- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.521
aynen bende düşünmemeye çalışacam, düşündükçe kafam karışıyor..kısmetimizde ne varsa o olucak artık..ne diyelimVallahi benim
Idrarda koyu cikti demin yaptim afedersiniz cok degisiyo renk olarak bak sabah acikti simdi koyu anlamiyorum herslde suyla bi alakasi var degisiyo renk surekli ama ben kendime soz verdim takmicam artik
aynen bende düşünmemeye çalışacam, düşündükçe kafam karışıyor..kısmetimizde ne varsa o olucak artık..ne diyelim[/QUOTE
vallahi bende oyle surekli bi bakiyorum bagimlilik yapti Hahaha sabah aksam oglen bi gozum burdakızlar burayı okumaktan kendimi alıkoyamıyorum, bağımlılık yaptı gerçekten bu kadar girmezdim foruma ben..sizden vazgeçemiyorum..telefon eskisinden daha çok elimde..kızım bunun farkında..geçen anne telefonu elinden bırak dedi..o anda kendimi o kadar kötü hissettimki..onu ihmal ettiğimi gördüm..beni uyardı çocuk..bazen mesajlarınıza çok geç cvp veriyorum kusura bakmayın
Evet ben de takarım herhalde sabredelim Zaman'la göreceğiz Nasıl olsaşimdi açık ama su içmediğim zaman rengi çok az koyuluyor..gebelik çıkınca artık her çişte bakarım:) yaaa ister istemez meraktan kafama takılıyo
Bence hamilesin hayırlısı bakalımevt doğru diyon canım..düşmeyen ateş var..acaba üşütüyormuyum diyorum..ama bi taraftanda bu adet ağrıları var..hayırlısı olsun inşaalah...şimdiden merak başladı valla
Aynen bende de bağımlılık yaptı bence hepimizin burda olmasının bir sebebi var ben de akşamları çok giremiyorum çocuklarla ve eşimle ilgilenmekten siz de kusura bakmayın ama hepsine cvp yazmaya çalışıyorumkızlar burayı okumaktan kendimi alıkoyamıyorum, bağımlılık yaptı gerçekten bu kadar girmezdim foruma ben..sizden vazgeçemiyorum..telefon eskisinden daha çok elimde..kızım bunun farkında..geçen anne telefonu elinden bırak dedi..o anda kendimi o kadar kötü hissettimki..onu ihmal ettiğimi gördüm..beni uyardı çocuk..bazen mesajlarınıza çok geç cvp veriyorum kusura bakmayın
hayırlısı olsun canım inşallah bol bol dua ediyorum hepimize..Rabbim gönlümüzden geçen herşeyi biliyor..Bence hamilesin hayırlısı bakalım
Daha tutunma aşamasındasin.Tutunduktan sonra olurcanım şimdi ben eğer hamileysem idrar renginde belli olurmu..beta hcg nin mi çıkması gerekiyor idrarda..ona göremi açılıp koyuluyor idrar ...çok mu erken yoksa idrara bakmam:))
Hmm anladım canım, 3-5 gün sonra takibe başlarımDaha tutunma aşamasındasin.Tutunduktan sonra olur
Canım arkadaşımın idrar testi sari idi. Anlamadimvallahi bende oyle surekli bi bakiyorum bagimlilik yapti Hahaha sabah aksam oglen bi gozum burda
Parlak sarı mı mat sarı mı o da önemli galiba dediklerine göreCanım arkadaşımın idrar testi sari idi. Anlamadim
Idrar rengi sari ama kizi olucakti demi suyu velan cok ictiyse olabilir renk farkiligiCanım arkadaşımın idrar testi sari idi. Anlamadim
Bebeğim idrar rengine wc demi plastık bardaktamı bakıyonIdrar rengi sari ama kizi olucakti demi suyu velan cok ictiyse olabilir renk farkiligi
Rabbim hakkinda hayirlisinj versinEvet canim dikkat ediyorum yok stress yapmiyorum herzaman hayirlisni istiyorum saol canim
Cnm bebeğime sormussun ama benim bilgim kadarıyla sabah ilk idrarla yapiliyor..ve wc de olmuyor..suyla karisisabiliyor orda plastik bardakta oluyorBebeğim idrar rengine wc demi plastık bardaktamı bakıyon
İlk aylardaki idrar rengi önemli o zaman, hafif kırmızı ve kızu olcek uyumlu yaniArkadaşım diyo ki ben ilk aylarından hafif kırmızıya çarpıyordu. Şimdi rengi açılmış. Ben baktım sari idi sabah ilk idrari imiş...