Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Masajla geçer baska yolu yok.Gecende anlatmistim bebegime yaptimi bilmiyorum ama ben cok faydasını gördüm
Ben ikinci hamileliğimde deli gibi başım ağrıyordu 4. Aydan sonra çok ağrırsa ağrı kesici içiyordum zararsız bişey 4. Aydan sonra organ gelişimi bittiği için doktorum içebilirsin demişti çok zorda kalınca içiyordum benim gözlerim bile şişiyordu o ağrıdan

Yok ya ben
Ben ikinci hamileliğimde deli gibi başım ağrıyordu 4. Aydan sonra çok ağrırsa ağrı kesici içiyordum zararsız bişey 4. Aydan sonra organ gelişimi bittiği için doktorum içebilirsin demişti çok zorda kalınca içiyordum benim gözlerim bile şişiyordu o ağrıdan
yok ya ben pek bilmezdim bas agrisi velan bunda baya bi agri cekiyorum hafifledi sukur simdi insanin gozu karariuor ya

Yok ya ben

yok ya ben pek bilmezdim bas agrisi velan bunda baya bi agri cekiyorum hafifledi sukur simdi insanin gozu karariuor ya
Baş ağrısı için parmak masajı var cnm, ilaç alamadığım zaman eşim yada kendim yapıyorum geçiriyo biraz..videosunu bulursam atıyım..baş parmakla işaret parmağı arasındaki perde varya ordaki kası sıkıyısun

Çok yaptım bende fazla bir etkisi olmadı.
Hmm valla ben faydasını görüyorum..doğru kas üstüne yapıyosun dimi..kendinden ziyade başka Bi el daha etkili..el ve ayaktaki bazı noktalar vücudu temsil ediyor..bahsettiğimiz bu kasta baş ağrıları için faydalı..bide başımı sıkıca sarıyorum zonglamaları biraz azaltıyo bunuda deneyin

X