- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.541
Zaten 10 dakka bekleyip cekmen lazım.Canım cumartesiye catlar Insallah
Ben hep 5 dk falan bekliyordum inşallah gece olur hayırlısıZaten 10 dakka bekleyip cekmen lazım.Canım cumartesiye catlar Insallah
Sen de benle aynı gidiyorsun benimde 11. gün rengi böyleydi silikti
Benim de aynıydı cnm testi en az 3 saat sıvı almadan yap ve tam koyulaşmasını bekle acele etme benim de akıntı var ama test koyulaşmadı bekliyoruz bakalımBuda bnm ki beyaz akıntı var bugün
Normaldir bi kac gun oncesinden akinti başlar.Bu catlamaya yakin anlamindadir.ikinizinde iki gune catlar Insallah.
Akşam tekrar yap bence testi..günluk 2 ye çıkarabilirsin artık testi cnm..
Sen bilirsin canım testin coksa için tatmin olsun diye denemek istiyorsan dene ama bence yarin yap.Aksama koyu olmaz az tembellik var gibi yumurtanda.Genede sen bilirsin
Tamam saol cnmYaparsanda saat 8 gibi yap
Her iki yumurta bir olmayabilir canım.Bir ay sag diger ay sol yumurta çatlar.Gecen ayki yumurtan iyidi belki bunda tembellik var yada stresten oluyor.Sen takma kafana catlarsa çatlar catlamazsa catlamasin boşver.Catlarsa degerlendirirsin catlamazsa bidaki aya bırakırsin acelen yok.Önemli degil.Testi yarın tekrarlıycam karnımın ağrısı geçti akıntı da azaldı çatlamıycak galiba S sabirin sen tembellik var galiba dedin sıkıntı olurmu çatlamaz mı yumurta Can'ım sıkıldı sen öyle deyince ama benim hep 14. günde falan çatlıyor çok nadir erken çatlıyor hissediyorum çünkü şiddetli karın ağrısı ve baya ıslaklık oluyor ordan anlıyorum
Saol cnm inşallah çatlar bir daha bu stresi yaşayamam zormuş hergün test yapıyorum bana çatlıycak gibi geliyor ama hayırlısı bakalım 14. güne kadar yolu var bekliyorum o zamana kadar test yapıp sabırla bekliyceğim hayırlısı olsunHer iki yumurta bir olmayabilir canım.Bir ay sag diger ay sol yumurta çatlar.Gecen ayki yumurtan iyidi belki bunda tembellik var yada stresten oluyor.Sen takma kafana catlarsa çatlar catlamazsa catlamasin boşver.Catlarsa degerlendirirsin catlamazsa bidaki aya bırakırsin acelen yok.Önemli degil.
Tutturursun inşallahAy insaallah canım Aminn.