- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.421
Evet yetişir adetime 4 gün var daha adetten sonra bir tane test deniyceğim ya o yüzden adete kadar istemem lazım2-3 günde geçti elime..aynı gün kargo..yetişir canım daha var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yetişir adetime 4 gün var daha adetten sonra bir tane test deniyceğim ya o yüzden adete kadar istemem lazım2-3 günde geçti elime..aynı gün kargo..yetişir canım daha var..
Yok dr gözetiminde oldugu için dr güvendiOvulsayonla denedimi peki?
Sabirin neden doktor onermiyorsun canım beynim karıştı ben hem doktora hemde test yapacaktım.Yok dr gözetiminde oldugu için dr güvendi
Ikisini birlikte yapsan olur.Dr daha catlamadan ilişki önerecek.Erken iliski kız demek...Testle beraber olur yaniSabirin neden doktor onermiyorsun canım beynim karıştı ben hem doktora hemde test yapacaktım.
Anladım. Canım haklısın. Benim kardeşim de ilk cocugu nda catlatmisti oğlu oldu sonra yine c atlatti ikiz kızı oldu. Ama ovalasyon testi tam çatlama anını gösteriyor. Yani en azinda hazır diye bekliyor. ama doktor şans eseri oluyor.mantıken bunu sonuca vardım. Yanlismiyim yanlış isem düzeltin kızlar.Ikisini birlikte yapsan olur.Dr daha catlamadan ilişki önerecek.Erken iliski kız demek...Testle beraber olur yani
Evet canım.Erkek olsun diye gitti doktora.Doktorlar zaten bu bizim teoriyi kabul etmiyorki.Diyor alakası yok.Biz bildigimizi uyguluyoruz canım...Sabirin doktor komsunun erkek bebek istedigini biliyo muydu?bu önemli.cunku doktor günaşırı ilişki diyo yoksa
Ama ben 1 hafta iliski yaşamadan sadece o gün ve ertesi ilişkiye girdim
Tabi erkek için değildi ama kaliteli olsun diye doktorun dediginin aksine 1 hafta iliskiye girmedik
Ben daha öncede erkek bebege hamile kaldim o ay da sadece 1 kere iliskiye girmistik ve yumurtlama gününe denk gelmişti tesadüfen
Bende simdi iki gun once iliskiye girdim ama 10 gun bilmiyodum tam catladi gun iliski oldu bise olurmuki??Anladım. Canım haklısın. Benim kardeşim de ilk cocugu nda catlatmisti oğlu oldu sonra yine c atlatti ikiz kızı oldu. Ama ovalasyon testi tam çatlama anını gösteriyor. Yani en azinda hazır diye bekliyor. ama doktor şans eseri oluyor.mantıken bunu sonuca vardım. Yanlismiyim yanlış isem düzeltin kızlar.
Evet doktorlar demiyor heleki burdaaaa hic hic birsey demiyolar herseye doga diyolar hicbirseyle alakasi yok diyolarEvet canım.Erkek olsun diye gitti doktora.Doktorlar zaten bu bizim teoriyi kabul etmiyorki.Diyor alakası yok.Biz bildigimizi uyguluyoruz canım...
Ben evde testle takip edicem hayırlısı bakalımYok dr gözetiminde oldugu için dr güvendi
Tm evde yap can da spralden sonra tedavin bitti mi canım.Ben evde testle takip edicem hayırlısı bakalım
Bu kız yine uyudu. Ama yeter ya bir defada uyuma cevap verTm evde yap can da spralden sonra tedavin bitti mi canım.
