- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.381
Evet cnm resim küçülüyordu o yüzden Nasıl bakıldığını anlattım cnmCnm resmin yazisinin yarisindan cogu cikmamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm resim küçülüyordu o yüzden Nasıl bakıldığını anlattım cnmCnm resmin yazisinin yarisindan cogu cikmamis
Vallahi rahatladım. Hayırlısı canım. Kızlar bugün adetinimin 21. günü belimde ağrı kasiklarimda ağrı var islanmamda var. Ama döllenme günlerim değişiyor. Bir fikriniz var mi. Neden öyle oldu.Evet cnm....sagol...bazilari teste cikmasa bile olabilir diyor inşallah yoktur
Yıl olarak girdiğiniz yaşla hesaplıyorsunuzKızlar bir takvim buldum benim çocukları doğru bildi sizde deneyin hamile kaldığınız yaşı ve hamile kaldığınız ayı buluyorsunuz o kutucuktan sonra 9 kutucuk sayıyorsunuz x çıkarsa erkek o çıkarsa kızmış ne kadar doğru bilemem en iyisini Rabbim bilir eğlence amaçlı koydum resmi anlamadıysanız tekrar anlatıyım
Adete yakın olunca akıntı ve ağrı artar cnm adet olacağının belirtisidir benim de öyle oluyorVallahi rahatladım. Hayırlısı canım. Kızlar bugün adetinimin 21. günü belimde ağrı kasiklarimda ağrı var islanmamda var. Ama döllenme günlerim değişiyor. Bir fikriniz var mi. Neden öyle oldu.
Bnde her ay bes gun one aliyodu adetim tam gununde olmuyom pekGeçen ay adetimin 16.günü oldu. Ama bu ay 21 de yani acaba tarihler değişebiliyor. Mu anlamadım
yaş ve hamile kaldığınız ayın birleştiği kutucuğu bulup o kutucuktan sonra 9 kütü sayıyorsunuz Çin takvimi gibi değil yani bebeğinizin doğduğu aya dayanıyor gibi bir şey en doğrusunu Rabbim bilir maksat eğlenmek
Sagol cnm...Vallahi rahatladım. Hayırlısı canım. Kızlar bugün adetinimin 21. günü belimde ağrı kasiklarimda ağrı var islanmamda var. Ama döllenme günlerim değişiyor. Bir fikriniz var mi. Neden öyle oldu.
Hamile kaldığın ay hangisi cnm ocak mı şubat mı unuttumBende anlamadim bana bi baksana canim 25 yasindayim 20 ocak Son adetimdi ben anlamadim pek
Bende adet öncesi sancı yok. Sadece döllenme zamanımda oluyor. Ben bu ay iki defa adet gordum. Acaba karıştı mi adet ve döllenme anlamadım.Adete yakın olunca akıntı ve ağrı artar cnm adet olacağının belirtisidir benim de öyle oluyor
Karışmış olabilir cnmBende adet öncesi sancı yok. Sadece döllenme zamanımda oluyor. Ben bu ay iki defa adet gordum. Acaba karıştı mi adet ve döllenme anlamadım.
Erkek çıkıyor cnm sana ama en doğrusunu Allah bilirBende anlamadim bana bi baksana canim 25 yasindayim 20 ocak Son adetimdi ben anlamadim pek
Evet cnm x yanı erkek hayırlısıXmi cikiyor bende saydim ama bide Sen bak bakim
Benim de doğru çıktı ben 3. çocuğa martta hamile kalırsam Allah'ın izniyle o da erkek çıkıyor hayırlısı bakalımIki kizim
Dogru cikti o
Hayirlisi canim valla merakimdan bi test daha yaptimEvet cnm x yanı erkek hayırlısı
Bu kadar uğraşma kendinle cnm boşver sen yapılıcakları yaptın takdir Allah'ın akışına ve zamana bırak