- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.601
Bence kesin hamile ama en doğrusunu Allah bilirKardelen kaç gün sonra test yap can. Inşallah hamilesin canım.
Tabiki bence de bebeğim nerde.....Bence kesin hamile ama en doğrusunu Allah bilir
Buralardaydı görünce cevap yazar cnm bugün pek kimse girmiyorTabiki bence de bebeğim nerde.....
Kızlar mrb...6-7 gün sonra inşallah yapıcam..hayırlısıyla inşallah cnm..Kardelen kaç gün sonra test yap can. Inşallah hamilesin canım.
Halen devam ediyor ağrılarım..göğüslerimde ağrımaya başladı..bi halsizlik var..hayırlısıysa olsun hamilelik..inşallah gönlümüzden geçene hamileyizdir..gebelik pozitif çıkarsa şaşırmıcam:) bende çok şupheneniyorumBence kesin hamile ama en doğrusunu Allah bilir
İnşallah olur cnm bana göre de hamilesin gibi geliyor belirtilerinden dolayı hadi hayırlısı inşallah benimde bugün göğüs ağrısı başladı ama hala adet olmadım hep erken gelirdi bu kez öyle olmadı daha 2 gün var beklemedeyimHalen devam ediyor ağrılarım..göğüslerimde ağrımaya başladı..bi halsizlik var..hayırlısıysa olsun hamilelik..inşallah gönlümüzden geçene hamileyizdir..gebelik pozitif çıkarsa şaşırmıcam:) bende çok şupheneniyorum
Az kaldı evt adet başlayınca ovulasyon günü hızlı geliyor..bana geçmiyor zaman şimdi..şimdi bile test yapasım geliyor:)Sıra bende az kaldı oleeyyy
Evet ya sana şimdi Zaman geçmez ben napıcağım bakalım ama benim adet günü bile uzak görünüyor ovülasyon ve gebeliği Nasıl beklerim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsunAz kaldı evt adet başlayınca ovulasyon günü hızlı geliyor..bana geçmiyor zaman şimdi..şimdi bile test yapasım geliyor:)
Burdayim canimmmmmm olurmu birakmayiz allahin izniyle bu yola birlikte girdik misafirlerim var gene oyuzden giremiyorumArtık kimse yazmıyor kesin ben ovülasyon günümde soracak kimseyi bulamam şimdiden stres yaptım ta o gün de kimseyi bulamazsam
Benim ovülasyon günümde bulamazsan diye korkuyorum o gün hepiniz burda olun benim kafam karışır daha 16 gün falan var ama yine de panik yaptımBurdayim canimmmmmm olurmu birakmayiz allahin izniyle bu yola birlikte girdik misafirlerim var gene oyuzden giremiyorum
Burda olucaz Allah izin verirse canım hiç stres yapma..Artık kimse yazmıyor kesin ben ovülasyon günümde soracak kimseyi bulamam şimdiden stres yaptım ta o gün de kimseyi bulamazsam
Yok canım biz burda oluruz. Senden korkuyorum ya uyursan eeeee biz ne yapacazzzz.......Benim ovülasyon günümde bulamazsan diye korkuyorum o gün hepiniz burda olun benim kafam karışır daha 16 gün falan var ama yine de panik yaptım
Saol cnm benim ilk kez yapıcağım için bilmiyorum o yüzden sizden yardım isterimBurda olucaz Allah izin verirse canım hiç stres yapma..
Yok cnm uyumam önemli kaçırırsam bir ay daha beklemek zorunda kalırım eşimi tembihlerim uyursam uyandır diye o hep geç yatıyor zatenYok canım biz burda oluruz. Senden korkuyorum ya uyursan eeeee biz ne yapacazzzz.......
İnşallah hamişsindirHalen devam ediyor ağrılarım..göğüslerimde ağrımaya başladı..bi halsizlik var..hayırlısıysa olsun hamilelik..inşallah gönlümüzden geçene hamileyizdir..gebelik pozitif çıkarsa şaşırmıcam:) bende çok şupheneniyorum
Evet sıra sendeSıra bende az kaldı oleeyyy
Testin hiç bi zorluğu yok cnm...sen yeterki ovulasyon ol gerisi kolay..burdayızz inşallah yardım ederizSaol cnm benim ilk kez yapıcağım için bilmiyorum o yüzden sizden yardım isterim