- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.561
Anladım cnm susuz sabahları bi bakıyımSabah normal bak ama su olmasin wc de ozaman karisiuo idrar suyla acik renk cikiuo su olmasa koyulasiyo birazdaha
Banada ters geliyo canım, biraz geç öğrenirim..bende okudum süt testini..tutmayanlarda çokSüt nimet ya ben olsam yapmazdım Zaman'ı gelince ne de olsa öğrenicez onu bulamayan açlıktan ölen nice çocuk varken o testi yapamam herhalde yanlış anlamayın kızlar
Tutup tutmaması mühim değil yani nimet sonuçta gerek yok zamanı gelince elbette öğrenicez Allah nasip ederseBanada ters geliyo canım, biraz geç öğrenirim..bende okudum süt testini..tutmayanlarda çok
Aynen öyle sütsüz büyüyen çocuklar varken elim varmaz süte..Tutup tutmaması mühim değil yani nimet sonuçta gerek yok zamanı gelince elbette öğrenicez Allah nasip ederse
Evet bende yapamam korkarim sut bulamayan bebekler var cocuklar var nimet sonuctaBen korkarım süt nimettir ya olmaz
Kötüymüş ya neyse hakkında hayırlısı olsun cnm
Hepsini boşverin zamanı gelince öğreniriz bu kezde yapınca insan hayal kırıklığına uğruyor en iyisi ultrason da öğrenmek çünkü bu yöntemlerin tutmadığını da duyduk gördük yaniInternet ten buldum birşey kabartma tozu ile idrar ne dersiniz kızlar.......
Evt yaaa kafamızı karıştırmayalım durup dururken..zaten karışık:))Hepsini boşverin zamanı gelince öğreniriz bu kezde yapınca insan hayal kırıklığına uğruyor en iyisi ultrason da öğrenmek çünkü bu yöntemlerin tutmadığını da duyduk gördük yani
En hakikisi benim yontemim.İşte arkadasinbdedigi gibi kirmiziya calan boyle kirmizimtrak a yakin bi koyuluktan bahsediyordum...Ilerki aylarda idrara sik çıkma oldugu icin belli olmaz.Zaten bize ilk günler önemli.Sonrasinda zaten ultrasyonda belli oluyorHepsini boşverin zamanı gelince öğreniriz bu kezde yapınca insan hayal kırıklığına uğruyor en iyisi ultrason da öğrenmek çünkü bu yöntemlerin tutmadığını da duyduk gördük yani
Anladım canlarEn hakikisi benim yontemim.İşte arkadasinbdedigi gibi kirmiziya calan boyle kirmizimtrak a yakin bi koyuluktan bahsediyordum...Ilerki aylarda idrara sik çıkma oldugu icin belli olmaz.Zaten bize ilk günler önemli.Sonrasinda zaten ultrasyonda belli oluyor
Bencede en garantisi bu çünkü benim iki kızımda da o renkti çok iyi hatırlıyorum gebelik testi yaparken farketmiştim en güvenilir yöntem bu bakalım Allah nasip eder de hamile kalırsak bu yöntemi onaylarız artıkEn hakikisi benim yontemim.İşte arkadasinbdedigi gibi kirmiziya calan boyle kirmizimtrak a yakin bi koyuluktan bahsediyordum...Ilerki aylarda idrara sik çıkma oldugu icin belli olmaz.Zaten bize ilk günler önemli.Sonrasinda zaten ultrasyonda belli oluyor
Evet bunları okuyan ve bebeklerinin cinsiyeti belli olan hanımlar yazın buraya belirtileriniziEtrafımda ne kadarvhamile var ise gelin buraya
Kansızlık olabilir daha gidemedin doktora yapılan kan testin de çıkar cnmKizlar ya usume ben surekli usuyorum donuyorum desem yeridir yatarken bile corapla yatar oldum gercekten vucudum cok usuyo kansizlik velanmiki
Evet daha ayin 8 inde controlum varKansızlık olabilir daha gidemedin doktora yapılan kan testin de çıkar cnm
Gebelikten sonra ateş yukseliyo cnm..sanırım ateşin var üşüyosun olçsene kaç çıkıyoeKizlar ya usume ben surekli usuyorum donuyorum desem yeridir yatarken bile corapla yatar oldum gercekten vucudum cok usuyo kansizlik velanmiki