- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.301
Aynen cnm bakalım sen hamile haberini alınca Allah'ın izniyle benim ovülasyon yaklaşmış oluyor hayırlısı Zaman geçmiyor içimde bir heyecan var sen atlattın ne güzelinşallah canım..bişey söylemek için tabi çok erken..idrar yolu enfeksiyonu, kist, bel fıtığı bunlarda ağrı yapıyorya..bunlar yoktur inşaallah..beklemekten başka yapacak bişey yok
Canım size katılmak istiyorum ama benim herif yanaşmıyor. Bu arada kardeşim hamile dua edin ona. Hepinizi coooook seviyom
Sen ve eşin kendini ne Zaman hazır hissederseniz cnm bizimki de yanaşmıyordu ikna ettim kardeşinin iki kızı vardı dimi cnm bizim yöntemle mi hamile kaldı dualarımız onunla cnm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım size katılmak istiyorum ama benim herif yanaşmıyor. Bu arada kardeşim hamile dua edin ona. Hepinizi coooook seviyom
Canım size katılmak istiyorum ama benim herif yanaşmıyor. Bu arada kardeşim hamile dua edin ona. Hepinizi coooook seviyom
Canım kardeşimin bir oğlu ve ikiz kızları var. Oğlu için erkek istiyor. Istemeyerek hamile kaldı. Dogumvkontrolu almış. Ama yanlış almış adeti bittikten sonra içmiş. Döllenme zamanında almış. Bilmiyorum bildiğim kadarıyla yanlış kullanmış. Olan olmuş şimdi hamile oğluna kardeş istiyor. Oğlu diyor kızlar beni anlamıyor bir erkek kardeşim olsun. O beni anlar arabalarimla oynar. Cocuk ışte.Sen ve eşin kendini ne Zaman hazır hissederseniz cnm bizimki de yanaşmıyordu ikna ettim kardeşinin iki kızı vardı dimi cnm bizim yöntemle mi hamile kaldı dualarımız onunla cnm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canimyaa belim çok ağrıyor gerçekten sanki günlerdir ev işi yapıyormuşum gibi..belimin heryerlerine vuruyo..bu nedirki böyle..bu ara işte yapmıyorumki
Bencede tuttuBence tuttu içimden öyle geçiyor ama Allah bilir sen demiştin dersin bana bizim arkadaşa da öyle olmuştu adet günü gelmeden hamile olduğunu öğrendi hayırlısı bakalım görücez
Adet zaten olmazssin yumurtlamada olmaz o yerlesme agrisi inan bana bendede ayni sekil oldu kasik bel bacak cok rahatsiz edici olursa sicak bi douch al geciriyoyok yapmıcam canım ama günlük işler, yemek, çamaşır ister istemez hep ayaktayım..sanki bugün adet olcakmışım gibi..anlamadım..üşütmüşte olabilirim belki
Ayyy ne güzel Allah bağışlasın inşallah gönlündeki olur hayırlısı bize de haber verCanım kardeşimin bir oğlu ve ikiz kızları var. Oğlu için erkek istiyor. Istemeyerek hamile kaldı. Dogumvkontrolu almış. Ama yanlış almış adeti bittikten sonra içmiş. Döllenme zamanında almış. Bilmiyorum bildiğim kadarıyla yanlış kullanmış. Olan olmuş şimdi hamile oğluna kardeş istiyor. Oğlu diyor kızlar beni anlamıyor bir erkek kardeşim olsun. O beni anlar arabalarimla oynar. Cocuk ışte.
Canim
Aynisi bendede oldu ha geldi gelecek adetim diyodum tuttu bence aynen bendede o agri vardi hatta 12 ci gun cikmadi bnde dedim kesin adet olucam sendeki agrida o korkma dikkat et kendine
Bencede tuttu
Ayyy inşallah canım, dikkat ediyorum..kısmet artık beklemedeyim..yerleşme ağrısı değildir canım bu..döllendiyse yumurta eğer tüplerden rahme yerleşmek için 6 günlük yolculuğa başladı .bilmiyorum artık bunlar ne ağrısı..bide ateşim halen yüksek gidiyo..36.9..hayırlısı olsun diyelimAdet zaten olmazssin yumurtlamada olmaz o yerlesme agrisi inan bana bendede ayni sekil oldu kasik bel bacak cok rahatsiz edici olursa sicak bi douch al geciriyo
İnşallah kısa bi sure sonra tamamen geçer canım..migren falan varmıydı..ne yapılabilir ki acaba bu ağrı için..ilk 3 ay ilaç kullanmak riskli..allahim kafam agriyacak yine ufffff
Ateş düşmediyse yüksek ihtimal tuttu Can'ım çünkü vücut döllenen yumurtayı yabancı madde sanıyormuş ve Ateş yapıyormuş yumurtlama sonrası Ateş'inin düşmesi lazımdı senin ki düşmemiş benim genelde ovülasyondan sonra düşüyor senin ki düşmemiş yakın Zaman'da alırsın haberini Allah'ın izniyle inşallahAyyy inşallah canım, dikkat ediyorum..kısmet artık beklemedeyim..yerleşme ağrısı değildir canım bu..döllendiyse yumurta eğer tüplerden rahme yerleşmek için 6 günlük yolculuğa başladı .bilmiyorum artık bunlar ne ağrısı..bide ateşim halen yüksek gidiyo..36.9..hayırlısı olsun diyelim
Idrarin renginden belli oluyor canım.Aşırı koyu ise kız.Açık sarı ise erkektirerkek bebek belırtılerınız nelerdi erkek anneleri paylasırmısınz ?
Ben yinede kendimi çok alıştırmayayım canım, belkide olmaz, belkide kimyasal gebelik geçiririm..inşallah tuttuysa sağlıklı tutmuştur..hayırlısı olsunAteş düşmediyse yüksek ihtimal tuttu Can'ım çünkü vücut döllenen yumurtayı yabancı madde sanıyormuş ve Ateş yapıyormuş yumurtlama sonrası Ateş'inin düşmesi lazımdı senin ki düşmemiş benim genelde ovülasyondan sonra düşüyor senin ki düşmemiş yakın Zaman'da alırsın haberini Allah'ın izniyle inşallah