Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kizlar deneyimli gebelerden yardim almak istiyorum.ilk 3 aydan sonra gaz siskinligi geciyor mu ve ilk 3 ayda kilo alan oldu mu?gobegim simdiden cikiyor
Evet canim genelde geçiyor.ben ilk 6 ay hic kilo almamistim kizlarimda.ama bende hipermesys Gvardium vardi.o yuzdendi.

Kizlar deneyimli gebelerden yardim almak istiyorum.ilk 3 aydan sonra gaz siskinligi geciyor mu ve ilk 3 ayda kilo alan oldu mu?gobegim simdiden cikiyor
Canim istahin cok aciksa kilo alirsin ama bebek cok kucuk daha siskinlik olur simdi gaz herzaman oluyor zaten bagirsaklar yavas calistigi icin kabiz sikayetinde artar

Insanllah canim
Insan ister istemez korkuyor iste bide dusukler oldugu icin daha cok korkuyor gerci rabbim hayirlisini versin en onemlisi o insannalh sag saglim aliriz kucagmiza
Oyle canim.benim 5 gebeligim oldu.3 dusdu.anliyorum seni.hatta soyle soyluyim dusen gebeliklerimden daha çok agri vardi kizlarima hamileliğimde.rahim buyuyor.o yuzden.1 ay olucak bu agrilar.fazla surmuycek in SA Allah.ozellikle 2 adet dönemi atlattikdan sonra azaliyor

Ewt istahim acildi artik ama cok saskinim normalde yediklerimde bu kadar hizli kilo almazken simdi 3 kilo aldm.56 yi gordum
Ama
Iki canlisin suan oyuzden canim daha alirsin 10 kiloya kadar yolum var:KK48:zaten 10'kilo aliyosun genelde ama o 10 kilo dogumdan sonra gidiyor yeterki canlari icinde olsun Sen yemene bak canim

Oyle canim.benim 5 gebeligim oldu.3 dusdu.anliyorum seni.hatta soyle soyluyim dusen gebeliklerimden daha çok agri vardi kizlarima hamileliğimde.rahim buyuyor.o yuzden.1 ay olucak bu agrilar.fazla surmuycek in SA Allah.ozellikle 2 adet dönemi atlattikdan sonra azaliyor
Seninde aklina geldimi acaba y kromozlari vucut tutmadinii???

image.jpeg

X