- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Allah sağlıklı uzun ömür versin ikisini de tatmış oldun ne güzel biz 3. çocuk arayışındayız hakkımızda hayırlısı olsun Allahım bize de nasip etsin inşallah
Evet erkek belirtileri cok kusmuyorsun kusmak yerine daha cok uyku belirtisi yorgun halsizlik kizlarda ben ilk kizimda cok kusmutum ikinci kizimda normalİnşallah canım. Ama oğlan çocuğu belirtilerini yazabilirim. Çok aşermedim, çok mide bulantısı yaşadım ama kısa sürdü, afferdersin ağda oluyordum ertesi güne uzuyordu. Hormonlardan sanırım. :) karnım yuvarlaktı benim sivri değildi. Canım da tatlı çekiyordu çok. Uykuluydum sürekli. Çabuk yoruluyordum.
Çoğu anne öyle diyor. Erkek çocuklarında anne çok uykucu ve tembelmis. Canım allah bağışlasın. Birşey soracam istemiyorduk dediniz. Peki nasil oldu. Bir defalık mi oldu.İnşallah canım. Ama oğlan çocuğu belirtilerini yazabilirim. Çok aşermedim, çok mide bulantısı yaşadım ama kısa sürdü, afferdersin ağda oluyordum ertesi güne uzuyordu. Hormonlardan sanırım. :) karnım yuvarlaktı benim sivri değildi. Canım da tatlı çekiyordu çok. Uykuluydum sürekli. Çabuk yoruluyordum.
Evet oğlan çocuğunda tüyler çabuk uzuyormuş inşallah bizde yazarız bir gün buraya biz daha başlayamadık bile rahimde tara çıktı tedavi olmam lazım ondan sonra inşallah Allah nasip eder bize deİnşallah canım. Ama oğlan çocuğu belirtilerini yazabilirim. Çok aşermedim, çok mide bulantısı yaşadım ama kısa sürdü, afferdersin ağda oluyordum ertesi güne uzuyordu. Hormonlardan sanırım. :) karnım yuvarlaktı benim sivri değildi. Canım da tatlı çekiyordu çok. Uykuluydum sürekli. Çabuk yoruluyordum.
Canım sen dede din mi. Yani etrafında deneyenler oldu mu bilgi için tsktam yumurtlama gunu gebe kalırsanız erkek olurmuş çünkü erkek spermler kızlara göre çok hızlı olduğu için ilk onlar tutunuyo ama yumurrtlamadan ertesi gunlerde hamile kalırsanız kız spermler yavas hareket edip daha çok yaşadıkları için onlar tutuyo böylece kız bebek oluyo diyolar
Tam yumurtanın çatladığı Zaman'ı yakalayabilsek bence en garantisi doktor takibiyle çatlatma iğnesitam yumurtlama gunu gebe kalırsanız erkek olurmuş çünkü erkek spermler kızlara göre çok hızlı olduğu için ilk onlar tutunuyo ama yumurrtlamadan ertesi gunlerde hamile kalırsanız kız spermler yavas hareket edip daha çok yaşadıkları için onlar tutuyo böylece kız bebek oluyo diyolar
Iki koyu cizgiyi gorduk buseferde catlamasini bekliuorumTam yumurtanın çatladığı Zaman'ı yakalayabilsek bence en garantisi doktor takibiyle çatlatma iğnesi
nasıl 2 çizgi tmm demek değilmiIki koyu cizgiyi gorduk buseferde catlamasini bekliuorum
İnsanın sabrı kalmıyor bekle bekle zor yaniIki koyu cizgiyi gorduk buseferde catlamasini bekliuorum
yada yumurtlama sorunu yoksa ovulasyon testiyle takip edilebilirTam yumurtanın çatladığı Zaman'ı yakalayabilsek bence en garantisi doktor takibiyle çatlatma iğnesi
Sorunum yok ama garanti olsun diyeyada yumurtlama sorunu yoksa ovulasyon testiyle takip edilebilir
Canım sen nerden aldın testi bana adres gonderİnsanın sabrı kalmıyor bekle bekle zor yani
Canim yazdimya Sen nerde kaliuon? Normal eczanede velan satilmiyomu ovulasyon testi??Gerçekten deniyenl
Canım sen nerden aldın testi bana adres gonder
Istanbul da kaliyom cnm. Eczanede mi aldın ne kadarCanim yazdimya Sen nerde kaliuon? Normal eczanede velan satilmiyomu ovulasyon testi??
Cnm ben daha kullanmadım ama eczanelerde satılıyor ya da nette de satılıyor ben daha adetliyim doktor takibiyle yapmayı düşünüyorumGerçekten deniyenl
Canim ben turkiyede kalmiyorum ben hollandadayim burdan aldim turkiyede bilmiyorum nerde satildini heralde eczanede satiliuodurIstanbul da kaliyom cnm. Eczanede mi aldın ne kadar
ben netten almıştım galiba gittigidiyordan 35 tl aldım 2 ay kullandım içinde çok vardı 15 tanede gebelik testi vardı markası labaquik gibi bişeydi netten araştır kendine uygun bulursun sayı açısındanGerçekten deniyenl