- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Her duamizda zaten diyoruz allahim once olmayanlara versin sonra bizlere gonlumuzden geceni versin diye verimiyosada bir bildigi vardir tabikide peki bu cin takvimine inaniyormusunuz yani inanmak derken dogruluk yonu varmidir?Seni çok iyi anlıyorum aynılarını ben de düşünüyorum senin gibi inşallah gücüne gitmez Rabbimizin ama "toplu iğne ucu kadar bile bişey olsa benden isteyin" demiş Allahım biz de Ondan istiyoruz ben de kendine kızıyordum ama benim gibi çok isteyenler de varmış
Çin takvimi benim ikinci çocuğa erkek diyordu ama kız bence onlara hiç inanmaHer duamizda zaten diyoruz allahim once olmayanlara versin sonra bizlere gonlumuzden geceni versin diye verimiyosada bir bildigi vardir tabikide peki bu cin takvimine inaniyormusunuz yani inanmak derken dogruluk yonu varmidir?
Himm Evet haklisin onlar tesaduf denk geliyor bence benim encok kafama yAtan bu yum gunu iliski mantiklida geliyor ama iste o gunu bulmak onemliii telefonda takip ediyorum ayin 3 nde diyor yum gunu nekadar dogruluk Payi var onuda bilmiyoruzÇin takvimi benim ikinci çocuğa erkek diyordu ama kız bence onlara hiç inanma
canım bir rahatla çok sorun yapıyorsun. gönlümü ferah tut. rabbim bizi unutmaz bir rahatla canım. öncelikle morelHimm Evet haklisin onlar tesaduf denk geliyor bence benim encok kafama yAtan bu yum gunu iliski mantiklida geliyor ama iste o gunu bulmak onemliii telefonda takip ediyorum ayin 3 nde diyor yum gunu nekadar dogruluk Payi var onuda bilmiyoruz
canım güzel haber getir bize.Çin takvimi benim ikinci çocuğa erkek diyordu ama kız bence onlara hiç inanma
Evet haklisin canimm rabbime biraktim ben neyi layik goruyosa o olsun!!dusunmucem fazlacanım bir rahatla çok sorun yapıyorsun. gönlümü ferah tut. rabbim bizi unutmaz bir rahatla canım. öncelikle morel
Ayyy cnm benim yaa Allahım güzel haberlerle güldürsün yüzünü inşallah yumurtlama döneminde vücudundaki değişiklikleri en iyi sen bilirsin sen takip et nette araştır ne gibi değişiklikler oluyor bi bak bakalımHimm Evet haklisin onlar tesaduf denk geliyor bence benim encok kafama yAtan bu yum gunu iliski mantiklida geliyor ama iste o gunu bulmak onemliii telefonda takip ediyorum ayin 3 nde diyor yum gunu nekadar dogruluk Payi var onuda bilmiyoruz
Bende encok bacaklarimda sizlama oluyor hafifde kasik agrisi suan var o agri oyuzden anliyamiyorum yum gunumu degilmi diyeAyyy cnm benim yaa Allahım güzel haberlerle güldürsün yüzünü inşallah yumurtlama döneminde vücudundaki değişiklikleri en iyi sen bilirsin sen takip et nette araştır ne gibi değişiklikler oluyor bi bak bakalım
Ben de senin gibi yumurtlama günümü anlayamıyorum o yüzden doktor takibiyle yapmayı düşünüyorum sen test yapmaya devam et çift çizgiden en az 24 saat sonra ilişki olsun test yap garanti olsun bize de bilgi ver konuşuruzBende encok bacaklarimda sizlama oluyor hafifde kasik agrisi suan var o agri oyuzden anliyamiyorum yum gunumu degilmi diyeinsanllah canim benim sizleride guldursunnn insanllahhhh
benim oluyor. demek ki yumurtluyor musumBende encok bacaklarimda sizlama oluyor hafifde kasik agrisi suan var o agri oyuzden anliyamiyorum yum gunumu degilmi diyeinsanllah canim benim sizleride guldursunnn insanllahhhh
Yaniii cift cizgiiyi gordukten sonra ertesi gunmu mesela bugun gorduk diyelim yarin iliskimi??Ben de senin gibi yumurtlama günümü anlayamıyorum o yüzden doktor takibiyle yapmayı düşünüyorum sen test yapmaya devam et çift çizgiden en az 24 saat sonra ilişki olsun test yap garanti olsun bize de bilgi ver konuşuruz
Senin Agri oldunda test mi yaptin oyuzdennmi biliuosun yum oldunu ben mesela bugun o agriyi hisettim icin yumbenim oluyor. demek ki yumurtluyor musum
Cnm topikte daha iyi bilenler var ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum onlara da sor istersen yanlış bilgi vermeyimYaniii cift cizgiiyi gordukten sonra ertesi gunmu mesela bugun gorduk diyelim yarin iliskimi??
Evet iste o agrisa bende oluuor bir hafta suruyor 10 cu gunden itibaren o agri oluyor bir hafta suruyor oyuzden bilemiyoruz zaten bir hafta boyuncaa Herlade yumurtlamiyoruzyok canım her adetimin 12 ile 17 sine kadar aşırı san cim oluyordu. korktum doktora sordum yumurtaların dollendigi için oluyor demişti ama tabi ben bunun aci çektiğim için gidip sordum aşırı bir şekilde benim karnım ve kasiklarimda ağrı yapıyordu.
Hahahhahhhh valla ben boyle cevremdeki arkadaslarima diyorum yumurtladimi hisediyorum diyorum sene ebi tuhafsin diyolar Hahahahha o nasil hissediliyormus bu gidisle jinokog olacam okadar cok arastiryorumki hahahaha Allah yardimcim olsunbilmem belki normal degilizdir.