- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.321
Hakkında hayırlısı olsun evet tam yumurta çatladığın da erkek Bebek deniliyor ama Allah bilir benim de iki kızım var ben de çok rüya gördüm 3. olursa oğlan olcak diye ama Rabbim bilir Allah'ım gönlündekini nasip etsin sana inşallahBlack5angel banada herkes erkek diyo yanı rüyalarında erkek bebekle gorende var bende hep erkek hissediyorum kız olursa çok seviniriz sürpriz olur o derece erkek olduğuna emn gözüyle bakıyoruz nedense bakalm sağlıklı olsn da inşallah ben yumurtlama günü hamile kaldm yumurtlama günü erkek bebek heralde
Hahahaha daha kucuk kizim bir yasinda onun kilolarini atamazken ucuncu insnallah 70 kiloyum 1:65 boy almadim simdiye kadar ama bilmiuom kayinvalidem surekli diyor Sana bi guzellik gelmis diyeKilo mu aldın acaba bebegimmm
Amin canım ben o kadar hamileliklerimde kilo almadım. 1. 72 70 kilodayim ama ben epey ara verdim. Tabi senin normaldir.Kendimide fazla kaptirmak istemiuorum belkide ben oyle olmasini istedim icin piskolojik de olabilir hayirlisini ver yarabbim sagliklisini ver hepimizede
Canım kızın çok küçük ama yazık ona o zaman başlar kıskançlıklar artık bebis geldikten sonraAmin canım ben o kadar hamileliklerimde kilo almadım. 1. 72 70 kilodayim ama ben epey ara verdim. Tabi senin normaldir.
Bende çok kilo almadım ikisinde de boy 1.70 kilo 58 bakalım bunda alıcam mı kilo Allah nasip ederse inşallah almamAmin canım ben o kadar hamileliklerimde kilo almadım. 1. 72 70 kilodayim ama ben epey ara verdim. Tabi senin normaldir.
İnşallah erkektir cnm sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da senin belirtiler onu gösteriyor ama hayırlısı bakalım görücezBanada Kim gorse guzellesmissin diyor daha kimseye demedim kayinvalidem diyor guzellikle gelmis Sana diye Evet bel agrisi ve idrarim acik renkbilemedim simdik
Hemen bi test al ve yapKimse yokmu kızlar nerdesiniz
Canım hemen bi gebelik testi yap..korunma şeklinizi anladım bu riskli canım yaaaKızlar adetim 3 gün gecikti korunuyoruz ama bişey kullanmıyoruz korunmak icin...Hamile olmaktan korkuyorum çünkü henüz hazır degilim bebegimde çok küçuk ben bir kaç ay bekleyip öyle hanile kalmayı düşünüyordum...
Bunları şimdi hiç düşünme, herşeyde var bi hayırBebegim daha 7 aylık olacak....ben bir yaşında olunca denemeyi düşünüyordum.....çok kötüyüm ya
3 gün geçiktiyse kesin çıkar test al yap cnm bize de haber ver hakkında hayırlısı olsunKızlar adetim 3 gün gecikti korunuyoruz ama bişey kullanmıyoruz korunmak icin...Hamile olmaktan korkuyorum çünkü henüz hazır degilim bebegimde çok küçuk ben bir kaç ay bekleyip öyle hanile kalmayı düşünüyordum...
Evet cnm yapacagim bugunHemen bi test al ve yap