Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canim bende agridan duz duramadim kasik agrisindan normalde hic okadar agrimiyordu busefer cokkkk agridi ve stressten oluyor dikkatli ol
Evet stres yaptım yapmıyordum ama çizgi koyulaştıkça yapmaya başladım ara ara çok ağrı giriyor duramıyorum inşallah yarın geceye falan denk gelirde kaçırmam

Hayırlı Cuma'larınız olsun...

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images8W0VQDDY.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images8W0VQDDY.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 41
Cok agrirsa dusa gir geciuo agrisi rahatlatiyo canim
Dün duştan sonra ağrıdı zaten ağrıyor da duş falan fayda etmiyor sürekli ağrımıyor ama ara ara baya sancı giriyor çok dua etmiştim inşallah ovülasyon döneminin her anını hissediyim diye anlamak için baya hissediyorum hayırlısı olsun yarın koyulaşır umarım ve gece çatlasın eşim çalışıyor yetişemem diye korkuyorum

Dün duştan sonra ağrıdı zaten ağrıyor da duş falan fayda etmiyor sürekli ağrımıyor ama ara ara baya sancı giriyor çok dua etmiştim inşallah ovülasyon döneminin her anını hissediyim diye anlamak için baya hissediyorum hayırlısı olsun yarın koyulaşır umarım ve gece çatlasın eşim çalışıyor yetişemem diye korkuyorum
Canım çatlamdan sonra 1 gün canlı kalır yumurta

X