- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.221
Evet oyle dedi ama yinede insan suphelenmiuo degil ona bakrasan doktor bu ovulsayon gunde hamile kalmayada yok diyo yani hic birsey demiyolarBende kizlardan once 2 dusuk sonra kizlar dogdu kucuk kizim 1 yasindayken hamile kaldim kaza.oda dusdu.zaten korunuyordum.ondan sonra daha dikkat etdim.wger doktor oyle diyorsa.bosuna endiseleniyoruz.bir bildikleri var.
Cnm sen hollanda da yaşıyordun degilmi...oraya gelinmi gittin yoksa ailenmi ordaEvet en mantiklisi o bendede suan bir o arkadas dedime pisman oldum o sorup duruyodu cunki adet oldunmu velan diye birde esim bide ben baska kimse bilmiuo bende cinsiyet ogrenene kadar demicem kimseye
Ben bura dogumluyum canim esimde bura dogumlu eskiden babam annem gelmisler iste buraya sonra biz burda dogmusuz yani ben dogma bugme buraliyimCnm sen hollanda da yaşıyordun degilmi...oraya gelinmi gittin yoksa ailenmi orda
Bence de öyle kötü eleştiriye maruz kalmamak içinEvet en mantiklisi o bendede suan bir o arkadas dedime pisman oldum o sorup duruyodu cunki adet oldunmu velan diye birde esim bide ben baska kimse bilmiuo bende cinsiyet ogrenene kadar demicem kimseye
Evet benim annem de kıziyor daha erken.yapma diyeBenim annem kizar bile belki bana neden bukadr erken yaptin diye daha kucuk kizin bir yasinda der acelen ne der der de deroyuzden soylemeye tirsiyorum
Annem benim çok anlayışlı biri beni anlıycağından eminim kızmaz yani seni anlıyorum kızım haklısın der ve susarCnm bence anne falan söyle en yakınlarina..diğerleri de duyarsa...eleştirilerine kulak asmazsin..yani yinede sen bilirsin ama..benim annem olsa kızardi gönlü kalir ...seninkininde belki gönlü kalir
Oyuzden demicem kimseye cinsiyet ogreneyim ozaman derimEvet benim annem de kıziyor daha erken.yapma diye
Himm anladim cnm...bende Almayaya gelin geldim ailem türkiyede onlari cokkkkk özledim ya...her aklima gelince gözlerimden yaşlar geliyorBen bura dogumluyum canim esimde bura dogumlu eskiden babam annem gelmisler iste buraya sonra biz burda dogmusuz yani ben dogma bugme buraliyim
Annem benim çok anlayışlı biri beni anlıycağından eminim kızmaz yani seni anlıyorum kızım haklısın der ve susar
Evet benim annem babamda kesin donus yaptilar 6 sene once senede uc aylina geliyolar simdi burdalar ama 10 martta gidecekler zor oluyor evet Allah sabir versin canim anliyorum seniHimm anladim cnm...bende Almayaya gelin geldim ailem türkiyede onlari cokkkkk özledim ya...her aklima gelince gözlerimden yaşlar geliyor
Sagol cnmEvet benim annem babamda kesin donus yaptilar 6 sene once senede uc aylina geliyolar simdi burdalar ama 10 martta gidecekler zor oluyor evet Allah sabir versin canim anliyorum seni
Evet al bak basimda daha bismillah 5 haftalik hamileyim hemen yorum yapti ben Kiz hissediuorum diye uc kere dediSen bilirsin cnm...aslında bir yandan haklısin....çekemeyen insanlarin eleştirileri cok.olur
Öncelikle başınız sağolsun. Ablam beş bebek kaybetti. SiMerhaba kizlar
Ben 2 gebelik yasadim iki bebegimde vefat etti ve ikiside kizdi bende kendimce totem yaptim belki erkek olursa saglikli olur diye tabi once saglikli olsunda rabbimin izniyle
Allah nasip ederse bu ay gebelik planliyorum yani sizce erkek bebek icin neler yapmAliyim yapip basari saglanmis bilgileriniz varmi
