- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.361
HahahahahhahahaAy canım insallah hep böyle devam eder. Annemin dediği gibi sus mazallahdeğer anladın sen
Hakkında hayırlısı test yap. Haber ver. Stres yapma biraz rahatla. Ay artık annem gibi konuşuyorum. Anne ne yaptım bana annem dedi kızım birşey yapmadım. Anne olduğun için duyguların bunlarTamam cnm yapinca haber vereceğim mutlaka..sagol cnm Amin....belki beni anlıyorsunuzdur ben de isterim 1 tane daha bebegimin olmasını ama kızım cok kucuk
Oglen anca cikar o oyle demistiYarenannesi ne yaptın test yapmadın mı haber ver bize çatlarız yoksa
Benim de adete 4 gün kaldı heyecan dorukta offfOglen anca cikar o oyle demisti
Benim içimden hamile gibi geliyor, inşallah istediği gibi sonuçlanır..hayırlısıYarenannesi ne yaptın test yapmadın mı haber ver bize çatlarız yoksa
Valla sınav gibi yaww:)) kendimi sınavda gibi hissediyorum:)Benim de adete 4 gün kaldı heyecan dorukta offf
Ayy hayırlısı olsun ya bebeği daha 7 aylıkmış küçük yani neyse gelince yazar herhaldeBenim içimden hamile gibi geliyor, inşallah istediği gibi sonuçlanır..hayırlısı
Evet zor sen sıranı savdın sıra bende bakalım umarım başarıyla soru işaretsiz çıkarız bu işin içinden biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiriValla sınav gibi yaww:)) kendimi sınavda gibi hissediyorum:)
Heycan yapma sakin ol normal her aymis gibi davran canimBenim de adete 4 gün kaldı heyecan dorukta offf
Yapmamaya çalışırım diğerlerinde bu kadar heyecan yapmamıştım ama bunda zamanlama önemli olduğu için heyecan yaptım galibaHeycan yapma sakin ol normal her aymis gibi davran canim
Çok küçük kuzu gerçekten..hayırlısı olsun inşallah..Ayy hayırlısı olsun ya bebeği daha 7 aylıkmış küçük yani neyse gelince yazar herhalde
Hadi geçmiş olsun, sen yinede çok dikkat et..kaza falan olmasın..hem erkek bebek için zaman önemli:)Kizlar yaptim test en iyisini aldim ki tam ciksin diye sonuç negatif yok cok sukur
Evet cnm....sagol...bazilari teste cikmasa bile olabilir diyor inşallah yokturHadi geçmiş olsun, sen yinede çok dikkat et..kaza falan olmasın..hem erkek bebek için zaman önemli:)
Çok şükür cnm test negatifse yoktur bişey merak etme stresten gecikmiştirKizlar yaptim test en iyisini aldim ki tam ciksin diye sonuç negatif yok cok sukur
İnşallah cnmÇok şükür cnm test negatifse yoktur bişey merak etme stresten gecikmiştir
Cnm resmin yazisinin yarisindan cogu cikmamis