- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.601
amin inşallah canım..Sana da hayırlı cumalar cnm Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
ayyyy tüh..kısmetinde yokmuş artık...önemli günlerinde misafir kabul etme cnm..malum ayda 1 gün denk getirmek zor..Aynı canım değerlendiremdik maalesef misafirimiz geldi yatılı diğer aya artık bakim
aynen bende de öyle olmuştu cnm..koyuyu gördükçe ne zaman açılacak diye her saat yapasım geliyodu testi..gece olur da inşallah kaçırdım kaçırıyorum stresini yaşamazsın..olucak inşallah rahat ol sen..Evet stres yaptım yapmıyordum ama çizgi koyulaştıkça yapmaya başladım ara ara çok ağrı giriyor duramıyorum inşallah yarın geceye falan denk gelirde kaçırmam
Burdayım canim valla çok heyecanlı gerçekten de. Bende heyecanlıyım. Elde değil yani. Bugun koyulasmis fark ettim. Canim yanlış anlama ben çok heyecanlıyım o yuzden fazla yorum yapıp seni daha çok tedirgin etmek istemiyorum. Hayırlısı olsun canim insallah rabbim emeğini bosa cikartmasin ben takipteyim canim.Kızzlarrr nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor
Yetişirim inşallahCanım çatlamdan sonra 1 gün canlı kalır yumurta
İnşallah cnm ümitliyim çünkü bugünki test 5 dk içinde koyulaştı sabah yaptığım test net sonuç veriyor dün gece yaptım baya silik çıktı yani sıvı baya etkiliyor testi o yğzden hep sabah yapıcağımaynen bende de öyle olmuştu cnm..koyuyu gördükçe ne zaman açılacak diye her saat yapasım geliyodu testi..gece olur da inşallah kaçırdım kaçırıyorum stresini yaşamazsın..olucak inşallah rahat ol sen..
O heyecan bende de var ister istemez heyecan yapıyorum inşallah emeğimiz boşa gitmez dua edinBurdayım canim valla çok heyecanlı gerçekten de. Bende heyecanlıyım. Elde değil yani. Bugun koyulasmis fark ettim. Canim yanlış anlama ben çok heyecanlıyım o yuzden fazla yorum yapıp seni daha çok tedirgin etmek istemiyorum. Hayırlısı olsun canim insallah rabbim emeğini bosa cikartmasin ben takipteyim canim.
Ya iste habersiz canım geç saate kalınca bizde yattılar öyle ama insaallah diğer aya değerlendirimdua edinayyyy tüh..kısmetinde yokmuş artık...önemli günlerinde misafir kabul etme cnm..malum ayda 1 gün denk getirmek zor..
Hayırlısı olsun canım, inşallah sonraki ay bi engel çıkmadan halledersin bebişin tutunur sana, hepimiz inşallah güzel güzel haberler alırız..Ya iste habersiz canım geç saate kalınca bizde yattılar öyle ama insaallah diğer aya değerlendirimdua edin
Benimki iki gun aralikta oldu bilmiyordum ben 10 gun hayirlsi olsun bakalim ama idrarim hep acik sari ona dikka ediyorum ve sukur bulatim yok bi ogun olmustu birgun surdu daha simdi cok sukur bulantim yok iyim
Kız bebek anne hormonunu daha çok arttırıyor derler genelde...tam tersi olanda oluyo..kızında hafif oğlunda şiddetli geçirenlerden var..benim duyduğumun çoğunda hamileliği hafif geçirenlerin oğlu oluyor:) hayırlısı olsun..içimden hep erkek geçiyo seninkiBenimki iki gun aralikta oldu bilmiyordum ben 10 gun hayirlsi olsun bakalim ama idrarim hep acik sari ona dikka ediyorum ve sukur bulatim yok bi ogun olmustu birgun surdu daha simdi cok sukur bulantim yok iyim
Zaten bir fark var oda kizlarimda cok kustum afedersiniz bunda pek yok nazar etmim kenimde yineKız bebek anne hormonunu daha çok arttırıyor derler genelde...tam tersi olanda oluyo..kızında hafif oğlunda şiddetli geçirenlerden var..benim duyduğumun çoğunda hamileliği hafif geçirenlerin oğlu oluyor:) hayırlısı olsun..içimden hep erkek geçiyo seninki
Aminn inşaallah canımHayırlısı olsun canım, inşallah sonraki ay bi engel çıkmadan halledersin bebişin tutunur sana, hepimiz inşallah güzel güzel haberler alırız..
Insanllah canim benim allahim isteyen herkeze versin insnallah burdaki arkadaslarima istediklerini nasip etsin rabbim saglikli bi sekildeKız bebek anne hormonunu daha çok arttırıyor derler genelde...tam tersi olanda oluyo..kızında hafif oğlunda şiddetli geçirenlerden var..benim duyduğumun çoğunda hamileliği hafif geçirenlerin oğlu oluyor:) hayırlısı olsun..içimden hep erkek geçiyo seninki
Aminn inşaallah canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin insaallah bizede nasp etsin. AminnInsanllah canim benim allahim isteyen herkeze versin insnallah burdaki arkadaslarima istediklerini nasip etsin rabbim saglikli bi sekilde
İnşallah cnm çok saol yarın ola hayrolaYeterli canım 1 haftada yeter korkma
Zaten bir fark var oda kizlarimda cok kustum afedersiniz bunda pek yok nazar etmim kenimde yineve sabirinin
Dedigi gibi idrar rengin acik bakalim