Vallahi bende bugün böyle düşündüm.Kızlar eğer olurda Allah izin veripte hamile kalırsam eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum kötü eleştirilerden kurtulmak için en mantıklısı o bence yok cinsiyeti ne oldu yok adı ne oldu uğraşamam kimseyle o yüzden gerek yok bence 4-5 aylıkken anlarlar zaten
Elbetteki olamaz.Mantiga bile ters geliyor.x i kabul ediyorsa y leride kabul etmesi gerek.Hiç alakası yok yani.Rabbimiz nekadar büyük.Gelişim bozuklugu olan bebeklerde anne karninda kalp atışı durarak veya düşük olarak gebelik sonlanmasi oluyor.Yoksa yeryüzü özürlü insanlarla dolardı.Kromozom bozuklugundandir bu düşükler ve kayıplar.Bu tur durumlarda birde inatçı,sonlanmayan gebelikler olur.Allah muhafaza özürlü çocuk dünyaya gelir.Benimde 4 aylik bir sonlanma oldu.Üzüldüm ama Rabbime hamd ettim.Verilmiş sadakam varmış diye.Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor.Ve hiç bir zaman tasiyamayacagimiz yükü bize vermez inşallah...Evet bende hep soru isareti o y leri Kabul etmiyomu benimde ilk kizimda bi dusuk ikinci kizimdan once bi dusuk daha ama doktora sordum oyle Bise olamaz dedi
Iyiki varsin Sen bacim vallahiiii insani gercekten rahatlatiyorsunn bundada var bir hayir buraya gelip konusmamiz velanElbetteki olamaz.Mantiga bile ters geliyor.x i kabul ediyorsa y leride kabul etmesi gerek.Hiç alakası yok yani.Rabbimiz nekadar büyük.Gelişim bozuklugu olan bebeklerde anne karninda kalp atışı durarak veya düşük olarak gebelik sonlanmasi oluyor.Yoksa yeryüzü özürlü insanlarla dolardı.Kromozom bozuklugundandir bu düşükler ve kayıplar.Bu tur durumlarda birde inatçı,sonlanmayan gebelikler olur.Allah muhafaza özürlü çocuk dünyaya gelir.Benimde 4 aylik bir sonlanma oldu.Üzüldüm ama Rabbime hamd ettim.Verilmiş sadakam varmış diye.Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor.Ve hiç bir zaman tasiyamayacagimiz yükü bize vermez inşallah...
Kesin le haklısın ablamın beş dusugu oldu. Çok araştırdılar. Birincisi ablamin kan pihtlasmasi ve eniştemin kromozom bozukluğu olduğu için böyle oluyormuş. Birde benim 9 haftalık bir bebegimin kalp atışı durdu. Doktorlar genelde ozurlu bebekler dusuk oluyor dedi.Elbetteki olamaz.Mantiga bile ters geliyor.x i kabul ediyorsa y leride kabul etmesi gerek.Hiç alakası yok yani.Rabbimiz nekadar büyük.Gelişim bozuklugu olan bebeklerde anne karninda kalp atışı durarak veya düşük olarak gebelik sonlanmasi oluyor.Yoksa yeryüzü özürlü insanlarla dolardı.Kromozom bozuklugundandir bu düşükler ve kayıplar.Bu tur durumlarda birde inatçı,sonlanmayan gebelikler olur.Allah muhafaza özürlü çocuk dünyaya gelir.Benimde 4 aylik bir sonlanma oldu.Üzüldüm ama Rabbime hamd ettim.Verilmiş sadakam varmış diye.Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor.Ve hiç bir zaman tasiyamayacagimiz yükü bize vermez inşallah...
Oyuzden allahimKesin le haklısın ablamın beş dusugu oldu. Çok araştırdılar. Birincisi ablamin kan pihtlasmasi ve eniştemin kromozom bozukluğu olduğu için böyle oluyormuş. Birde benim 9 haftalık bir bebegimin kalp atışı durdu. Doktorlar genelde ozurlu bebekler dusuk oluyor dedi.
Allah yasatmasin birdaha canim ablanin oldumu ya cocugu velanKesin le haklısın ablamın beş dusugu oldu. Çok araştırdılar. Birincisi ablamin kan pihtlasmasi ve eniştemin kromozom bozukluğu olduğu için böyle oluyormuş. Birde benim 9 haftalık bir bebegimin kalp atışı durdu. Doktorlar genelde ozurlu bebekler dusuk oluyor dedi.
Iki kizi var. Ama cok tedaviler gordu. Biraz maddi acidan cok yiprandilar ama cok sukur simdi iyi.Allah yasatmasin birdaha canim ablanin oldumu ya cocugu velan