- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Kizlarr nerdesinizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim Allah sukurBurdayım ben ne yapıyon canım nasılsın?
Himm anladim canimCanım hiç kullanmamisim ben.
Ve benim bugun saat 4 de tamLH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.
Resmini çek gönder bakıyım cnmKizlarrrr ordamisiniz simdi ben bugunmu iliskiye girmeliyim yarinmi???
Tamam canim Ben telden giriyorum olmazsa profil resmi olarak yapimResmini çek gönder bakıyım cnm
Tmm bekliyorumTamam canim Ben telden giriyorum olmazsa profil resmi olarak yapim
Evet koyu çıkmış bu da demek oluyor ki 24 saat sonra ilişki değerlendirKoydum canim
Cnm gönderdiğim linke gir oradakilere de sor onlar çok bilgiliKoydum canim
Yarin gece ozamn bu saatlerde peki yarin yaptik diyelim ertesi gun tekrar iliski gerekiyomu tutmasi icinEvet koyu çıkmış bu da demek oluyor ki 24 saat sonra ilişki değerlendir
Bence tek ilişki erkek Bebek içinYarin gece ozamn bu saatlerde peki yarin yaptik diyelim ertesi gun tekrar iliski gerekiyomu tutmasi icin