Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Evet cnm....sagol...bazilari teste cikmasa bile olabilir diyor inşallah yoktur
Vallahi rahatladım. Hayırlısı canım. Kızlar bugün adetinimin 21. günü belimde ağrı kasiklarimda ağrı var islanmamda var. Ama döllenme günlerim değişiyor. Bir fikriniz var mi. Neden öyle oldu.

Yıl olarak girdiğiniz yaşla hesaplıyorsunuz

Vallahi rahatladım. Hayırlısı canım. Kızlar bugün adetinimin 21. günü belimde ağrı kasiklarimda ağrı var islanmamda var. Ama döllenme günlerim değişiyor. Bir fikriniz var mi. Neden öyle oldu.
Adete yakın olunca akıntı ve ağrı artar cnm adet olacağının belirtisidir benim de öyle oluyor

Evet cnm x yanı erkek hayırlısı
Hayirlisi canim valla merakimdan bi test daha yaptim
Yenibelirti yok yaw ahahhaha ama baya bi koyi cikti test busefer hahaha kafayi yedim heralde ha birde kaba iserken biraz koyu cikti idrarim ay dusunmek istemiuorum kafayi yicem S sabirin bahaahhaha bana diyecek gene kafayi yiecek

Bu kadar uğraşma kendinle cnm boşver sen yapılıcakları yaptın takdir Allah'ın akışına ve zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…