Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bence kesin hamile ama en doğrusunu Allah bilir
Halen devam ediyor ağrılarım..göğüslerimde ağrımaya başladı..bi halsizlik var..hayırlısıysa olsun hamilelik..inşallah gönlümüzden geçene hamileyizdir..gebelik pozitif çıkarsa şaşırmıcam:) bende çok şupheneniyorum

Halen devam ediyor ağrılarım..göğüslerimde ağrımaya başladı..bi halsizlik var..hayırlısıysa olsun hamilelik..inşallah gönlümüzden geçene hamileyizdir..gebelik pozitif çıkarsa şaşırmıcam:) bende çok şupheneniyorum
İnşallah olur cnm bana göre de hamilesin gibi geliyor belirtilerinden dolayı hadi hayırlısı inşallah benimde bugün göğüs ağrısı başladı ama hala adet olmadım hep erken gelirdi bu kez öyle olmadı daha 2 gün var beklemedeyim

Az kaldı evt adet başlayınca ovulasyon günü hızlı geliyor..bana geçmiyor zaman şimdi..şimdi bile test yapasım geliyor:)
Evet ya sana şimdi Zaman geçmez ben napıcağım bakalım ama benim adet günü bile uzak görünüyor ovülasyon ve gebeliği Nasıl beklerim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

X