- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.641
Hayırlı olsunTesekkürler Bende 1 ay 4 günlük hamileyim
Hamileliginize mi.. çocuğunuz var miÇok mutluyum
Allah kucaginiza almayı nasip etsin..... birşey mi oldu... konu basligimizi okudunuz mu?????Hayır ilk bebeğim daha
EvetttttKızlaaaar bir belim ağrıyor çok kötü ayakta duramayacak kadar..sanki adet oldum oluyom..çok kotu adet ağrısı çekiyorum...bebeğimmm seninde böylemiydi
Rabbim şifa versin. Inşallah bir an önce iyileşir. Allah onların yokluğunu bize nasip etmesin.Selam kizlar nasilsiniz? Ben buyuk kizimla hastanedeyim.1 senedir oksurugu gecmiyordu.butun tetkiklerden gecmisdi.hic bir sey cikmamisdi.en son doktorumuz bronkoskopi yapmaliyiz dedi.o kadar çok korktumki narkoz alicak diye.birde yan etkilerini okudum heyecandan korkudan olucekdim. Bu sabah yapildi bronkoskopi.o kadar uzuldum ama cok sukur kolay gecti.20 dakika sonra ayildi prensesim.birde tehsisde koyuldu nihayet.bir bronsu iltihablamis.uzun sure antibiotik kullanicak malesef.birde diger bronsu bazen yariya kadar kapaniyor.kizim o yuzden oksuruyormus.oksurdukce aciliyor rahatliyordu.doktor buyudukce duzelicek dedi.ama tabii tedavi alicak.Allah yavrularimizi korusun kizlar onlara bir sey olmasin
Amin canim.cok sagol.Rabbim şifa versin. Inşallah bir an önce iyileşir. Allah onların yokluğunu bize nasip etmesin.
Bende oyleyimmm sinirlerim bozuluyoInşallah canım insallah bilmiyorum. Bugün eltimle konuştum. Başladı yine konuşmaya... x dedi cocuk yapma... niye dedim ara ver dedi.... verdiğim kadar verdim.... dedim... oda benden sonra getir dedi.... Yine diye sordum.... Bugun kahve fali b akmisim... dedi... eeeee dedim.... bu arada iki oğlu bir kızı var...... alımda iki oğlum olacakmış dedi... yani dedim.... aile de ise biri hamile kalacak oda kız getirecekmis.... e dedim oda ben mi oluyorum.... bilmem olabilir dedi..... tek kelime etmedim.... isim var dedim yemek falan yapacam dedim.... kapattım yani bir insan bu kadar mi cahil olur. Kayinvalideme söylesem bilirim ona ne yapar neyse ayyy kızlar bu sefer çok kötü oldum. Yani ne diyebilirim ki cevap vermedigime mi yoksa kendime mi uzuleyim......
Sen kafana takma canım....Bende oyleyimmm sinirlerim bozuluyo
Bende öyle yapacam . Rabbim insallah icimizdekini nasip etsin... bu insanlarda gorsunSEVECENIM bosver canim.uzulme sakin.benim eltiminde 2 oglu 1 kizi var.oda bana der kizin olucak.ben 2 sene sonra hamilelik dusundugumu ona demedim.hamile kalincada soylemiycem nasibse.cinsiyyet belli olsun sonra.acamasinlar agizlarini
Çooookk geçmiş olsun Allahım tez Zaman'da şifasını versin evladının. Evlat deyince akan sular duruyor onların yeri ayrı iyi ki varlar Allah'ım onları korusun sağlıktan ayırmasınSelam kizlar nasilsiniz? Ben buyuk kizimla hastanedeyim.1 senedir oksurugu gecmiyordu.butun tetkiklerden gecmisdi.hic bir sey cikmamisdi.en son doktorumuz bronkoskopi yapmaliyiz dedi.o kadar çok korktumki narkoz alicak diye.birde yan etkilerini okudum heyecandan korkudan olucekdim. Bu sabah yapildi bronkoskopi.o kadar uzuldum ama cok sukur kolay gecti.20 dakika sonra ayildi prensesim.birde tehsisde koyuldu nihayet.bir bronsu iltihablamis.uzun sure antibiotik kullanicak malesef.birde diger bronsu bazen yariya kadar kapaniyor.kizim o yuzden oksuruyormus.oksurdukce aciliyor rahatliyordu.doktor buyudukce duzelicek dedi.ama tabii tedavi alicak.Allah yavrularimizi korusun kizlar onlara bir sey olmasin
Çok gecmis olsun canım.Ben antibiyotige karşıyım.Antibiyotiksiz tedavi edemezmisin.Benim kizimdada aynı problem var.Erken dogum oldugu için her hastalandiginda bronşit oluyor ama ben hiç antibiyortik vermiyorum.Dr goturmuyorum çünkü yanlis teşhis konuyir her defasindaSelam kizlar nasilsiniz? Ben buyuk kizimla hastanedeyim.1 senedir oksurugu gecmiyordu.butun tetkiklerden gecmisdi.hic bir sey cikmamisdi.en son doktorumuz bronkoskopi yapmaliyiz dedi.o kadar çok korktumki narkoz alicak diye.birde yan etkilerini okudum heyecandan korkudan olucekdim. Bu sabah yapildi bronkoskopi.o kadar uzuldum ama cok sukur kolay gecti.20 dakika sonra ayildi prensesim.birde tehsisde koyuldu nihayet.bir bronsu iltihablamis.uzun sure antibiotik kullanicak malesef.birde diger bronsu bazen yariya kadar kapaniyor.kizim o yuzden oksuruyormus.oksurdukce aciliyor rahatliyordu.doktor buyudukce duzelicek dedi.ama tabii tedavi alicak.Allah yavrularimizi korusun kizlar onlara bir sey olmasin
Rabbim şifaversin inşallahSelam kizlar nasilsiniz? Ben buyuk kizimla hastanedeyim.1 senedir oksurugu gecmiyordu.butun tetkiklerden gecmisdi.hic bir sey cikmamisdi.en son doktorumuz bronkoskopi yapmaliyiz dedi.o kadar çok korktumki narkoz alicak diye.birde yan etkilerini okudum heyecandan korkudan olucekdim. Bu sabah yapildi bronkoskopi.o kadar uzuldum ama cok sukur kolay gecti.20 dakika sonra ayildi prensesim.birde tehsisde koyuldu nihayet.bir bronsu iltihablamis.uzun sure antibiotik kullanicak malesef.birde diger bronsu bazen yariya kadar kapaniyor.kizim o yuzden oksuruyormus.oksurdukce aciliyor rahatliyordu.doktor buyudukce duzelicek dedi.ama tabii tedavi alicak.Allah yavrularimizi korusun kizlar onlara bir sey olmasin