzaman oluyor zaten bagirsaklar yavas calistigi icin kabiz sikayetinde artarKizlar deneyimli gebelerden yardim almak istiyorum.ilk 3 aydan sonra gaz siskinligi geciyor mu ve ilk 3 ayda kilo alan oldu mu?gobegim simdiden cikiyor
Aminnn canim benimAynen yaa neyse cnm bunlar da geçer Allahım büyük dertler vermesin
ilk gebelikmi?Canim istahin cok aciksa kilo alirsin ama bebek cok kucuk daha siskinlik olur simdi gaz herzaman oluyor zaten bagirsaklar yavas calistigi icin kabiz sikayetinde artar
Insanllah canimbebegimmm korkma canim agrilardan.bende o kadar coktuki dusecek saniyorudum.41 haftalik dogdu:) icini ferah tut
Ewt istahim acildi artik ama cok saskinim normalde yediklerimde bu kadar hizli kilo almazken simdi 3 kilo aldm.56 yi gordumCanim istahin cok aciksa kilo alirsin ama bebek cok kucuk daha siskinlik olur simdi gaz herzaman oluyor zaten bagirsaklar yavas calistigi icin kabiz sikayetinde artar
Oyle canim.benim 5 gebeligim oldu.3 dusdu.anliyorum seni.hatta soyle soyluyim dusen gebeliklerimden daha çok agri vardi kizlarima hamileliğimde.rahim buyuyor.o yuzden.1 ay olucak bu agrilar.fazla surmuycek in SA Allah.ozellikle 2 adet dönemi atlattikdan sonra azaliyorInsanllah canim
Insan ister istemez korkuyor iste bide dusukler oldugu icin daha cok korkuyor gerci rabbim hayirlisini versin en onemlisi o insannalh sag saglim aliriz kucagmiza
Insallah gecer cnmEvet canim genelde geçiyor.ben ilk 6 ay hic kilo almamistim kizlarimda.ama bende hipermesys Gvardium vardi.o yuzdendi.
AmaEwt istahim acildi artik ama cok saskinim normalde yediklerimde bu kadar hizli kilo almazken simdi 3 kilo aldm.56 yi gordum
Seninde aklina geldimi acaba y kromozlari vucut tutmadinii???Oyle canim.benim 5 gebeligim oldu.3 dusdu.anliyorum seni.hatta soyle soyluyim dusen gebeliklerimden daha çok agri vardi kizlarima hamileliğimde.rahim buyuyor.o yuzden.1 ay olucak bu agrilar.fazla surmuycek in SA Allah.ozellikle 2 adet dönemi atlattikdan sonra azaliyor
Gelmez olurmu . geldi tabii.doktor öyle bir yok desede kafami kurcaliyorSeninde aklina geldimi acaba y kromozlari vucut tutmadinii???
Ay cok sevindim canim gozun aydin.hayirlisi ile gelsin bebis
İnşallahAy cok sevindim canim gozun aydin.hayirlisi ile gelsin bebis