Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canım takma kafaya hayırlısı olsun.Sana ozaman demiştim en az 1hafta ara vermis olmaniz gerek sen ozaman takmadin.Nasipte ne varsa dedin.Bekle hayirlisini gor ozaman.Stres yapma agrilarin artar
Nasipte ne varsa o
Olur dedim
Onu herzaman diyorum zaten ama tabiki erkek bebek icin buradayim ama ben o 10 gune dikkat etmemisim iste gercekten cok onemli oldugunu bilseydim zaten olmazdi iliski bir ay daha beklerdim ama hersey okadar hizli gelistiki hemen hemen oldu hersey belki vardir bir hayir bundada gercekten 10 gunun bukadar onemli oldunu bilseydim takardim canim ben onun uzerine pek dusmedim
Benim ustune dustum nokta yum catladi gun iliski herneyse olan oldu artik

Takma kafaya canım rabbim hayırlara vesile etsin. Bak öncelik dusuk lerin olmuş. Stres yapma oluruna bırak.

10 gün ilişki yasağı çok değil mi kızlar uzun süre ilişki olmaması spermleri öldürüyor diye duymuştum ne kadar doğru bilemem ama 10 günde de ölmez herhalde

Aynen canım.Yeterli kalitedeyse zaten tutmuştur inşallah.Benim ici.den hep erkek tir diye geciyor valla bakalim hayirlisi

Ben de çok kusardım zaten tavuğu pek sevmem hep meyve yerdim ikisinde de meyveye özellikle eriğe çok düşkündüm hatta eriği tuza batırıp yerdim çok kilo da almadım ilk kızımda 10 kilo 2. kızımda toplam 8 kilo aldım benimkiler böyle

Valla benimde ilk oglumda tavuktan tiksinmistim.Caydan midem bulanirdi

Bende tek bildim
Sey kizlarda encok yedimmmm tursu ve cikolata hele ikinci kizimda aciyi ekmege surup yedim bunda gecen bi iste limon cekti canim digerlerinde limon yememistim hic hep tatli hep aci ve ozellikle tursu

Yeme icme bunyeyle alakalıdır.Ben tatlidan tiksinirim hamileyken.Hic canim çekmez
Bence de bünyeyle alakalı ben Eti hiç sevmezken ikinci kızımda et delisi olmuştum herkes bana kesin erkektir diyordu ama kızım oldu iyiki de oldu Allah'a binlerce şükürler olsun onları sevdireni seviyorum.

10 gün boyunca guzel giyinmesen arkani donup yatsan tamam bence
Evet aynen öyle o da zaten erkek Bebek için katlanır yani Allah nasip eder umarım ben de adet öncesi belirti bile yok adete 3 gün var ama bende tık yok anlamadım yani ne Zaman olacaksam karnım falan ağrırdı şimdi o da yok spirali çıkarttılar ya o yüzden herhalde

Bir de ben suyu çok içerim içmesem de afedersiniz ama idrarım hep açık renk hatta su gibi bakalım Allah nasip eder de hamile kalırsam rengi değişecek mi ama kızlara hamileyken hep değişiyordu koyulaşıyordu hatırlıyorum böyle kapalı mat koyu bir sarı oluyordu bakalım bunda ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…