- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.261
Evt sende sürekli söylüyordun canım, fazla ümitlenip kaptırmak istemiyorum kendimi..inşallah öyledir hayırlısı..canim o bendede cok oldu hatta demistim adetimi bekliyorum diye oldum olacam gibi yerlesme agrisi o bence
İnşallah canım, hayırlısı diyelim..10 gün sonra belli olur sanırım..bi yanım merak ediyor, bi yanım ümitlenme hiç diyor:)Cnm tuttuysa olur o ağrılar inşallah tutmuştur
Günaydın cnm ne güzel yazmışsınSabah gunesleri günaydın hepinize
Cnm sen herşeyi akışına bırak stres yapma 10 gün sonra alırız güzel haberlerini Allah'ın izniyleİnşallah canım, hayırlısı diyelim..10 gün sonra belli olur sanırım..bi yanım merak ediyor, bi yanım ümitlenme hiç diyor:)
"Mevla'm görelim neyler, neylerse güzel eyler" bak ne güzel duruyor senin adının altında zamana bırak cnm bizim için hayırlısı neyse o olsunİnşallah canım, hayırlısı diyelim..10 gün sonra belli olur sanırım..bi yanım merak ediyor, bi yanım ümitlenme hiç diyor:)
İnşallah tutmuştur cnm..tuttuysa o agrılar olur..benim ilk hamileligimde daha hamile oldugumu bilmiyorken ben de adet olacak gibi bel agrısı kas agrıları vardı.....Insanllah canim
Amin canım çok sağol..çok inandığım bi söz, her şeyin en iyisini Rabbim biliyor, hayırlısını versin..güzel haberler alalım hepimlz inşallah"Mevla'm görelim neyler, neylerse güzel eyler" bak ne güzel duruyor senin adının altında zamana bırak cnm bizim için hayırlısı neyse o olsun
İnşallah tutmuştur cnm..tuttuysa o agrılar olur..benim ilk hamileligimde daha hamile oldugumu bilmiyorken ben de adet olacak gibi bel agrısı kas agrıları vardı.....
Amiinn sıra bende şimdiden bir heyecan ve korku sardı beni napıcam bilmiyorum çok stres yaptım daha şimdiden offfAmin canım çok sağol..çok inandığım bi söz, her şeyin en iyisini Rabbim biliyor, hayırlısını versin..güzel haberler alalım hepimlz inşallah
Geçen ay çalışma olmamıştı canım, koyuyu göremeyince bende yumurta yok diye çalışmadım...haklısın stresten olabilir, kafamda sürekli acabalar var.. Tmm stres yapmıcam:) döllenmiş yumurtayı stresle kaybetmek istemem.. tutunur inşallah hayırlısıyla..tavsiyelerin için teşekkürler canım..Ya arkadaşlar halen ayni şeyi tekrarlayip duruyorsunuz.Dünkü videoyu izlemedinizmi?Suan yolculuk aşamasındadır.6 gun yolculugun sonunda rahim duvarina tutunma gerçekleşir.Eger gerçekleşirse belirtiler ertesi gün yavas yavaş kendini gösterir.Karden kardeşim şimdi bunlari düşünürsen syresten tutunmaz.Senin bu agrilarin buyuk ihtimal psikolojikmendir diye düşünüyorum.Cok takma kafaya.Gecen ayda hatirlasigim kadarıyla koyuyu yakaladin ama tutunamadı ondan siyom stres yapma...
Hayırlısıyla inşallah tutunur canım.Takma kafaya.Geçen ay çalışma olmamıştı canım, koyuyu göremeyince bende yumurta yok diye çalışmadım...haklısın stresten olabilir, kafamda sürekli acabalar var.. Tmm stres yapmıcam:) döllenmiş yumurtayı stresle kaybetmek istemem.. tutunur inşallah hayırlısıyla..tavsiyelerin için teşekkürler canım..
İnşallah canım hayırlısı olsun..Hayırlısıyla inşallah tutunur canım.Takma kafaya.
Sakın haaa şimdiden yapma stresi, ovulasyon olmaz yoksa canım..bi yumurtan oluşsun sonrasını düşünürsün ama stresle engelleme yumurtlamayı..adete kaç gün varAmiinn sıra bende şimdiden bir heyecan ve korku sardı beni napıcam bilmiyorum çok stres yaptım daha şimdiden offf
Adetime 5 gün var gecikmezse bazen geç ya da erken geliyor 1-2 gün farkediyor cnm sen ovülasyon testini hiç eczanelere sordun mu oralarda ne kadar netten alamazsam diye sordumSakın haaa şimdiden yapma stresi, ovulasyon olmaz yoksa canım..bi yumurtan oluşsun sonrasını düşünürsün ama stresle engelleme yumurtlamayı..adete kaç gün var
Hiç sormadım canım sadece pahalı olduğunu duydum bide eczanelerde her istediğin markayı bulamazsın...şimdiden ver siparişi elinde olsun..adetin yaklaşmış..eczanelerden bi sor istersen ne kadar ellerinde hangi markalar varAdetime 5 gün var gecikmezse bazen geç ya da erken geliyor 1-2 gün farkediyor cnm sen ovülasyon testini hiç eczanelere sordun mu oralarda ne kadar netten alamazsam diye sordum
Adetime 5 gün var gecikmezse bazen geç ya da erken geliyor 1-2 gün farkediyor cnm sen ovülasyon testini hiç eczanelere sordun mu oralarda ne kadar netten alamazsam diye sordum
burdayım canım şafak kacKısslaaaarrr nerelerdesiniz kimse yok!
:))) şafak 10...önümüzdeki haftaiçi test yapıcamburdayım canım şafak kac
Hayırlısı canım rabbim icimizdekini verir insallah.:))) şafak 10...önümüzdeki haftaiçi test yapıcam