Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Vallahi benim
Idrarda koyu cikti demin yaptim afedersiniz cok degisiyo renk olarak bak sabah acikti simdi koyu anlamiyorum herslde suyla bi alakasi var degisiyo renk surekli ama ben kendime soz verdim takmicam artik
aynen bende düşünmemeye çalışacam, düşündükçe kafam karışıyor..kısmetimizde ne varsa o olucak artık..ne diyelim

kızlar burayı okumaktan kendimi alıkoyamıyorum, bağımlılık yaptı gerçekten bu kadar girmezdim foruma ben..sizden vazgeçemiyorum..telefon eskisinden daha çok elimde..kızım bunun farkında..geçen anne telefonu elinden bırak dedi..o anda kendimi o kadar kötü hissettimki..onu ihmal ettiğimi gördüm..beni uyardı çocuk..bazen mesajlarınıza çok geç cvp veriyorum kusura bakmayın

aynen bende düşünmemeye çalışacam, düşündükçe kafam karışıyor..kısmetimizde ne varsa o olucak artık..ne diyelim[/QUOTE
vallahi bende oyle surekli bi bakiyorum bagimlilik yapti Hahaha sabah aksam oglen bi gozum burda

Aynen bende de bağımlılık yaptı bence hepimizin burda olmasının bir sebebi var ben de akşamları çok giremiyorum çocuklarla ve eşimle ilgilenmekten siz de kusura bakmayın ama hepsine cvp yazmaya çalışıyorum

Seviyorum sizi kimseye anlatamadıklarımı burada anlatıyorum birbirimizi anlıyoruz ve dinliyoruz o yğzden bırakamıyoruz burayı forumda gezerken birden kendimi burada buldum sizle tanıştım vardır bunda da bir hayır birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim elbet birimizin dua kapısı açık olur

Arkadaşım diyo ki ben ilk aylarından hafif kırmızıya çarpıyordu. Şimdi rengi açılmış. Ben baktım sari idi sabah ilk idrari imiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…