Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
index.php

Bence de akşamda yapıyım saat kaç gibi yapıyım S sabirin sen ne düşünüyorsun akşam da yapıyım mı testi yoksa yarın sabah mı yapıyım
Sen bilirsin canım testin coksa için tatmin olsun diye denemek istiyorsan dene ama bence yarin yap.Aksama koyu olmaz az tembellik var gibi yumurtanda.Genede sen bilirsin

Testi yarın tekrarlıycam karnımın ağrısı geçti akıntı da azaldı çatlamıycak galiba S sabirin sen tembellik var galiba dedin sıkıntı olurmu çatlamaz mı yumurta Can'ım sıkıldı sen öyle deyince ama benim hep 14. günde falan çatlıyor çok nadir erken çatlıyor hissediyorum çünkü şiddetli karın ağrısı ve baya ıslaklık oluyor ordan anlıyorum

Testi yarın tekrarlıycam karnımın ağrısı geçti akıntı da azaldı çatlamıycak galiba S sabirin sen tembellik var galiba dedin sıkıntı olurmu çatlamaz mı yumurta Can'ım sıkıldı sen öyle deyince ama benim hep 14. günde falan çatlıyor çok nadir erken çatlıyor hissediyorum çünkü şiddetli karın ağrısı ve baya ıslaklık oluyor ordan anlıyorum
Her iki yumurta bir olmayabilir canım.Bir ay sag diger ay sol yumurta çatlar.Gecen ayki yumurtan iyidi belki bunda tembellik var yada stresten oluyor.Sen takma kafana catlarsa çatlar catlamazsa catlamasin boşver.Catlarsa degerlendirirsin catlamazsa bidaki aya bırakırsin acelen yok.Önemli degil.

Her iki yumurta bir olmayabilir canım.Bir ay sag diger ay sol yumurta çatlar.Gecen ayki yumurtan iyidi belki bunda tembellik var yada stresten oluyor.Sen takma kafana catlarsa çatlar catlamazsa catlamasin boşver.Catlarsa degerlendirirsin catlamazsa bidaki aya bırakırsin acelen yok.Önemli degil.
Saol cnm inşallah çatlar bir daha bu stresi yaşayamam zormuş hergün test yapıyorum bana çatlıycak gibi geliyor ama hayırlısı bakalım 14. güne kadar yolu var bekliyorum o zamana kadar test yapıp sabırla bekliyceğim hayırlısı olsun

X