Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Rabbim hakkinda hayirlisinj versin
Saol amin canim burda hastanede bi kizimiz vardi bade diye duymusunuzdur belki bugun hakkin rwhmetine kavustu yavurcak ilik bekliyodu bulamadilar mekani cennet olsun ailesine sabir versin!demem su ki gerecekten Allah hayirlsini sagliklisini versin cok uzuldum 4 yasinda daha Allah kimseye evlat acisi yasatmasin Allah hepimize saglikli cocuklar nasip etsin amin

Arkadaşım diyo ki ben ilk aylarından hafif kırmızıya çarpıyordu. Şimdi rengi açılmış. Ben baktım sari idi sabah ilk idrari imiş...
Evet cnm dediğim renk bu benim de öyleydi kızlarda ilk aylar önemli bence benim de kırmızıya çalıyordu turuncu gibiydi kızlarda anlatmak istediğim buydu

Amin cnm rabbim ailesine sabır versin inşallah. ...

Ayy çok üzüldüm ya gerçekten çok kötü birşey Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok kötü oldum Allahım evlatlarımıza sağlık versin gerisi boş gerçekten kıyamam yaa daha 4 yaşında Allahım yaşatmasın cümlemize

Evet cok kotu oldum bende Allah gercekten hayirlsini versin uzuldum annesini dusunuyorum suan Allah sabirlar versin cok aci bise

Evet cok kotu oldum bende Allah gercekten hayirlsini versin uzuldum annesini dusunuyorum suan Allah sabirlar versin cok aci bise
Gerçekten çok acı Allahım sabır versin onlara Allahım evlatlarımızı korusun bazen ben de korkuyorum çok istiyoruz ya Allah'ın gücüne gider diye o yüzden çok düşmüyorum üstüne olursa olur olmazsa başım üstüne evlatlarım yanımda ve sağlıklı olsun o yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…