- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Sayfanın sonuna git cnm durOrdakiler 2010 senesinde girmisler enson cevap verirlermi?
Amin cnm cümlemizin konuş ordakilerle bize de hbr verHa Tamam buldum canim tesekkur ederim Sana insanllah rabbim gonlumuzdekini verir isteyen herkeze
Massalah Allah size bagislasin yavrulani rabbim ikisinide taddirmis size cocuklarin hepsi zahmeti buyyour benimde iki kizim var kucuk kizim 1 bucuk yasinda oda miz mizBir kızım var. Bir de 27 günlük oğlum oldu. Şunu söylemeliyim oğlan bebek çok daha zor. Daha gazlı, daha huysuz, daha aç.. Sürekli ağlıyor. Kızımı koydum mu uyurdu. Bu yerde yatmıyor illaha kucak. Kucakta uyutup koyayım diyorsun uyanıyor. Sürekli memede. O da yetmiyor günde bir kere mama takviyesi. Kızım olsa bu kadar zorlanır mıydım bilmiyorum. Babaannem derdi oğlan çocuğu nazlı büyür diye. Hakikaten doğruymuş.
Allah bağışlasın be güzel iki meyveyi de tatmışsınız ama dediğiniz gibi kız çocuğu başka 2 kızım var maşallahları var Allahım sağlıklı ömürler versinBir kızım var. Bir de 27 günlük oğlum oldu. Şunu söylemeliyim oğlan bebek çok daha zor. Daha gazlı, daha huysuz, daha aç.. Sürekli ağlıyor. Kızımı koydum mu uyurdu. Bu yerde yatmıyor illaha kucak. Kucakta uyutup koyayım diyorsun uyanıyor. Sürekli memede. O da yetmiyor günde bir kere mama takviyesi. Kızım olsa bu kadar zorlanır mıydım bilmiyorum. Babaannem derdi oğlan çocuğu nazlı büyür diye. Hakikaten doğruymuş.
Vallahi kızımı anlatiyor musun gibi geldi. Bence alakası yok.Bir kızım var. Bir de 27 günlük oğlum oldu. Şunu söylemeliyim oğlan bebek çok daha zor. Daha gazlı, daha huysuz, daha aç.. Sürekli ağlıyor. Kızımı koydum mu uyurdu. Bu yerde yatmıyor illaha kucak. Kucakta uyutup koyayım diyorsun uyanıyor. Sürekli memede. O da yetmiyor günde bir kere mama takviyesi. Kızım olsa bu kadar zorlanır mıydım bilmiyorum. Babaannem derdi oğlan çocuğu nazlı büyür diye. Hakikaten doğruymuş.
Erkek olması için bişey yaptınızmı yoksa bilmeden mi eğer isteyerek olduysa bizlerde paylaşın lütfen ihtiyacımız varBir kızım var. Bir de 27 günlük oğlum oldu. Şunu söylemeliyim oğlan bebek çok daha zor. Daha gazlı, daha huysuz, daha aç.. Sürekli ağlıyor. Kızımı koydum mu uyurdu. Bu yerde yatmıyor illaha kucak. Kucakta uyutup koyayım diyorsun uyanıyor. Sürekli memede. O da yetmiyor günde bir kere mama takviyesi. Kızım olsa bu kadar zorlanır mıydım bilmiyorum. Babaannem derdi oğlan çocuğu nazlı büyür diye. Hakikaten doğruymuş.
Erkek olması için bişey yaptınızmı yoksa bilmeden mi eğer isteyerek olduysa bizlerde paylaşın lütfen ihtiyacımız var
Allah sağlıklı uzun ömür versin ikisini de tatmış oldun ne güzel biz 3. çocuk arayışındayız hakkımızda hayırlısı olsun Allahım bize de nasip etsin inşallahYok canım. Hatta korunmamıza rağmen oldu. Başka çocuk düşünmüyorduk.
Canım gittin mi hadtaneyeMassalah Allah size bagislasin yavrulani rabbim ikisinide taddirmis size cocuklarin hepsi zahmeti buyyour benimde iki kizim var kucuk kizim 1 bucuk yasinda oda miz miz
Benim carsamaba gunu var randevum bende testi takip ediyorum suan ovulasyon testiniCanım gittin mi hadtaneye
Profilimde suan bugunki yaptim ovulasyon testi pozitif ama silmesi lazimmis ozmaan catliyormus yumurtaCnnm nasil bir testtir. Bana foto gonder
Canım senin testin nasil soylesene bilgi verin birde nerden aldığınızı bana ozel den yazinBenim carsamaba gunu var randevum bende testi takip ediyorum suan ovulasyon testini
Profilimde suan resmi var ben dun oglen ilk testi yaptim ayni profilmideki gibi cikti simdi daha demin yaptim oda ayni sekilde cikti eger erkek bebek istiyosan o cizginin silinmesi gerekiyorumus aksama dogru tekrarliyacam testi silinirse iliski olacak silinmesse yok bu testi ben Hollandadan aldim turkiyede de vardir caanim ovulasyon testi dersen alirsin icinde bestane oluyor orda nasil bilmiyorum ama bu sekil isteCanım senin testin nasil soylesene bilgi verin birde nerden aldığınızı bana ozel den yazin