Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Anladım canım detayları okuyunca..ben ikisinide yumurtlama günü tek ilişki diye düşünmüştüm..evt sabirin zamanlama ve sperm kalitesinin altını herzaman çiziyor..en az zamanlama kadar sperm kalitesinin önemli olduğunu düşünüyorum bende..

Benimde her ay bes gun one atiyor aralikta 25 nde olmustum ocak 20 subatta 15 olmam gerekiyodu ogun test pozitif cikti
Aynı oluyor. Kardeşimin de hemen hemen aynı olmuş. Örneğin bu hsmileliginden de geçmedi adet olacağı gün yaptı çıktı aynı seninki gibi önce hafif öbür gün koyu çıktı hemen........ Canım herşeyin hayırlısı ne diyelim... varsa nasibimizde olur.

Evet benimde hafif cikti 15 inde sonra koyulasti Evet hayirlisi artik bol bol dua ediyorum napalim S sabirin kafa gitti tamamen karisti allahim
Sen affet hayirlsiini ver korkuyorumda israrci olmaktan ama herzaman diyorum allahim gonlumden gecen bu hayirlsini Sen bilrisin

Ama ben kizlarimdada hep erken ogrendim hic gecmedi adetim herzamn 4 gun once yaptim ve silik cikiyodu

Nasipten ote yol yok Allah isterse onu verir istemzse vermez oyuzden takmamak lazim bende dahilllll takmicam artik olursa olur olmazsada saglik olsun hayirlsii olsun biz yaptik bildiklerimizi gerisi allaha kalir bekleyip gorucez canim
İnşallah canım, biz hayırlısını, sağlıklısını, gönlümüzdekini isteyelim Allah tan, bilimdende yararlanalım tabiki..sonrasında Rabbim bize neyi uygun gördüyse onu vericektir..

Bebeğim olan oldu canım gerisi rabbimin bilir. Kızkardeşim de hep senin gibi konuşur. Sus derim rabbim ne verdi ise bas goz üstüne. Bir de o idrar testi ne yaptın. Halen sari mi yoksa değişti mi. Arkadaşıma yap dedim o yarın sabah yapacak dedi. Ama o yedi aylik hamile cinsiyet belli. Bakalım idrar ne renk çıkacak.

Haklisin ustelemicem cok usteliyorum kendime sinir oluyorum ama tutamiyorum biraktim artik soz daha Bise demicem idrar testi derken renginimi yoksa onun icindemi bir test var

Cinsiyet ne onun

Arkadaşımın bebeği kız dir. Çok istiyordu oldu. Bakalım
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin neguzel Allah vermis iste bizede verir insanllah iki
Meyveyide tattirir hayirlisiyla nasip kismet artik demicem bu konuda Bise allahin gucune gider diye korkuyorum cunki bol bol dua edip namaz kilip hepimiz icin isticem allahin izniyle en dogrusunu rabbim bilir daha yapicak pek Bise yok zaten biraktim artik su akar yolunu bulur sizi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…