-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.581
Yarin catlamasi gerek yarin bakalim ona göre netlestirelim canım.Benimde her iki kasigim agrirdi.Gayet normal canimAynı anda yazmışız çatlar mı kesin göğüslerim falan çok ağrımaya başladı niye anlamadım bu kez iki kasığım birden ağrıyor
İnşallah gece çatlar yarın eşim çalışıyor o kadar taktım ki kafama artık rüyamda da ovülasyon testleri görmeye başladımYarin catlamasi gerek yarin bakalim ona göre netlestirelim canım.Benimde her iki kasigim agrirdi.Gayet normal canim
Yumurtalar çatlasında ne yapalım göğüs kasık ağrısınİlk defa oldu kötü birşey galiba östrojen hormonundan kaynaklanıyor
Aynen ya psikolojim bozuldu rüyalarımda da test yapıyorum falan bu test olayı sıkıcı kafaya takılıyor ister istemezYumurtalar çatlasında ne yapalım göğüs kasık ağrısın
Canım ama takma kafana ne çok etkilenmissinki ruyanda görmüssünAynen ya psikolojim bozuldu rüyalarımda da test yapıyorum falan bu test olayı sıkıcı kafaya takılıyor ister istemez
Evet aynen öyle takıldım baya insan takıyor kafaya bakalım yarın Nasıl olcak testCanım ama takma kafana ne çok etkilenmissinki ruyanda görmüssün
İnşaallah yakalicaksın canımdaha çok koyulasırEvet aynen öyle takıldım baya insan takıyor kafaya bakalım yarın Nasıl olcak test
İnşallahİnşaallah yakalicaksın canımdaha çok koyulasır
Canim bende agridan duz duramadim kasik agrisindan normalde hic okadar agrimiyordu busefer cokkkk agridi ve stressten oluyor dikkatli olİlk defa oldu kötü birşey galiba östrojen hormonundan kaynaklanıyor
Evet stres yaptım yapmıyordum ama çizgi koyulaştıkça yapmaya başladım ara ara çok ağrı giriyor duramıyorum inşallah yarın geceye falan denk gelirde kaçırmamCanim bende agridan duz duramadim kasik agrisindan normalde hic okadar agrimiyordu busefer cokkkk agridi ve stressten oluyor dikkatli ol
Cok agrirsa dusa gir geciuo agrisi rahatlatiyo canimEvet stres yaptım yapmıyordum ama çizgi koyulaştıkça yapmaya başladım ara ara çok ağrı giriyor duramıyorum inşallah yarın geceye falan denk gelirde kaçırmam
Hayirli cumalarHayırlı Cuma'larınız olsun...
Hayırlı cumalar canım naberHayırlı Cuma'larınız olsun...
Dün duştan sonra ağrıdı zaten ağrıyor da duş falan fayda etmiyor sürekli ağrımıyor ama ara ara baya sancı giriyor çok dua etmiştim inşallah ovülasyon döneminin her anını hissediyim diye anlamak için baya hissediyorum hayırlısı olsun yarın koyulaşır umarım ve gece çatlasın eşim çalışıyor yetişemem diye korkuyorumCok agrirsa dusa gir geciuo agrisi rahatlatiyo canim
Sana da hayırlı cumalar cnm Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesinHayırlı Cuma'larınız olsun...
iyilik canım..rutin işlerle uğraşıyoz..sen napıyon, naptın testleri..en son pozitif olmuştu sanırımHayırlı cumalar canım naber
Canım çatlamdan sonra 1 gün canlı kalır yumurtaDün duştan sonra ağrıdı zaten ağrıyor da duş falan fayda etmiyor sürekli ağrımıyor ama ara ara baya sancı giriyor çok dua etmiştim inşallah ovülasyon döneminin her anını hissediyim diye anlamak için baya hissediyorum hayırlısı olsun yarın koyulaşır umarım ve gece çatlasın eşim çalışıyor yetişemem diye korkuyorum
Aynı canım değerlendiremdik maalesef misafirimiz geldi yatılı diğer aya artık bakimiyilik canım..rutin işlerle uğraşıyoz..sen napıyon, naptın testleri..en son pozitif olmuştu sanırım