-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.501
Bende sprali çıkardım ozel e gitmiştim.Doktorum dedi 5 6 ay korun şimdi gebe kalma.Nedenini sormuştum.Vücudun toparlansin dengelensin biraz ondan sonra.Kardeşim çıkardığında oda ozele gitti ama o bisey dememistiEvet aynen öyle o da zaten erkek Bebek için katlanır yani Allah nasip eder umarım ben de adet öncesi belirti bile yok adete 3 gün var ama bende tık yok anlamadım yani ne Zaman olacaksam karnım falan ağrırdı şimdi o da yok spirali çıkarttılar ya o yüzden herhalde
Bana da bişey demediler ama spiralı çıkarttıktan sonra antibiyotik tedavisi gördüm çünkü spirali bulamadılar çok uğraştılar o yğzden çok uğraştıkları için enfeksiyon kapmayım diye ilaç kullandım spiralde çok sıkıntı çekiyordum ara kanamalarım falan oluyordu adetim hep 1 hafta önceden lekelenme şeklinde başlıyordu yani yan etkisi çoktu bana şimdi o kadar rahatım ki be akıntı ne de lekelenme hiçbir sıkıntım kalmadı maşallah hatta ben 2. Kızımı doğurduktan 40 gün sonra kontrole gittiğimde doktor bana maşallah hemen eski haline dönüşmüşsün yumurtlama başlamış çöm dikkat et demişti yani baya doğurganmışım doktor öyle söyledi ben o yüzden spiral taktırdım bana kalsa yan etkisi ben de çok diye taktırmazdım biraz uzun oldu ama hikayem buBende sprali çıkardım ozel e gitmiştim.Doktorum dedi 5 6 ay korun şimdi gebe kalma.Nedenini sormuştum.Vücudun toparlansin dengelensin biraz ondan sonra.Kardeşim çıkardığında oda ozele gitti ama o bisey dememisti
Canım sanki su anda beni anlatıyorsun. Bu spiral beni çok etkiliyor. Oninvyuzunden namaz bile kilamiyorum.Bana da bişey demediler ama spiralı çıkarttıktan sonra antibiyotik tedavisi gördüm çünkü spirali bulamadılar çok uğraştılar o yğzden çok uğraştıkları için enfeksiyon kapmayım diye ilaç kullandım spiralde çok sıkıntı çekiyordum ara kanamalarım falan oluyordu adetim hep 1 hafta önceden lekelenme şeklinde başlıyordu yani yan etkisi çoktu bana şimdi o kadar rahatım ki be akıntı ne de lekelenme hiçbir sıkıntım kalmadı maşallah hatta ben 2. Kızımı doğurduktan 40 gün sonra kontrole gittiğimde doktor bana maşallah hemen eski haline dönüşmüşsün yumurtlama başlamış çöm dikkat et demişti yani baya doğurganmışım doktor öyle söyledi ben o yüzden spiral taktırdım bana kalsa yan etkisi ben de çok diye taktırmazdım biraz uzun oldu ama hikayem bu
Evet ya ne pis bişey ama cnm benim kadın doğum doktorum inançlı bir insandı ben ona sormuştum bişey olmaz abdesti bozmaz adet kanaması değil yaralanma kanaması onlar demişti ne kadar doğru bilemem ben hiç sevmiyorum spirali ama mecbur taktırmıştımCanım sanki su anda beni anlatıyorsun. Bu spiral beni çok etkiliyor. Oninvyuzunden namaz bile kilamiyorum.
