- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.581
Yok yok attesim yok ben kaldimi ogrendimdenberli bi usume var kansizlik bence doktora sorarim onuGebelikten sonra ateş yukseliyo cnm..sanırım ateşin var üşüyosun olçsene kaç çıkıyoe
Cnm netten baksana hamileyken baş Ağrı'sı Nasıl geçer diye kötü bir şey yazar orda geçmese de hafifler en azındanOffffff basim catliyo gene kizlar
Hmm olabilşr cnm..en iisi dr a sormak..Bende de bu aralar bi üşüme var, bazende sıcak basıyor..uşumem ateşten ama..Yok yok attesim yok ben kaldimi ogrendimdenberli bi usume var kansizlik bence doktora sorarim onu
Masajla geçer baska yolu yok.Gecende anlatmistim bebegime yaptimi bilmiyorum ama ben cok faydasını gördümCnm netten baksana hamileyken baş Ağrı'sı Nasıl geçer diye kötü bir şey yazar orda geçmese de hafifler en azından
Evet biliyorum esim ovaliyacak yaptriyorum hafifliyo birazMasajla geçer baska yolu yok.Gecende anlatmistim bebegime yaptimi bilmiyorum ama ben cok faydasını gördüm
Ben ikinci hamileliğimde deli gibi başım ağrıyordu 4. Aydan sonra çok ağrırsa ağrı kesici içiyordum zararsız bişey 4. Aydan sonra organ gelişimi bittiği için doktorum içebilirsin demişti çok zorda kalınca içiyordum benim gözlerim bile şişiyordu o ağrıdanMasajla geçer baska yolu yok.Gecende anlatmistim bebegime yaptimi bilmiyorum ama ben cok faydasını gördüm
yok ya ben pek bilmezdim bas agrisi velan bunda baya bi agri cekiyorum hafifledi sukur simdi insanin gozu karariuor yaBen ikinci hamileliğimde deli gibi başım ağrıyordu 4. Aydan sonra çok ağrırsa ağrı kesici içiyordum zararsız bişey 4. Aydan sonra organ gelişimi bittiği için doktorum içebilirsin demişti çok zorda kalınca içiyordum benim gözlerim bile şişiyordu o ağrıdan
Ya bende migren var. Hamileliklerim kabus oluyor.Yok ya ben
yok ya ben pek bilmezdim bas agrisi velan bunda baya bi agri cekiyorum hafifledi sukur simdi insanin gozu karariuor ya
Baş ağrısı için parmak masajı var cnm, ilaç alamadığım zaman eşim yada kendim yapıyorum geçiriyo biraz..videosunu bulursam atıyım..baş parmakla işaret parmağı arasındaki perde varya ordaki kası sıkıyısunYok ya ben
yok ya ben pek bilmezdim bas agrisi velan bunda baya bi agri cekiyorum hafifledi sukur simdi insanin gozu karariuor ya
Ha parmak arasinimi sIkiuosun Allah halla ilk defa duydumBaş ağrısı için parmak masajı var cnm, ilaç alamadığım zaman eşim yada kendim yapıyorum geçiriyo biraz..videosunu bulursam atıyım..baş parmakla işaret parmağı arasındaki perde varya ordaki kası sıkıyısun
Ha parmak arasinimi sIkiuosun Allah halla ilk defa duydum
Çok yaptım bende fazla bir etkisi olmadı.http://www.bilgidoktoru.com/ender-sarac-migren-tedavisi-ve-migreni-geciren-cay.html
linklerini koydum..1. linkte video 2. linkte bilgi var..umarım yardımcı olur
Hmm valla ben faydasını görüyorum..doğru kas üstüne yapıyosun dimi..kendinden ziyade başka Bi el daha etkili..el ve ayaktaki bazı noktalar vücudu temsil ediyor..bahsettiğimiz bu kasta baş ağrıları için faydalı..bide başımı sıkıca sarıyorum zonglamaları biraz azaltıyo bunuda deneyinÇok yaptım bende fazla bir etkisi olmadı.
Evet cnm çalışma vardı ama bitti galiba daha yeni girebildim ben deKizlarrrr nerelerdesinizz sesiniz yok zor aciliuo burasi calismami var
İyiyim giremedim bugün sıkıldım şimdi açıldı rahatladımIyim nasil olayim siz nasilsiinz canim