Canım kardeşin her ikisinde de yumurta çatladığında ilişki oldu ve birinde erkek birinde ikiz kızı oldu dimi...aslında teoriye göre ikiz kızlarda erkek olması gerekirdi..işte burda sanırım sperm kalitesi devreye giriyor..hem yumurlama zamanı hemde sperm kalitesi olamı...yoksa tüm aşılama ile hamile kalanların hepsinin erkek olması gerekirdi..yada şunu mu demeliyiz..nasipten öte yol yok!Anladım. Canım haklısın. Benim kardeşim de ilk cocugu nda catlatmisti oğlu oldu sonra yine c atlatti ikiz kızı oldu. Ama ovalasyon testi tam çatlama anını gösteriyor. Yani en azinda hazır diye bekliyor. ama doktor şans eseri oluyor.mantıken bunu sonuca vardım. Yanlismiyim yanlış isem düzeltin kızlar.
Nasipten ote yol yok Allah isterse onu verir istemzse vermez oyuzden takmamak lazim bende dahilllll takmicam artik olursa olur olmazsada saglik olsun hayirlsii olsun biz yaptik bildiklerimizi gerisi allaha kalir bekleyip gorucez canimCanım kardeşin her ikisinde de yumurta çatladığında ilişki oldu ve birinde erkek birinde ikiz kızı oldu dimi...aslında teoriye göre ikiz kızlarda erkek olması gerekirdi..işte burda sanırım sperm kalitesi devreye giriyor..hem yumurlama zamanı hemde sperm kalitesi olamı...yoksa tüm aşılama ile hamile kalanların hepsinin erkek olması gerekirdi..yada şunu mu demeliyiz..nasipten öte yol yok!
Şimdi canım kardeşim çatlama işlemini yapmak zorundaydı. Çünkü yumurtaları biraz sıkıntılı imiş. Ben ilk kızıma adetinimden 5 gün geçtiği gibi test yaptım hafif ikinci silip çıktı... kardeşim o ay tedavi görmüştü... Ama onun adettinden geçmemişti... beraber test yaptık iklimizde hamile idik.. onun adettinden geçmemesine rağmen hemen koyu silik çıktı. Ve oğlu K izimdan önce doğdu.... ikinci gebeligi ise iki ay üst üste tedavi gördü ikinci ay oldu ama sık ilişki olmuştu..... geçende bunları konuşup birleştirmeye çalıştık. Yani sonuç olarak s abirinin dediklerine vardık.Canım kardeşin her ikisinde de yumurta çatladığında ilişki oldu ve birinde erkek birinde ikiz kızı oldu dimi...aslında teoriye göre ikiz kızlarda erkek olması gerekirdi..işte burda sanırım sperm kalitesi devreye giriyor..hem yumurlama zamanı hemde sperm kalitesi olamı...yoksa tüm aşılama ile hamile kalanların hepsinin erkek olması gerekirdi..yada şunu mu demeliyiz..nasipten öte yol yok!
Bunun test silik veya koyuyla bir alakasi varmi Kiz yada oglanŞimdi canım kardeşim çatlama işlemini yapmak zorundaydı. Çünkü yumurtaları biraz sıkıntılı imiş. Ben ilk kızıma adetinimden 5 gün geçtiği gibi test yaptım hafif ikinci silip çıktı... kardeşim o ay tedavi görmüştü... Ama onun adettinden geçmemişti... beraber test yaptık iklimizde hamile idik.. onun adettinden geçmemesine rağmen hemen koyu silik çıktı. Ve oğlu K izimdan önce doğdu.... ikinci gebeligi ise iki ay üst üste tedavi gördü ikinci ay oldu ama sık ilişki olmuştu..... geçende bunları konuşup birleştirmeye çalıştık. Yani sonuç olarak s abirinin dediklerine vardık.
Bana gore var.Erkekler erken dollenir.Kızlar ise geç....Bunun test silik veya koyuyla bir alakasi varmi Kiz yada oglan
Bende öyle düşünüyorum. Başka bir açıklaması yok yani yani şimdi oturup yapboz parçalarını birlestirdigimde sonuç s abirinin dedikleri çıkıyor.Bana gore var.Erkekler erken dollenir.Kızlar ise geç....