- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.341
Bebeğin küçükmüş yaa test yapınca haber ver benimde dönem dönem çok geciktiği zamanlar oluyordu hemen test yapıyordum kafamdaki soru işaretleri gidiyordu sen de hemen yapBebegim daha 7 aylık olacak....ben bir yaşında olunca denemeyi düşünüyordum.....çok kötüyüm ya
Tamam cnm yapinca haber vereceğim mutlaka..sagol cnm Amin....belki beni anlıyorsunuzdur ben de isterim 1 tane daha bebegimin olmasını ama kızım cok kucuk3 gün geçiktiyse kesin çıkar test al yap cnm bize de haber ver hakkında hayırlısı olsun
Ancak öglen çikabilirim o zaman gidip alırim testiBebeğin küçükmüş yaa test yapınca haber ver benimde dönem dönem çok geciktiği zamanlar oluyordu hemen test yapıyordum kafamdaki soru işaretleri gidiyordu sen de hemen yap
Evet küçük daha zamanın vardı yani hemen şimdi al yap testi haber ver bize bekliyoruzTamam cnm yapinca haber vereceğim mutlaka..sagol cnm Amin....belki beni anlıyorsunuzdur ben de isterim 1 tane daha bebegimin olmasını ama kızım cok kucuk
Cnm öglen çıkabilirim..inşallah alirim yaparim..bisey cikmaz dualarinizi bekliyorum.sizde hic 3 gün gecikme oldumuEvet küçük daha zamanın vardı yani hemen şimdi al yap testi haber ver bize bekliyoruz
Zaten 3 gün gecikmiş varsa bişey çıkar 4-5 saat çıkma tuvalete ondan sonra yap birikince daha net çıkarAncak öglen çikabilirim o zaman gidip alırim testi
Tmm cnmZaten 3 gün gecikmiş varsa bişey çıkar 4-5 saat çıkma tuvalete ondan sonra yap birikince daha net çıkar
İnşallah cnm bişey çıkmaz benim de stresten 3-4 gün geciktiği oluyordu hatta kesin hamileyim dedikçe hiç gelmiyordu stres yapma cnm dualarımız seninleCnm öglen çıkabilirim..inşallah alirim yaparim..bisey cikmaz dualarinizi bekliyorum.sizde hic 3 gün gecikme oldumu
Cok sagol cnm...İnşallah cnm bişey çıkmaz benim de stresten 3-4 gün geciktiği oluyordu hatta kesin hamileyim dedikçe hiç gelmiyordu stres yapma cnm dualarımız seninle
Bende gecikme olsa kesin hamileyimdir ama ben hep erken ogrendimİnşallah cnm bişey çıkmaz benim de stresten 3-4 gün geciktiği oluyordu hatta kesin hamileyim dedikçe hiç gelmiyordu stres yapma cnm dualarımız seninle
Benim de o düşünceyle iyice gecikiyordu psikolojik galibaBende gecikme olsa kesin hamileyimdir ama ben hep erken ogrendim
Bende bulanti niye yok ya vallaha sanki hic hamile degilim gibi korkuyorum haa normaldeBenim de o düşünceyle iyice gecikiyordu psikolojik galiba
Ayyy ne güzel işte rahatsın güzel geçicek inşallah bebişini görünce daha da rahatlarsın Türkiye'de olsaydın şimdiye gitmiştin dimi ama bu kez ben de 6. haftaya kadar bekliyceğim zaten boşuna gitmiş oluyoruz bişey göremiyoruz kiBende bulanti niye yok ya vallaha sanki hic hamile degilim gibi korkuyorum haa normalde
Simdiye kizlarda coktan bulantilar baslamisti cok asiri halsizlikten yok sadece goguslerim agriuo gunum gelseydide bi gitseydim doktora offf bi gorseydim bazen unutuyom hamile oldugumu
Hamile değil gibiyim diyen herkesin oğlu oldu, gördüklerimde..bence seninki büyük ihtimal erkek canım..tüm belirtilerinde erkek diyor topikte ilk müjde senden gelsinBende bulanti niye yok ya vallaha sanki hic hamile degilim gibi korkuyorum haa normalde
Simdiye kizlarda coktan bulantilar baslamisti cok asiri halsizlikten yok sadece goguslerim agriuo gunum gelseydide bi gitseydim doktora offf bi gorseydim bazen unutuyom hamile oldugumu
Bence de çünkü ben daha bebeği göremeden bulantılarım başlıyordu 6. haftaya gelemeden hastanelik oluyordum hakkımızda hayırlısı olsunHamile değil gibiyim diyen herkesin oğlu oldu, gördüklerimde..bence seninki büyük ihtimal erkek canım..tüm belirtilerinde erkek diyor topikte ilk müjde senden gelsin
Bende ogrendim gunun ertesi gun bulantilar basliyordu kusmalar velan ama bunda bulanma yok tiksinmek yok gercekten unutuyorum hamile oldugumu insnaalh bi sorun cikmaz kalp atislarini duysaydim hayirlisiylaBence de çünkü ben daha bebeği göremeden bulantılarım başlıyordu 6. haftaya gelemeden hastanelik oluyordum hakkımızda hayırlısı olsun
Yok cnm Allah'ın izniyle inşallah bişey çıkmaz ne güzel işte benim çevremde kıza hamile olanlar çok kötü geçiriyor ama erkeğe hamile olanlar çok rahattı aynı senin gibi belki de erkektir yine de en doğrusunu Rabbim bilir ne güzel annesini üzmüyor bebişinBende ogrendim gunun ertesi gun bulantilar basliyordu kusmalar velan ama bunda bulanma yok tiksinmek yok gercekten unutuyorum hamile oldugumu insnaalh bi sorun cikmaz kalp atislarini duysaydim hayirlisiyla
Ay canım insallah hep böyle devam eder. Annemin dediği gibi sus mazallahBende ogrendim gunun ertesi gun bulantilar basliyordu kusmalar velan ama bunda bulanma yok tiksinmek yok gercekten unutuyorum hamile oldugumu insnaalh bi sorun cikmaz kalp atislarini duysaydim hayirlisiyla