Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Yaa benimde kistin olduğu yer ağrıyor..pazartesiye randevu aldım bakalım ne durumda...kist var yumurta yok derse dr sabirinin verdiği tedaviyi uygulacam...offff nerden çıktı bu kistler..Allah ım kötü kistlerden esirgesin

Cnm belki adet döneminde atmışsındır S sabirin baya bilgili o konularda iyi oldu onu tanıdığımız

İnşallah cnm o yüzden gidicem kontrole..evt kesinlikle..sağolsun sabirin detaylı bilgi verdi..ilaç tedavilerini hiç sevmiyorum..
Ben de sevmiyorum ilaç içmeyi yalnız ben çok kötü hasta oldum iyice ağırlaştım zamanlaması kötü oldu ovülasyon olursa Nasıl olcak bilmiyorum her tarafım ağrıyor ilaç da içemiyorum yumurtlamayı engeller diye offff mahvoldum yaa

Çok geçmiş olsun canım ya soğuk algınlığı falan mı...ilaç falan alma tutunmayıda etkiliyormuş..

Vallaha bende senin gibi olmustum biliyorum o agrilari Karin kasik offf Allah yardimcin olsun olur insanllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…