Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Benimki iki gun aralikta oldu bilmiyordum ben 10 gun hayirlsi olsun bakalim ama idrarim hep acik sari ona dikka ediyorum ve sukur bulatim yok bi ogun olmustu birgun surdu daha simdi cok sukur bulantim yok iyim
Diğer çocuklarından farklı geçiyor hamileliğin erkek olabilir inşallah öyledir annesini üzmüyor bebişin

merhaba ara sıra bakıp yazdıklarınızı okuyorum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah ama idrarın açık olması yeterli sıvı aldığın anlamına geliyor canım bunun cinsiyet belirlemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. koyu olunca az su içtiğin anlamına gelir. yani ukalalık olarak algılama ama öyle biliyorum.
Evet bende böyle bilyorum

merhaba ara sıra bakıp yazdıklarınızı okuyorum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah ama idrarın açık olması yeterli sıvı aldığın anlamına geliyor canım bunun cinsiyet belirlemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. koyu olunca az su içtiğin anlamına gelir. yani ukalalık olarak algılama ama öyle biliyorum.
S sabirin canim nediyosun bu konu hakkinda

Yok canım tesadüftür bence çünkü sıvı tüketimine bağlı su çok tüketyorsan eğer idrar rengin açılır
Ben onu erkek bebek Kiz bebek farkinda da okudum erkek bebege hamile olanlar idrar parlak sari ama canim tuaf degilmi bak ben iki kizimdada acayip koyuydu gayette su iciyodum ozellikle sabahlari bakiyorum cunki gun asiri suyu fazla tukketimiz icin sabahlari dikkat ediyorum acik sari oluyor bilmiyorum bi alakasi varmi yokmu ama yinede hayirlisi diyorum

Ben onu erkek bebek Kiz bebek farkinda da okudum erkek bebege hamile olanlar idrar parlak sari ama canim tuaf degilmi bak ben iki kizimdada acayip koyuydu gayette su iciyodum ozellikle sabahlari bakiyorum cunki gun asiri suyu fazla tukketimiz icin sabahlari dikkat ediyorum acik sari oluyor bilmiyorum bi alakasi varmi yokmu ama yinede hayirlisi diyorum
Allah Allah belki çok su tükettiğin hâlde rengi koyuysa kız tüketmdiğin hâlde açıksa erkek heralde böyle bende tan bilmiyorum

Kizlar selam.ben inaniyorum idrar rengi olayina.cunki bir testde var biraz pahali ordada bir seyler katiyorlar idrara rengleri bakip anliyorlar cinsiyeti.idrarla alakasi olmasa oda dogru olmazdi.ama yinede dogrumu bilmiyorum tabii
İdrar rengiyle cinsiyetin alakalı olduğunu bende düşünüyorum..çünkü 10. Haftada erken cinsiyet öğrenme testlerinin olduğunu duymuştum..idrar kullanılarak bakılıyormuş..pahalı bi test ve bazı ülkelerde yasak kullanımı kürtaja karşı önlem için..idrar rengiyle cinsiyetin bi alakası olmasa neden bu testlerde idrar kullanılsın değilmi...kanda kullanılabilirdi..

image.jpeg

X