- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.621
Diğer çocuklarından farklı geçiyor hamileliğin erkek olabilir inşallah öyledir annesini üzmüyor bebişinBenimki iki gun aralikta oldu bilmiyordum ben 10 gun hayirlsi olsun bakalim ama idrarim hep acik sari ona dikka ediyorum ve sukur bulatim yok bi ogun olmustu birgun surdu daha simdi cok sukur bulantim yok iyim
Evet bende böyle bilyorummerhaba ara sıra bakıp yazdıklarınızı okuyorum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah ama idrarın açık olması yeterli sıvı aldığın anlamına geliyor canım bunun cinsiyet belirlemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. koyu olunca az su içtiğin anlamına gelir. yani ukalalık olarak algılama ama öyle biliyorum.
İnşallah cnm dualarımız seninle Allahım hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin sana da inşallahİnşaallah nasp olur bizede kızlar çok istiyorum
Aminn inşaallah canım Allah razı olsun Allahım nasp etsin banada ve tüm isteyenlereİnşallah cnm dualarımız seninle Allahım hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin sana da inşallah
Bende bilmiyordum idrar renk ama parlak sari erkek koyu sari Kiz diye diyolar bilemedimEvet bende böyle bilyorum
S sabirin canim nediyosun bu konu hakkindamerhaba ara sıra bakıp yazdıklarınızı okuyorum. Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah ama idrarın açık olması yeterli sıvı aldığın anlamına geliyor canım bunun cinsiyet belirlemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. koyu olunca az su içtiğin anlamına gelir. yani ukalalık olarak algılama ama öyle biliyorum.
Yok canım tesadüftür bence çünkü sıvı tüketimine bağlı su çok tüketyorsan eğer idrar rengin açılırBende bilmiyordum idrar renk ama parlak sari erkek koyu sari Kiz diye diyolar bilemedim
Ben onu erkek bebek Kiz bebek farkinda da okudum erkek bebege hamile olanlar idrar parlak sari ama canim tuaf degilmi bak ben iki kizimdada acayip koyuydu gayette su iciyodum ozellikle sabahlari bakiyorum cunki gun asiri suyu fazla tukketimiz icin sabahlari dikkat ediyorum acik sari oluyor bilmiyorum bi alakasi varmi yokmu ama yinede hayirlisi diyorumYok canım tesadüftür bence çünkü sıvı tüketimine bağlı su çok tüketyorsan eğer idrar rengin açılır
Allah Allah belki çok su tükettiğin hâlde rengi koyuysa kız tüketmdiğin hâlde açıksa erkek heralde böyle bende tan bilmiyorumBen onu erkek bebek Kiz bebek farkinda da okudum erkek bebege hamile olanlar idrar parlak sari ama canim tuaf degilmi bak ben iki kizimdada acayip koyuydu gayette su iciyodum ozellikle sabahlari bakiyorum cunki gun asiri suyu fazla tukketimiz icin sabahlari dikkat ediyorum acik sari oluyor bilmiyorum bi alakasi varmi yokmu ama yinede hayirlisi diyorum
Himm bende bilemedim simdi hayirlsi bakalimKizlar selam.ben inaniyorum idrar rengi olayina.cunki bir testde var biraz pahali ordada bir seyler katiyorlar idrara rengleri bakip anliyorlar cinsiyeti.idrarla alakasi olmasa oda dogru olmazdi.ama yinede dogrumu bilmiyorum tabii
İdrar rengiyle cinsiyetin alakalı olduğunu bende düşünüyorum..çünkü 10. Haftada erken cinsiyet öğrenme testlerinin olduğunu duymuştum..idrar kullanılarak bakılıyormuş..pahalı bi test ve bazı ülkelerde yasak kullanımı kürtaja karşı önlem için..idrar rengiyle cinsiyetin bi alakası olmasa neden bu testlerde idrar kullanılsın değilmi...kanda kullanılabilirdi..Kizlar selam.ben inaniyorum idrar rengi olayina.cunki bir testde var biraz pahali ordada bir seyler katiyorlar idrara rengleri bakip anliyorlar cinsiyeti.idrarla alakasi olmasa oda dogru olmazdi.ama yinede dogrumu bilmiyorum tabii
Valla deneyin hep birlikte gorecez bakalım
Bekliyoruz canimGünaydın kızlarr saat 11 gibi testi yapıp atarım umarım pozitiftir bugün 14. gün ve sıkılmaya başladım bu kadar uzun sürer mi yaw