- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.561
Hepiniz hayırlısıyla tutturursunuz inşallahCnm 3 kişiyiz sen ben veNEDMPS var hayırlısı bakalım tuttururuz inşallah hepimiz
Amin cnm benim yumurta da bi çatlasaydı hayırlısıyla bugün 12. gündü bakalım yarın ne olacakHepiniz hayırlısıyla tutturursunuz inşallah
Dualarım sizinle..rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Amin cnm benim yumurta da bi çatlasaydı hayırlısıyla bugün 12. gündü bakalım yarın ne olacak
İnşallah öyledir cnm beklemedeyimCnm senin adetin de gecikmişti belki yumurtanda 14. Günde catlar inşallah
Pozitife az kaldı inşallah bu çizgi 5 de içinde çıktı koyulaşıyor dün kasıklarım çok ağrıdı hayırlısı olsunNe yaptın canım testin Nasıl çıktı busefer inşaallah bu defa pozitiftirBlack5angel
Az kalmış canım hadi bakalım hayırlısıPozitife az kaldı inşallah bu çizgi 5 de içinde çıktı koyulaşıyor dün kasıklarım çok ağrıdı hayırlısı olsun
Öyle mi yaa çatlar mı yani dün gece çok kötü oldum sağ ve sol şiddetli kasık ağrısı oldu ikisi birden ağrıdı bu kezAz kalmış canım hadi bakalım hayırlısı
Bir de göğüslerim ağrımaya başladı hassaslaştı normal mi sizin de oluyomuyduAz kalmış canım hadi bakalım hayırlısı
Yarin catlayabilir hayirlisi bakalim
Aynı anda yazmışız çatlar mı kesin göğüslerim falan çok ağrımaya başladı niye anlamadım bu kez iki kasığım birden ağrıyorYarin catlayabilir hayirlisi bakalim
Evet canım çok normal hatta uçlarıda ağrır benim öyleBir de göğüslerim ağrımaya başladı hassaslaştı normal mi sizin de oluyomuydu
İlk defa oldu kötü birşey galiba östrojen hormonundan kaynaklanıyorEvet canım çok normal hatta uçlarıda ağrır benim öyle