Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
:KK20::KK20:
Oyuzden allahim
Hayirlisini versin herzaman sukur etmek lazim Kiz oglan farketmiyo aslinda dusunursek yanliz insan her iki meyveyide tadmak istiyor veeeeee etrafin baskisiiiii insanin sinirini bozuyor:KK20::KK67:
Kesinlikle canım, sonuçta evlat kızı oğlanı olmaz, hepsi emanet bize, birer görevliyiz onları yetiştirip büyütmekle..insanlar bunu düşünmeden lambur lumbur konuşurlar..gizli gizli baskı yaparlar..oğlu olmayanlara sürekli imalı sözler sokarlar..halbuki kimse bilmez nede hayır nede şer olduğunu..bir tek Allah bilir..çok iyi anlıyorum duygularını..heryerde var bu insanlardan:)

Offf kizlar kasik bel bacak agrisi dunden berli bi giriyo bi bi gidiyo :KK42::KK42::KK42:insanllah tutunur bana yavrum:KK42:
Ama düşünme böyle şeyleri elinden gelinceye kadar ayağını yüksek tut. Dinlen iş yapmamaya gayret göster. En azinda bebeğin biraz büyüsün. Bu geli bu gidi bi geli bi gidi :KK70::confused:gelmesin bi daha insallah.

Nasıl gidiyor hamilelik iştah bulantı durumları Nasıl sen geçen mercimek köfteden bahsettin ya dün ben de yaptım yedim hamile değilim ama Can'ım çekti çok severim
Evet bende cok severim caniniz cekmesin dedim hatta :KK48:demekki cekmis afiyet olsun canim valla bulanti yok bende kuzum halsizlik var bol bol bide ara ara bel kasik agrisi baskada pek Bise yok

Evet bende cok severim caniniz cekmesin dedim hatta :KK48:demekki cekmis afiyet olsun canim valla bulanti yok bende kuzum halsizlik var bol bol bide ara ara bel kasik agrisi baskada pek Bise yok
Saol cnm güzel yapmışım çok yedim. Hamileliğin inşallah hep böyle gider bulantı kötü birşey ben ondan çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun bir de söylemesi ayıp tüylerin çabuk uzuyor mu erkek bebeğe hamile olanların çabuk uzarmış bu da bir belirtiymiş sen de durumlar nasıl

Saol cnm güzel yapmışım çok yedim. Hamileliğin inşallah hep böyle gider bulantı kötü birşey ben ondan çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun bir de söylemesi ayıp tüylerin çabuk uzuyor mu erkek bebeğe hamile olanların çabuk uzarmış bu da bir belirtiymiş sen de durumlar nasıl
Dikkat etmedim benim ettim bisey var oda idrar rengi oda hep acik sari sabahlari daha cok dikkat ediuorum acik sari hic daha koyu gormedim tuylerim de gobegim etrafinda biraz uzamis zaten bende fazla kil olmadi icin pek anlamiyorum

Dikkat etmedim benim ettim bisey var oda idrar rengi oda hep acik sari sabahlari daha cok dikkat ediuorum acik sari hic daha koyu gormedim tuylerim de gobegim etrafinda biraz uzamis zaten bende fazla kil olmadi icin pek anlamiyorum
Hayırlısı inşallah randevuna az kaldı göreceksin bebişini

X