Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Her duamizda zaten diyoruz allahim once olmayanlara versin sonra bizlere gonlumuzden geceni versin diye verimiyosada bir bildigi vardir tabikide peki bu cin takvimine inaniyormusunuz yani inanmak derken dogruluk yonu varmidir?

Her duamizda zaten diyoruz allahim once olmayanlara versin sonra bizlere gonlumuzden geceni versin diye verimiyosada bir bildigi vardir tabikide peki bu cin takvimine inaniyormusunuz yani inanmak derken dogruluk yonu varmidir?
Çin takvimi benim ikinci çocuğa erkek diyordu ama kız bence onlara hiç inanma

Çin takvimi benim ikinci çocuğa erkek diyordu ama kız bence onlara hiç inanma
Himm Evet haklisin onlar tesaduf denk geliyor bence benim encok kafama yAtan bu yum gunu iliski mantiklida geliyor ama iste o gunu bulmak onemliii telefonda takip ediyorum ayin 3 nde diyor yum gunu nekadar dogruluk Payi var onuda bilmiyoruz

Himm Evet haklisin onlar tesaduf denk geliyor bence benim encok kafama yAtan bu yum gunu iliski mantiklida geliyor ama iste o gunu bulmak onemliii telefonda takip ediyorum ayin 3 nde diyor yum gunu nekadar dogruluk Payi var onuda bilmiyoruz
canım bir rahatla çok sorun yapıyorsun. gönlümü ferah tut. rabbim bizi unutmaz bir rahatla canım. öncelikle morel

Ayyy cnm benim yaa Allahım güzel haberlerle güldürsün yüzünü inşallah yumurtlama döneminde vücudundaki değişiklikleri en iyi sen bilirsin sen takip et nette araştır ne gibi değişiklikler oluyor bi bak bakalım

Bende encok bacaklarimda sizlama oluyor hafifde kasik agrisi suan var o agri oyuzden anliyamiyorum yum gunumu degilmi diye insanllah canim benim sizleride guldursunnn insanllahhhh

Bende encok bacaklarimda sizlama oluyor hafifde kasik agrisi suan var o agri oyuzden anliyamiyorum yum gunumu degilmi diye insanllah canim benim sizleride guldursunnn insanllahhhh
Ben de senin gibi yumurtlama günümü anlayamıyorum o yüzden doktor takibiyle yapmayı düşünüyorum sen test yapmaya devam et çift çizgiden en az 24 saat sonra ilişki olsun test yap garanti olsun bize de bilgi ver konuşuruz

Yaniii cift cizgiiyi gordukten sonra ertesi gunmu mesela bugun gorduk diyelim yarin iliskimi??

yok canım her adetimin 12 ile 17 sine kadar aşırı san cim oluyordu. korktum doktora sordum yumurtaların dollendigi için oluyor demişti ama tabi ben bunun aci çektiğim için gidip sordum aşırı bir şekilde benim karnım ve kasiklarimda ağrı yapıyordu.

Evet iste o agrisa bende oluuor bir hafta suruyor 10 cu gunden itibaren o agri oluyor bir hafta suruyor oyuzden bilemiyoruz zaten bir hafta boyuncaa Herlade yumurtlamiyoruz

bilmem belki normal degilizdir.
Hahahhahhhh valla ben boyle cevremdeki arkadaslarima diyorum yumurtladimi hisediyorum diyorum sene ebi tuhafsin diyolar Hahahahha o nasil hissediliyormus bu gidisle jinokog olacam okadar cok arastiryorumki hahahaha Allah yardimcim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…