- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.621
Kızlaaaar bir belim ağrıyor çok kötü ayakta duramayacak kadar..sanki adet oldum oluyom..çok kotu adet ağrısı çekiyorum...bebeğimmm seninde böylemiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah cnm...sen naptın kan testi yaptırdın mı..seninkinide merak ediyorumİnşallah hamişsindir
Daha adetine çok var galiba bence adet ağrısı değil hamişsin inşallah adet ağrısı olsaydı bu kadar erken başlamazdı benceKızlaaaar bir belim ağrıyor çok kötü ayakta duramayacak kadar..sanki adet oldum oluyom..çok kotu adet ağrısı çekiyorum...bebeğimmm seninde böylemiydi
Bence de canım gelsin yyyyyyyyyy lerDaha adetine çok var galiba bence adet ağrısı değil hamişsin inşallah adet ağrısı olsaydı bu kadar erken başlamazdı bence
Bize de gelir o yy ler inşallahBence de canım gelsin yyyyyyyyyy ler
Bence de canım gelsin yyyyyyyyyy ler
İnşallaaaaah...kocaları iyi besleyin çoğalsın yyyyyy lerBize de gelir o yy ler inşallah
Inşallah canım insallah bilmiyorum. Bugün eltimle konuştum. Başladı yine konuşmaya... x dedi cocuk yapma... niye dedim ara ver dedi.... verdiğim kadar verdim.... dedim... oda benden sonra getir dedi.... Yine diye sordum.... Bugun kahve fali b akmisim... dedi... eeeee dedim.... bu arada iki oğlu bir kızı var...... alımda iki oğlum olacakmış dedi... yani dedim.... aile de ise biri hamile kalacak oda kız getirecekmis.... e dedim oda ben mi oluyorum.... bilmem olabilir dedi..... tek kelime etmedim.... isim var dedim yemek falan yapacam dedim.... kapattım yani bir insan bu kadar mi cahil olur. Kayinvalideme söylesem bilirim ona ne yapar neyse ayyy kızlar bu sefer çok kötü oldum. Yani ne diyebilirim ki cevap vermedigime mi yoksa kendime mi uzuleyim......Bize de gelir o yy ler inşallah
Seni üzmek için yaptığı aşikar..bikere fala bakmakta inanmakta haram benim bildiğim.. gelecekten nasıl veriyor anlamıyorum..amacı senin moralini bozmak..yaa nefret ediyorum böyle insanlardan oğlu olmayanlara hep bu tarz muhabbetler açıp duruyorlar..şunu unutmasınki Rabbim insani bi halden alıyo obur hale sokuyor..yarını kimse bilemez..kızı olanlar için böylesi belki daha hayırlısı...boşver canım sen, haddini aşmış biraz..uzak dur...bigun ağzını kapatır Rabbim onun inşallahInşallah canım insallah bilmiyorum. Bugün eltimle konuştum. Başladı yine konuşmaya... x dedi cocuk yapma... niye dedim ara ver dedi.... verdiğim kadar verdim.... dedim... oda benden sonra getir dedi.... Yine diye sordum.... Bugun kahve fali b akmisim... dedi... eeeee dedim.... bu arada iki oğlu bir kızı var...... alımda iki oğlum olacakmış dedi... yani dedim.... aile de ise biri hamile kalacak oda kız getirecekmis.... e dedim oda ben mi oluyorum.... bilmem olabilir dedi..... tek kelime etmedim.... isim var dedim yemek falan yapacam dedim.... kapattım yani bir insan bu kadar mi cahil olur. Kayinvalideme söylesem bilirim ona ne yapar neyse ayyy kızlar bu sefer çok kötü oldum. Yani ne diyebilirim ki cevap vermedigime mi yoksa kendime mi uzuleyim......
Boşver Allah ağlatacak dertler vermesin..bak amacına ulaşmış üzmüş seni..boşveeerSadece aglamak istiyorum......... ama neden bilmiyorum.......
Inşallah canım. Inşallah benim bu güne kadar böyle değildi. Amacı ne ise rabbim ona nasip etsin insallahSeni üzmek için yaptığı aşikar..bikere fala bakmakta inanmakta haram benim bildiğim.. gelecekten nasıl veriyor anlamıyorum..amacı senin moralini bozmak..yaa nefret ediyorum böyle insanlardan oğlu olmayanlara hep bu tarz muhabbetler açıp duruyorlar..şunu unutmasınki Rabbim insani bi halden alıyo obur hale sokuyor..yarını kimse bilemez..kızı olanlar için böylesi belki daha hayırlısı...boşver canım sen, haddini aşmış biraz..uzak dur...bigun ağzını kapatır Rabbim onun inşallah
Kız üzüldüğün şeye bak kıyamam sana seni üzeni ben de üzeriz fala bakmak ve baktırmak günah cnm o günahların en büyüğünü yapıyor ayrıca seni üzerek de baya günah işliyor batmış batıcapı kadar boşver takma kafana cahil insanlar ağlama üzme kendini Allahtan iyi mi biliyormuş oInşallah canım insallah bilmiyorum. Bugün eltimle konuştum. Başladı yine konuşmaya... x dedi cocuk yapma... niye dedim ara ver dedi.... verdiğim kadar verdim.... dedim... oda benden sonra getir dedi.... Yine diye sordum.... Bugun kahve fali b akmisim... dedi... eeeee dedim.... bu arada iki oğlu bir kızı var...... alımda iki oğlum olacakmış dedi... yani dedim.... aile de ise biri hamile kalacak oda kız getirecekmis.... e dedim oda ben mi oluyorum.... bilmem olabilir dedi..... tek kelime etmedim.... isim var dedim yemek falan yapacam dedim.... kapattım yani bir insan bu kadar mi cahil olur. Kayinvalideme söylesem bilirim ona ne yapar neyse ayyy kızlar bu sefer çok kötü oldum. Yani ne diyebilirim ki cevap vermedigime mi yoksa kendime mi uzuleyim......
Canimsiniz ama o anlamaz beni iyi ki varsınız yaKız üzüldüğün şeye bak kıyamam sana seni üzeni ben de üzeriz fala bakmak ve baktırmak günah cnm o günahların en büyüğünü yapıyor ayrıca seni üzerek de baya günah işliyor batmış batıcapı kadar boşver takma kafana cahil insanlar ağlama üzme kendini Allahtan iyi mi biliyormuş o
Merhaba hosgeldinizMerhaba arkadaşlar
Birbirimiz için buradayız cnmCanimsiniz ama o anlamaz beni iyi ki varsınız ya
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar
Rabbim insallah şimdi hepimizi görüp duyuyor durBirbirimiz için buradayız cnm