Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Hakkında hayırlısı olsun evet tam yumurta çatladığın da erkek Bebek deniliyor ama Allah bilir benim de iki kızım var ben de çok rüya gördüm 3. olursa oğlan olcak diye ama Rabbim bilir Allah'ım gönlündekini nasip etsin sana inşallah

Banada Kim gorse guzellesmissin diyor daha kimseye demedim kayinvalidem diyor guzellikle gelmis Sana diye Evet bel agrisi ve idrarim acik renkbilemedim simdik
İnşallah erkektir cnm sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da senin belirtiler onu gösteriyor ama hayırlısı bakalım görücez

Kızlar adetim 3 gün gecikti korunuyoruz ama bişey kullanmıyoruz korunmak icin...Hamile olmaktan korkuyorum çünkü henüz hazır degilim bebegimde çok küçuk ben bir kaç ay bekleyip öyle hanile kalmayı düşünüyordum...

Canım hemen bi gebelik testi yap..korunma şeklinizi anladım bu riskli canım yaaa

3 gün geçiktiyse kesin çıkar test al yap cnm bize de haber ver hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…