Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ben sana diyorum senden beterim çok takıntılıyım ben de hamile kalırsam Allah'ın izniyle 4 ay kafayı yerim herhalde Allah sonumuzu hayır etsin
Evet yaawww offf bi acik sari cikiyo bi koyu kafami karistiriyo koyu bugun yeni cikti kaba isedim karanlikmi tuttuki normalde wc yapinca acik oluyo uffff

Evet yaawww offf bi acik sari cikiyo bi koyu kafami karistiriyo koyu bugun yeni cikti kaba isedim karanlikmi tuttuki normalde wc yapinca acik oluyo uffff
Ama cnm wc klozetse içinde su olduğu için ve suyla karıştığı için kafan karışır böyle şeylerlere kafa yorma boşver ilk 3-4 ay bende kesin senin gibi olurum kafam allak bullak olur bakalım Zaman'la göreceğiz zaten

KARDELENX76 Nasıl gidiyor ağrıların devam ediyor mu testi haftaya mı yapıcaksın merakla bekliyorum senin gelişmeleri eski konulara baktım yine ovülasyon gününde deneyenlerin çoğunun tutmuş tabiki erkeğin sperminin kalitesi de çok önemliymiş ben eşime her gün ceviz ve fındık yerdiriyorum bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı olsun

Ucuz bebek ve üçünü de erkek tutturmus biri olarak söylüyorum :)))kesinlikle 1 hafta ilişki yok tam yumurtlama günü ya da ertesi ilişki
Yumurta takibini doktor kontrolünde öğrenmeniz daha iyi olur
Bizde ovulasyon testiyle kaldik suan hamileyim eminim yum gunu iliskiye girdime

Ucuz bebek ve üçünü de erkek tutturmus biri olarak söylüyorum :)))kesinlikle 1 hafta ilişki yok tam yumurtlama günü ya da ertesi ilişki
Allah bağışlasın evlatlarınızı böyle haberler duydukça Mutlu oluyoruz çok teşekkür ederiz tavsiyeleriniz için inşallah biz de tuttururuz üçüz Nasıl oldu üç yumurta mı çatladı maşallah

Canim hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Bizim komşu dr kontrolünde yumurta takibi yaptı gene 4.kızına hamile suan.Senin kisi denk gelmiş maşallah.Ben doktorlara güvenmiyorum...

Belimdeki ağrı devam ediyor canım kasık ağrısıda var..bide ben sanırım üşütmüşüm boğazım ağrıyor..herşey birbirine karıştı:)) haftaya inşallah test yapıcam bakalım ne olacak:) az kaldı seninde stres yapma herşeyi akışına bırak..Rabbim hayırlısını verir inşallah

Geçmiş olsun cnm bende aynıyım boğazım ağrıyor Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…