Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
:KK19::KK19:
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin neguzel Allah vermis iste bizede verir insanllah iki
Meyveyide tattirir hayirlisiyla nasip kismet artik demicem bu konuda Bise :KK48::KK48: allahin gucune gider diye korkuyorum cunki bol bol dua edip namaz kilip hepimiz icin isticem allahin izniyle en dogrusunu rabbim bilir daha yapicak pek Bise yok zaten biraktim artik su akar yolunu bulur sizi seviyorummmm:KK200::KK200:
Bizde canım hamilesin. Duan önce sana sonra bize gelsin.....

Hepimizin bir imtihanı var elbette. Hep kendi kendi diyom buysa i mtihanim başım gözüm üstüne. Varsın üçüncü de kız olsun. Ben yine çok şükür derim. Su anda hayatımda eksiklik iki meyve den biri eksik. Çok şükür başka eksiğim yok. Bu da olmazsa çok şükür derim. Imamı çocuklarım huzurum olsun da diğerleri rabbim isterse eksik olsun.

Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm

Hepimizin bir imtihanı var elbette. Hep kendi kendi diyom buysa i mtihanim başım gözüm üstüne. Varsın üçüncü de kız olsun. Ben yine çok şükür derim. Su anda hayatımda eksiklik iki meyve den biri eksik. Çok şükür başka eksiğim yok. Bu da olmazsa çok şükür derim. Imamı çocuklarım huzurum olsun da diğerleri rabbim isterse eksik olsun.
Amin canim aminnnn sukurler olsun rabbim bize vermis tatdirmis annelik duygusunu ya hic vermeseydi hamd olsun sukurler olsun saglikli bi sekilde dunyaya getirdik rabbim evlat hasreti cekenlere nasip etsin sonra bizim kalbimizden geceni herkze iyigeceler Canlarim allaha emanet olun yarin gorusuruz insanllah:KK200::KK68:

Amin canim aminnnn sukurler olsun rabbim bize vermis tatdirmis annelik duygusunu ya hic vermeseydi hamd olsun sukurler olsun saglikli bi sekilde dunyaya getirdik rabbim evlat hasreti cekenlere nasip etsin sonra bizim kalbimizden geceni herkze iyigeceler Canlarim allaha emanet olun yarin gorusuruz insanllah:KK200::KK68:
Iyi geceler canım. Hepinize ama uyuyan güzele yok sana iyi geceler yok uyuyan güzel çünkü sana tatli rüyalar var anca sen bu saatte rüya görürsün....... :stop::stop::KK8::KK43::KK43:

Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm
Anlamadim gebelik testi yaptınız ama tek silip mi çıktı diyorsunuz ovu test nedir.

Ya ben pazartesi gebelik testi yaptm tek cizgiydi sali sabahi silik cizgi cikmis ve sali gunu tekrarladim testi malesef tek cizgi ne yapmaliyim bilemedm adetime 1 gun var

Evet benimde hafif cikti 15 inde sonra koyulasti Evet hayirlisi artik bol bol dua ediyorum napalim S sabirin :KK42::KK42: kafa gitti tamamen karisti allahim
Sen affet hayirlsiini ver korkuyorumda israrci olmaktan ama herzaman diyorum allahim gonlumden gecen bu hayirlsini Sen bilrisin
Canım takma kafaya hayırlısı olsun.Sana ozaman demiştim en az 1hafta ara vermis olmaniz gerek sen ozaman takmadin.Nasipte ne varsa dedin.Bekle hayirlisini gor ozaman.Stres yapma agrilarin artar

E
Tm evde yap can da spralden sonra tedavin bitti mi canım.
evet cnm tedavim bitti adetimi bekliyorum gece yine uyudum kızmışsınız bana kusura bakmayın tüm yazdıklarınızı okudum ben de aynısını düşünüyorum yumurtlama günü ilişki çok önemli ama bunun tanında 10 gün cinsel perhiz ve sperm kalitesi de çok önemli biri eksik olunca yine sonuç hüsran oluyor yine de herşeyden önce Allah'ın takdiri Onun dediği olur biz ondan istiyoruz zaten ama bazen ne yaparsak yapalım nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz Allahım verdiyse vardır bir bildiği O na şükürler olsun ki annelik duygusunu tattık verirse güzel olur vermezse de başım gözüm üstüne

Canım takma kafaya hayırlısı olsun.Sana ozaman demiştim en az 1hafta ara vermis olmaniz gerek sen ozaman takmadin.Nasipte ne varsa dedin.Bekle hayirlisini gor ozaman.Stres yapma agrilarin artar
Yok canim ya ben bilmiuodum 10 gun iliski olmamasini neyse ya bakalim hayirlisi artik yapacak Bise yok su satttrn sonra

Şimdi baktım özel e sana attigim ilk msjda var canım.Dikkat etmemissin belki. en az 1 hafta 10 gün birliktelik olmamasina dikkat et diye uyarmıştım
Dogurdur canim ben onu hic dusunemdimki direk kafa ovulasyon gunune gitti ama arada iki gun oynuyo bilemedim neyse ya dusnumucem artik yapacak Bise yok cunki allahim sag saglim kucagmiza almayi nasip etsin

X