Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
inşallah canım..bişey söylemek için tabi çok erken..idrar yolu enfeksiyonu, kist, bel fıtığı bunlarda ağrı yapıyorya..bunlar yoktur inşaallah..beklemekten başka yapacak bişey yok
Aynen cnm bakalım sen hamile haberini alınca Allah'ın izniyle benim ovülasyon yaklaşmış oluyor hayırlısı Zaman geçmiyor içimde bir heyecan var sen atlattın ne güzel

Canım size katılmak istiyorum ama benim herif yanaşmıyor. Bu arada kardeşim hamile dua edin ona. Hepinizi coooook seviyom
Sen ve eşin kendini ne Zaman hazır hissederseniz cnm bizimki de yanaşmıyordu ikna ettim kardeşinin iki kızı vardı dimi cnm bizim yöntemle mi hamile kaldı dualarımız onunla cnm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım kardeşimin bir oğlu ve ikiz kızları var. Oğlu için erkek istiyor. Istemeyerek hamile kaldı. Dogumvkontrolu almış. Ama yanlış almış adeti bittikten sonra içmiş. Döllenme zamanında almış. Bilmiyorum bildiğim kadarıyla yanlış kullanmış. Olan olmuş şimdi hamile oğluna kardeş istiyor. Oğlu diyor kızlar beni anlamıyor bir erkek kardeşim olsun. O beni anlar arabalarimla oynar. Cocuk ışte.

yaa belim çok ağrıyor gerçekten sanki günlerdir ev işi yapıyormuşum gibi..belimin heryerlerine vuruyo..bu nedirki böyle..bu ara işte yapmıyorumki
Canim
Aynisi bendede oldu ha geldi gelecek adetim diyodum tuttu bence aynen bendede o agri vardi hatta 12 ci gun cikmadi bnde dedim kesin adet olucam sendeki agrida o korkma dikkat et kendine

yok yapmıcam canım ama günlük işler, yemek, çamaşır ister istemez hep ayaktayım..sanki bugün adet olcakmışım gibi..anlamadım..üşütmüşte olabilirim belki
Adet zaten olmazssin yumurtlamada olmaz o yerlesme agrisi inan bana bendede ayni sekil oldu kasik bel bacak cok rahatsiz edici olursa sicak bi douch al geciriyo

Ayyy ne güzel Allah bağışlasın inşallah gönlündeki olur hayırlısı bize de haber ver

Canim
Aynisi bendede oldu ha geldi gelecek adetim diyodum tuttu bence aynen bendede o agri vardi hatta 12 ci gun cikmadi bnde dedim kesin adet olucam sendeki agrida o korkma dikkat et kendine
Adet zaten olmazssin yumurtlamada olmaz o yerlesme agrisi inan bana bendede ayni sekil oldu kasik bel bacak cok rahatsiz edici olursa sicak bi douch al geciriyo
Ayyy inşallah canım, dikkat ediyorum..kısmet artık beklemedeyim..yerleşme ağrısı değildir canım bu..döllendiyse yumurta eğer tüplerden rahme yerleşmek için 6 günlük yolculuğa başladı .bilmiyorum artık bunlar ne ağrısı..bide ateşim halen yüksek gidiyo..36.9..hayırlısı olsun diyelim

Ateş düşmediyse yüksek ihtimal tuttu Can'ım çünkü vücut döllenen yumurtayı yabancı madde sanıyormuş ve Ateş yapıyormuş yumurtlama sonrası Ateş'inin düşmesi lazımdı senin ki düşmemiş benim genelde ovülasyondan sonra düşüyor senin ki düşmemiş yakın Zaman'da alırsın haberini Allah'ın izniyle inşallah

Black5angel banada herkes erkek diyo yanı rüyalarında erkek bebekle gorende var bende hep erkek hissediyorum kız olursa çok seviniriz sürpriz olur o derece erkek olduğuna emn gözüyle bakıyoruz nedense bakalm sağlıklı olsn da inşallah ben yumurtlama günü hamile kaldm yumurtlama günü erkek bebek heralde

Ben yinede kendimi çok alıştırmayayım canım, belkide olmaz, belkide kimyasal gebelik geçiririm..inşallah tuttuysa sağlıklı tutmuştur..hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…