canım şimdi ben eğer hamileysem idrar renginde belli olurmu..beta hcg nin mi çıkması gerekiyor idrarda..ona göremi açılıp koyuluyor idrar ...çok mu erken yoksa idrara bakmam:))Su icmedigin vakit hafif koyu oluyorsa normaldir.Aşırı koyu degilse
Bende hapla korundum benim vucudumda kapiyo hemeBana da bişey demediler ama spiralı çıkarttıktan sonra antibiyotik tedavisi gördüm çünkü spirali bulamadılar çok uğraştılar o yğzden çok uğraştıkları için enfeksiyon kapmayım diye ilaç kullandım spiralde çok sıkıntı çekiyordum ara kanamalarım falan oluyordu adetim hep 1 hafta önceden lekelenme şeklinde başlıyordu yani yan etkisi çoktu bana şimdi o kadar rahatım ki be akıntı ne de lekelenme hiçbir sıkıntım kalmadı maşallah hatta ben 2. Kızımı doğurduktan 40 gün sonra kontrole gittiğimde doktor bana maşallah hemen eski haline dönüşmüşsün yumurtlama başlamış çöm dikkat et demişti yani baya doğurganmışım doktor öyle söyledi ben o yüzden spiral taktırdım bana kalsa yan etkisi ben de çok diye taktırmazdım biraz uzun oldu ama hikayem bu
ben hic spiral taktirmadim biliyorum cunki olur olmaz kan geliyo hap kullandimEvet ya ne pis bişey ama cnm benim kadın doğum doktorum inançlı bir insandı ben ona sormuştum bişey olmaz abdesti bozmaz adet kanaması değil yaralanma kanaması onlar demişti ne kadar doğru bilemem ben hiç sevmiyorum spirali ama mecbur taktırmıştım
Benimki hep acikti idarim hatta yazmistimya buraya acaba belli olurmu diyecanım şimdi ben eğer hamileysem idrar renginde belli olurmu..beta hcg nin mi çıkması gerekiyor idrarda..ona göremi açılıp koyuluyor idrar ...çok mu erken yoksa idrara bakmam:))
hamileleği öğrenmeden önce dimi..bende şimdi bakar oldumBenimki hep acikti idarim hatta yazmistimya buraya acaba belli olurmu diye
Bence hamilesin ateşinden belli en belirgin şeyleri yaşıyorsunkızlarrr belim kasıklarım halen ağrıyor.. ateşim 37 nin altına inmedi daha..şüphelenmeye başladım artık..hayırlısı..
kafam bi milyon oluyo zaman zaman sizin gibi..herşeyi yapıpta istediği sonucu alamayanları gördükçe taktir artık diyorum, Rabbim en iyisini, hakkımda en hayırlısını ve gönlümdekini sen biliyorsun, sen neyi verirsen başımın tacı olucak diyorum...
Kasik agrin varsa var bence hamilesin canim icimden oyle geliyocanım şimdi ben eğer hamileysem idrar renginde belli olurmu..beta hcg nin mi çıkması gerekiyor idrarda..ona göremi açılıp koyuluyor idrar ...çok mu erken yoksa idrara bakmam:))
Evet ogrenmeden once hep acikti idarrim rengi bak daha cok bakacanhamileleği öğrenmeden önce dimi..bende şimdi bakar oldum
Ben de ilaç da kullandım o da yaramadı bana ara kanaması yaptı doktor onu da bıraktırdı yani anlıycağın bana hiçbiri yaramıyor hatta ilacı bıraktıktan 15 gün sonra 2. kızıma hamile kaldımBende hapla korundum benim vucudumda kapiyo heme
ben hic spiral taktirmadim biliyorum cunki olur olmaz kan geliyo hap kullandim
ayyy hayırlısı canım, herşeyleri düşünmeye başladım..idrara bakıyom şimdi:)Bence hamilesin ateşinden belli en belirgin şeyleri yaşıyorsun
var canım adet olcam gibi, adet ağrıarı..bel kasık ağrıları..bende şüpheneniyorumKasik agrin varsa var bence hamilesin canim icimden oyle geliyo
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm idrarın açık renk mi ben teste pozitifi gördükten sonra takip et yanıltıcı olabilir yani yerleşmeden sonra ben de bozarım kafayı herhaldeayyy hayırlısı canım, herşeyleri düşünmeye başladım..idrara bakıyom şimdi:)
Cnm erken gebelik belirtilerini biraz araştır en belirgin özellik ovülasyondan sonra düşmeyen Ateş tabiki başka bir hastalığın ya da enfeksiyon yoksa bence hamilesin ama en doğrusunu Allah bilirvar canım adet olcam gibi, adet ağrıarı..bel kasık ağrıları..bende şüpheneniyorum
şimdi açık ama su içmediğim zaman rengi çok az koyuluyor..gebelik çıkınca artık her çişte bakarım:) yaaa ister istemez meraktan kafama takılıyoHakkımızda hayırlısı olsun cnm idrarın açık renk mi ben teste pozitifi gördükten sonra takip et yanıltıcı olabilir yani yerleşmeden sonra ben de bozarım kafayı herhalde
Vallahi benimşimdi açık ama su içmediğim zaman rengi çok az koyuluyor..gebelik çıkınca artık her çişte bakarım:) yaaa ister istemez meraktan kafama takılıyo
evt doğru diyon canım..düşmeyen ateş var..acaba üşütüyormuyum diyorum..ama bi taraftanda bu adet ağrıları var..hayırlısı olsun inşaalah...şimdiden merak başladı vallaCnm erken gebelik belirtilerini biraz araştır en belirgin özellik ovülasyondan sonra düşmeyen Ateş tabiki başka bir hastalığın ya da enfeksiyon yoksa bence hamilesin ama en doğrusunu Allah bilir