- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
CAnım evet sen doktora gidecek tin anladım. Karıştırıyorum.Cnm ben daha kullanmadım ama eczanelerde satılıyor ya da nette de satılıyor ben daha adetliyim doktor takibiyle yapmayı düşünüyorum
Ben burda 2 bucuk euro aldim bes tanesini ucuz burda tabi clear bleu var onlar birazdaha pahali oluyor eger benimki belli etmeseydi bende onu alirdim ama net cikariyoCanim ben turkiyede kalmiyorum ben hollandadayim burdan aldim turkiyede bilmiyorum nerde satildini heralde eczanede satiliuodur
Testide kullanacam hastaneye de gidecem aradaki farkı bilmek istiyorum. En azinda içim rahat olsun.ben netten almıştım galiba gittigidiyordan 35 tl aldım 2 ay kullandım içinde çok vardı 15 tanede gebelik testi vardı markası labaquik gibi bişeydi netten araştır kendine uygun bulursun sayı açısından
oyle yapabilirsin bende doktor kontrolundeyim dün çift çizgiyi gördüm doktorda ultrasyonda görmüştük yumurtayı zatenTestide kullanacam hastaneye de gidecem aradaki farkı bilmek istiyorum. En azinda içim rahat olsun.
Dun cift cizgiyi gordum diyosun suan sendemi testle takip ediyosun nezaman iliskiyiye gireceksin peki?oyle yapabilirsin bende doktor kontrolundeyim dün çift çizgiyi gördüm doktorda ultrasyonda görmüştük yumurtayı zaten
evet cnm bende zaten yumurtlama sorunu olduğu için doktor kontrolündeyim dün değerlendirdik tabiki bugunde aynı şekilde ama bizde hiç bebiş yokDun cift cizgiyi gordum diyosun suan sendemi testle takip ediyosun nezaman iliskiyiye gireceksin peki?
Allahım sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Inşallah bir gün buraya hamileyim diye yazarsin.evet cnm bende zaten yumurtlama sorunu olduğu için doktor kontrolündeyim dün değerlendirdik tabiki bugunde aynı şekilde ama bizde hiç bebiş yok
anlamdım ki kıbrısa niye gitmiş orda ne var ki burda olmayanKızlar ben bunu arkadaşıma söyledim. Ama inanmadi bana tıpta açıklaması kanıtlanmamış dedi. Ve su anda çocuklarını annesine bırakıp K ibrisa gitmiş. Ve bunu bugün öğrendim. Gideceğine ihtimal vermezdim. Ama annesinin dediğine göre psikolojisi bozulmuştu. Son günlerde kafaya takmıştı. Bilmiyorum acaba kızlar bu kibris olur mu? Aklıma bazen yatıyor. Bazen de ilahi adalettir ya olmazsa. Yani allahtan korkuyorum. Allahın gücüne gider. Aslında sağlıklı bir karar almamisim. Rabbim araştırıyorum. Allahım hakkında hangisi hayırlısı ise onu bana nasip eylesin.
Aynen ben de düşündüm ama her ne olursa olsun Allah'ın dediği olur bence günah hakkımızda hangisi hayırlıysa Rabbim onu veriyor zaten biz ondan istiyoruz benim 2 kızım var o duyguyu da tatmak istiyorum ama olursa olur Allah bilir sadece dua ediyorum bir de yumurta takibi yaptırıcam gerisi Allah'a kalmış inşallah olurKızlar ben bunu arkadaşıma söyledim. Ama inanmadi bana tıpta açıklaması kanıtlanmamış dedi. Ve su anda çocuklarını annesine bırakıp K ibrisa gitmiş. Ve bunu bugün öğrendim. Gideceğine ihtimal vermezdim. Ama annesinin dediğine göre psikolojisi bozulmuştu. Son günlerde kafaya takmıştı. Bilmiyorum acaba kızlar bu kibris olur mu? Aklıma bazen yatıyor. Bazen de ilahi adalettir ya olmazsa. Yani allahtan korkuyorum. Allahın gücüne gider. Aslında sağlıklı bir karar almamisim. Rabbim araştırıyorum. Allahım hakkında hangisi hayırlısı ise onu bana nasip eylesin.
Bence en dogru olan rabbimin bildigi neyi layik goruyorsa o hayirlisini versin kurban oldugum canim allahda senin kucagini bos koymasin Tez zamanda kucagina alirsin insnallahanlamdım ki kıbrısa niye gitmiş orda ne var ki burda olmayan
Biz kendi elimzden geleni yapmaya caksiiyoruz doktor vs evde takip verirse ne mutlu bize vermessede oda evladimiz Kiz erkek ayirt yok her iksiide bizim canimizBence en dogru olan rabbimin bildigi neyi layik goruyorsa o hayirlisini versin kurban oldugum canim allahda senin kucagini bos koymasin Tez zamanda kucagina alirsin insnallah
Ben ikinci kizimi hatirliuorum ondan once bir dusugum olmustu bende bir ay sonra tekrar basladim adetim bitti yumurtlamam yakin sIk iliskiyle kaldim iki gune bir iliski yasadim yum gunune kadar tabi ozaman hic bukadar derin arastirmadim buyuk bi ihtimal ilk kizimda o sekil oldu sIk iliskiIşte kızlar vermeyen allah vermez. Ben gerçekten de karışıklık içindeyim. Bu ovalasyon testleri ve yumurta takibi kafama yatıyor. Şimdi kızlar sizin nasil kizlariniz oldu. Hatırlıyorsunuz ise paylaşalım.
Bende aynen yumurtlamaya denk gelmedi ikisi de sık ilişkiyle hamile kaldımIşte kızlar vermeyen allah vermez. Ben gerçekten de karışıklık içindeyim. Bu ovalasyon testleri ve yumurta takibi kafama yatıyor. Şimdi kızlar sizin nasil kizlariniz oldu. Hatırlıyorsunuz ise paylaşalım.
O his bende de var neden bilmiuorum ama birde bu ay etrafimdakilerde kalOffff sabırsız ve heyecanlıyım niye bilmiyorum tedavi olsam da başlasam artık içimde güzel hisler var hepimizin gönlündeki olur inşallah
Bende de sık ilişki olmuştu. Ama kız istediğim için hiç araştırma yapmadım. Ya nasip dedik.O his bende de var neden bilmiuorum ama birde bu ay etrafimdakilerde kal
Hamile niye yapmiyosum diyolar kaynanamda cok ustleledi bu ay bakicaz gorucez artik