Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Allah sağlıklı uzun ömür versin ikisini de tatmış oldun ne güzel biz 3. çocuk arayışındayız hakkımızda hayırlısı olsun Allahım bize de nasip etsin inşallah

İnşallah canım. Ama oğlan çocuğu belirtilerini yazabilirim. Çok aşermedim, çok mide bulantısı yaşadım ama kısa sürdü, afferdersin ağda oluyordum ertesi güne uzuyordu. Hormonlardan sanırım. :) karnım yuvarlaktı benim sivri değildi. Canım da tatlı çekiyordu çok. Uykuluydum sürekli. Çabuk yoruluyordum.

İnşallah canım. Ama oğlan çocuğu belirtilerini yazabilirim. Çok aşermedim, çok mide bulantısı yaşadım ama kısa sürdü, afferdersin ağda oluyordum ertesi güne uzuyordu. Hormonlardan sanırım. :) karnım yuvarlaktı benim sivri değildi. Canım da tatlı çekiyordu çok. Uykuluydum sürekli. Çabuk yoruluyordum.
Evet erkek belirtileri cok kusmuyorsun kusmak yerine daha cok uyku belirtisi yorgun halsizlik kizlarda ben ilk kizimda cok kusmutum ikinci kizimda normal

Çoğu anne öyle diyor. Erkek çocuklarında anne çok uykucu ve tembelmis. Canım allah bağışlasın. Birşey soracam istemiyorduk dediniz. Peki nasil oldu. Bir defalık mi oldu.

Evet oğlan çocuğunda tüyler çabuk uzuyormuş inşallah bizde yazarız bir gün buraya biz daha başlayamadık bile rahimde tara çıktı tedavi olmam lazım ondan sonra inşallah Allah nasip eder bize de

tam yumurtlama gunu gebe kalırsanız erkek olurmuş çünkü erkek spermler kızlara göre çok hızlı olduğu için ilk onlar tutunuyo ama yumurrtlamadan ertesi gunlerde hamile kalırsanız kız spermler yavas hareket edip daha çok yaşadıkları için onlar tutuyo böylece kız bebek oluyo diyolar

tam yumurtlama gunu gebe kalırsanız erkek olurmuş çünkü erkek spermler kızlara göre çok hızlı olduğu için ilk onlar tutunuyo ama yumurrtlamadan ertesi gunlerde hamile kalırsanız kız spermler yavas hareket edip daha çok yaşadıkları için onlar tutuyo böylece kız bebek oluyo diyolar
Canım sen dede din mi. Yani etrafında deneyenler oldu mu bilgi için tsk

Tam yumurtanın çatladığı Zaman'ı yakalayabilsek bence en garantisi doktor takibiyle çatlatma iğnesi

Profilimde suruyor iste resmi dun oglen test yaptim ikisi cikti cizgi bugun 11 de yaptim yine ayni sekilde cikti silinmesi gerekiyomus yani anlatilanlara Gore silinince catlama olmus oluyormus:KK64::KK64::KK64::KK64:

X