Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Süt nimet ya ben olsam yapmazdım Zaman'ı gelince ne de olsa öğrenicez onu bulamayan açlıktan ölen nice çocuk varken o testi yapamam herhalde yanlış anlamayın kızlar
Banada ters geliyo canım, biraz geç öğrenirim..bende okudum süt testini..tutmayanlarda çok

Internet ten buldum birşey kabartma tozu ile idrar ne dersiniz kızlar....... :KK70::KK9::KK9::KK9:
Hepsini boşverin zamanı gelince öğreniriz bu kezde yapınca insan hayal kırıklığına uğruyor en iyisi ultrason da öğrenmek çünkü bu yöntemlerin tutmadığını da duyduk gördük yani

Hepsini boşverin zamanı gelince öğreniriz bu kezde yapınca insan hayal kırıklığına uğruyor en iyisi ultrason da öğrenmek çünkü bu yöntemlerin tutmadığını da duyduk gördük yani
Evt yaaa kafamızı karıştırmayalım durup dururken..zaten karışık:))

En hakikisi benim yontemim.İşte arkadasinbdedigi gibi kirmiziya calan boyle kirmizimtrak a yakin bi koyuluktan bahsediyordum...Ilerki aylarda idrara sik çıkma oldugu icin belli olmaz.Zaten bize ilk günler önemli.Sonrasinda zaten ultrasyonda belli oluyor

En hakikisi benim yontemim.İşte arkadasinbdedigi gibi kirmiziya calan boyle kirmizimtrak a yakin bi koyuluktan bahsediyordum...Ilerki aylarda idrara sik çıkma oldugu icin belli olmaz.Zaten bize ilk günler önemli.Sonrasinda zaten ultrasyonda belli oluyor
Anladım canlar

Bencede en garantisi bu çünkü benim iki kızımda da o renkti çok iyi hatırlıyorum gebelik testi yaparken farketmiştim en güvenilir yöntem bu bakalım Allah nasip eder de hamile kalırsak bu yöntemi onaylarız artık

X