- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.461
Bol bol içmeye çalış canım bebeğin için..artık hiç sevmediğimiz şeyleri bile yicez bebişler için:)Suynan pek bi alakam yok zaten ama icmeye gayret ediyorum artik
Bizde canım hamilesin. Duan önce sana sonra bize gelsin.....
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin neguzel Allah vermis iste bizede verir insanllah iki
Meyveyide tattirir hayirlisiyla nasip kismet artik demicem bu konuda Biseallahin gucune gider diye korkuyorum cunki bol bol dua edip namaz kilip hepimiz icin isticem allahin izniyle en dogrusunu rabbim bilir daha yapicak pek Bise yok zaten biraktim artik su akar yolunu bulur sizi seviyorummmm
Amin canim aminnnn sukurler olsun rabbim bize vermis tatdirmis annelik duygusunu ya hic vermeseydi hamd olsun sukurler olsun saglikli bi sekilde dunyaya getirdik rabbim evlat hasreti cekenlere nasip etsin sonra bizim kalbimizden geceni herkze iyigeceler Canlarim allaha emanet olun yarin gorusuruz insanllahHepimizin bir imtihanı var elbette. Hep kendi kendi diyom buysa i mtihanim başım gözüm üstüne. Varsın üçüncü de kız olsun. Ben yine çok şükür derim. Su anda hayatımda eksiklik iki meyve den biri eksik. Çok şükür başka eksiğim yok. Bu da olmazsa çok şükür derim. Imamı çocuklarım huzurum olsun da diğerleri rabbim isterse eksik olsun.
Iyi geceler canım. Hepinize ama uyuyan güzele yok sana iyi geceler yok uyuyan güzel çünkü sana tatli rüyalar var anca sen bu saatte rüya görürsün.......Amin canim aminnnn sukurler olsun rabbim bize vermis tatdirmis annelik duygusunu ya hic vermeseydi hamd olsun sukurler olsun saglikli bi sekilde dunyaya getirdik rabbim evlat hasreti cekenlere nasip etsin sonra bizim kalbimizden geceni herkze iyigeceler Canlarim allaha emanet olun yarin gorusuruz insanllah
Anlamadim gebelik testi yaptınız ama tek silip mi çıktı diyorsunuz ovu test nedir.Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm
Ama adetten Kac gun önce öğrendin.Ehhh 12 sinde cikmadi bende 13 de de cikmadi 15 inde cikti haydi buyrun
Sen belirtilere bak canım.Kizlarla bunun arasinda daglar kadar fark var diyordun yanlış hatırlamıyorsamAma ben kizlarimdada hep erken ogrendim hic gecmedi adetim herzamn 4 gun once yaptim ve silik cikiyodu
Canım takma kafaya hayırlısı olsun.Sana ozaman demiştim en az 1hafta ara vermis olmaniz gerek sen ozaman takmadin.Nasipte ne varsa dedin.Bekle hayirlisini gor ozaman.Stres yapma agrilarin artar
Su icmedigin vakit hafif koyu oluyorsa normaldir.Aşırı koyu degilseSuynan pek bi alakam yok zaten ama icmeye gayret ediyorum artik
Çok su iciyorsan ondan olabilir.Sabah ilk idrarla yapYa ben pazartesi gebelik testi yaptm tek cizgiydi sali sabahi silik cizgi cikmis ve sali gunu tekrarladim testi malesef tek cizgi ne yapmaliyim bilemedm adetime 1 gun var
evet cnm tedavim bitti adetimi bekliyorum gece yine uyudum kızmışsınız bana kusura bakmayın tüm yazdıklarınızı okudum ben de aynısını düşünüyorum yumurtlama günü ilişki çok önemli ama bunun tanında 10 gün cinsel perhiz ve sperm kalitesi de çok önemli biri eksik olunca yine sonuç hüsran oluyor yine de herşeyden önce Allah'ın takdiri Onun dediği olur biz ondan istiyoruz zaten ama bazen ne yaparsak yapalım nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz Allahım verdiyse vardır bir bildiği O na şükürler olsun ki annelik duygusunu tattık verirse güzel olur vermezse de başım gözüm üstüneTm evde yap can da spralden sonra tedavin bitti mi canım.
Bes gun ocak ayinda 20 sinde olmustum bes gun oluyo ama 14 dude cikabilirdi ondan emin degilim ben tesadufen yapim dedimAma adetten Kac gun önce öğrendin.
Evet en bastaki sey bulanti bunda daha dincim bakacaz hayirlsi artikSen belirtilere bak canım.Kizlarla bunun arasinda daglar kadar fark var diyordun yanlış hatırlamıyorsam
Yok canim ya ben bilmiuodum 10 gun iliski olmamasini neyse ya bakalim hayirlisi artik yapacak Bise yok su satttrn sonraCanım takma kafaya hayırlısı olsun.Sana ozaman demiştim en az 1hafta ara vermis olmaniz gerek sen ozaman takmadin.Nasipte ne varsa dedin.Bekle hayirlisini gor ozaman.Stres yapma agrilarin artar
Yok asiri koyu degil bak simdi yine bakiyom sabah idrar cok koyu degil normal kizlarda biliyom hatirliyom baya bi koyu oluyodu bunda cok degil normalSu icmedigin vakit hafif koyu oluyorsa normaldir.Aşırı koyu degilse
Şimdi baktım özel e sana attigim ilk msjda var canım.Dikkat etmemissin belki. en az 1 hafta 10 gün birliktelik olmamasina dikkat et diye uyarmıştımYok canim ya ben bilmiuodum 10 gun iliski olmamasini neyse ya bakalim hayirlisi artik yapacak Bise yok su satttrn sonra
Dogurdur canim ben onu hic dusunemdimki direk kafa ovulasyon gunune gitti ama arada iki gun oynuyo bilemedim neyse ya dusnumucem artik yapacak Bise yok cunki allahim sag saglim kucagmiza almayi nasip etsinŞimdi baktım özel e sana attigim ilk msjda var canım.Dikkat etmemissin belki. en az 1 hafta 10 gün birliktelik olmamasina dikkat et diye uyarmıştım