- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.541
Saol amin canim burda hastanede bi kizimiz vardi bade diye duymusunuzdur belki bugun hakkin rwhmetine kavustu yavurcak ilik bekliyodu bulamadilar mekani cennet olsun ailesine sabir versin!demem su ki gerecekten Allah hayirlsini sagliklisini versin cok uzuldum 4 yasinda daha Allah kimseye evlat acisi yasatmasin Allah hepimize saglikli cocuklar nasip etsin aminRabbim hakkinda hayirlisinj versin
Tmm canım merak ettim bende bakıcamda nasıl test ediliyor diyeCnm bebeğime sormussun ama benim bilgim kadarıyla sabah ilk idrarla yapiliyor..ve wc de olmuyor..suyla karisisabiliyor orda plastik bardakta oluyor
Cnm kızla erkek arasında illaki fark olurmuş aş ermede..Haaa birde acayip tuz yiyorum kilo alacam herseye tuzu dolduruyorum tuzlu cipsleri yiyorum dun bi tabak tuzlu cekirdek citledim
Canim normalde wc ama ben dun bi test daha yaptim koyulsmismi diye oyuzden plastik bardaga yaptim normalde wc yapiyorum canim ama bazen koyu oluyo bazen acik isteBebeğim idrar rengine wc demi plastık bardaktamı bakıyon
Evet cnm dediğim renk bu benim de öyleydi kızlarda ilk aylar önemli bence benim de kırmızıya çalıyordu turuncu gibiydi kızlarda anlatmak istediğim buyduArkadaşım diyo ki ben ilk aylarından hafif kırmızıya çarpıyordu. Şimdi rengi açılmış. Ben baktım sari idi sabah ilk idrari imiş...
Amin cnm rabbim ailesine sabır versin inşallah. ...Saol amin canim burda hastanede bi kizimiz vardi bade diye duymusunuzdur belki bugun hakkin rwhmetine kavustu yavurcak ilik bekliyodu bulamadilar mekani cennet olsun ailesine sabir versin!demem su ki gerecekten Allah hayirlsini sagliklisini versin cok uzuldum 4 yasinda daha Allah kimseye evlat acisi yasatmasin Allah hepimize saglikli cocuklar nasip etsin amin
Adetin oldumu seninAmin cnm rabbim ailesine sabır versin inşallah. ...
Sabah normal bak ama su olmasin wc de ozaman karisiuo idrar suyla acik renk cikiuo su olmasa koyulasiyo birazdahaTmm canım merak ettim bende bakıcamda nasıl test ediliyor diye
Bi test daha yapsaydinya canimKizlar hala adet olmadım haftaya doktora gidecegim..inşallah hamiledegilimdir...hep dua ediyorum rabbim isteyenlere olmayanlara versin inşallah. .benim bebegim daha küçük. .birde sarı akıntım var...sizce hamileykenmi oluyordu o akıntı sarımsı
Ayy çok üzüldüm ya gerçekten çok kötü birşey Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok kötü oldum Allahım evlatlarımıza sağlık versin gerisi boş gerçekten kıyamam yaa daha 4 yaşında Allahım yaşatmasın cümlemizeSaol amin canim burda hastanede bi kizimiz vardi bade diye duymusunuzdur belki bugun hakkin rwhmetine kavustu yavurcak ilik bekliyodu bulamadilar mekani cennet olsun ailesine sabir versin!demem su ki gerecekten Allah hayirlsini sagliklisini versin cok uzuldum 4 yasinda daha Allah kimseye evlat acisi yasatmasin Allah hepimize saglikli cocuklar nasip etsin amin
Evet cok kotu oldum bende Allah gercekten hayirlsini versin uzuldum annesini dusunuyorum suan Allah sabirlar versin cok aci biseAyy çok üzüldüm ya gerçekten çok kötü birşey Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok kötü oldum Allahım evlatlarımıza sağlık versin gerisi boş gerçekten kıyamam yaa daha 4 yaşında Allahım yaşatmasın cümlemize
Cnm daha dün yaptigim icin 3 gün falan biraz daha beklim dedimBi test daha yapsaydinya canim
Gerçekten çok acı Allahım sabır versin onlara Allahım evlatlarımızı korusun bazen ben de korkuyorum çok istiyoruz ya Allah'ın gücüne gider diye o yüzden çok düşmüyorum üstüne olursa olur olmazsa başım üstüne evlatlarım yanımda ve sağlıklı olsun o yeter banaEvet cok kotu oldum bende Allah gercekten hayirlsini versin uzuldum annesini dusunuyorum suan Allah sabirlar versin cok aci bise
Bence doktora git hamile olsaydın testte çıkardı değilsindir inşallahCnm daha dün yaptigim icin 3 gün falan biraz daha beklim dedim
Kizlar bunu internetten kopyadım
İnşallah cnm burda ancak 1 ay sonraya randevu veriyorlar yaBence doktora git hamile olsaydın testte çıkardı değilsindir inşallah
Süt nimet ya ben olsam yapmazdım Zaman'ı gelince ne de olsa öğrenicez onu bulamayan açlıktan ölen nice çocuk varken o testi yapamam herhalde yanlış anlamayın kızlar
Kötüymüş ya neyse hakkında hayırlısı olsun cnmİnşallah cnm burda ancak 1 ay sonraya randevu veriyorlar ya