- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.241
Cok sukur Iyi olmusya sukurIki kizi var. Ama cok tedaviler gordu. Biraz maddi acidan cok yiprandilar ama cok sukur simdi iyi.
Kesinlikle canım, sonuçta evlat kızı oğlanı olmaz, hepsi emanet bize, birer görevliyiz onları yetiştirip büyütmekle..insanlar bunu düşünmeden lambur lumbur konuşurlar..gizli gizli baskı yaparlar..oğlu olmayanlara sürekli imalı sözler sokarlar..halbuki kimse bilmez nede hayır nede şer olduğunu..bir tek Allah bilir..çok iyi anlıyorum duygularını..heryerde var bu insanlardan:)
Oyuzden allahim
Hayirlisini versin herzaman sukur etmek lazim Kiz oglan farketmiyo aslinda dusunursek yanliz insan her iki meyveyide tadmak istiyor veeeeee etrafin baskisiiiii insanin sinirini bozuyor
Ama düşünme böyle şeyleri elinden gelinceye kadar ayağını yüksek tut. Dinlen iş yapmamaya gayret göster. En azinda bebeğin biraz büyüsün. Bu geli bu gidi bi geli bi gidiOfff kizlar kasik bel bacak agrisi dunden berli bi giriyo bi bi gidiyoinsanllah tutunur bana yavrum
Hahahahahahahahahahahaha Sen cok yasaAma düşünme böyle şeyleri elinden gelinceye kadar ayağını yüksek tut. Dinlen iş yapmamaya gayret göster. En azinda bebeğin biraz büyüsün. Bu geli bu gidi bi geli bi gidigelmesin bi daha insallah.
Işte gul biraz ya neselenHahahahahahahahahahahaha Sen cok yasa
Günaydın cnm. .evet gerçekten de bagimlilik yapıyorGünaydın kızlarrr bizim büyük kızı okula gönderiyorum size de günaydın demeden geçemedim burası bağımlılık yapıyor bırakamıyorum bıraktığım Zaman çok merak ediyorum
İş güç yapamıyorum o derece bazen giremeyince meraktan çatlıyorum kim ne dedi kim ne yaptı diyeGünaydın cnm. .evet gerçekten de bagimlilik yapıyor
Nasıl gidiyor hamilelik iştah bulantı durumları Nasıl sen geçen mercimek köfteden bahsettin ya dün ben de yaptım yedim hamile değilim ama Can'ım çekti çok severimGunaydinn
Evet bende cok severim caniniz cekmesin dedim hattaNasıl gidiyor hamilelik iştah bulantı durumları Nasıl sen geçen mercimek köfteden bahsettin ya dün ben de yaptım yedim hamile değilim ama Can'ım çekti çok severim
Saol cnm güzel yapmışım çok yedim. Hamileliğin inşallah hep böyle gider bulantı kötü birşey ben ondan çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun bir de söylemesi ayıp tüylerin çabuk uzuyor mu erkek bebeğe hamile olanların çabuk uzarmış bu da bir belirtiymiş sen de durumlar nasılEvet bende cok severim caniniz cekmesin dedim hattademekki cekmis afiyet olsun canim valla bulanti yok bende kuzum halsizlik var bol bol bide ara ara bel kasik agrisi baskada pek Bise yok
Dikkat etmedim benim ettim bisey var oda idrar rengi oda hep acik sari sabahlari daha cok dikkat ediuorum acik sari hic daha koyu gormedim tuylerim de gobegim etrafinda biraz uzamis zaten bende fazla kil olmadi icin pek anlamiyorumSaol cnm güzel yapmışım çok yedim. Hamileliğin inşallah hep böyle gider bulantı kötü birşey ben ondan çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun bir de söylemesi ayıp tüylerin çabuk uzuyor mu erkek bebeğe hamile olanların çabuk uzarmış bu da bir belirtiymiş sen de durumlar nasıl
Hayırlısı inşallah randevuna az kaldı göreceksin bebişiniDikkat etmedim benim ettim bisey var oda idrar rengi oda hep acik sari sabahlari daha cok dikkat ediuorum acik sari hic daha koyu gormedim tuylerim de gobegim etrafinda biraz uzamis zaten bende fazla kil olmadi icin pek anlamiyorum
canim o bendede cok oldu hatta demistim adetimi bekliyorum diye oldum olacam gibi yerlesme agrisi o benceGünaydın kızlar..
Adet olcakmışım gibi belim kasıklarımda ağrı var..yumurtlama sonrası ağrılar 2 gün devam edermi
Cnm tuttuysa olur o ağrılar inşallah tutmuşturGünaydın kızlar..
Adet olcakmışım gibi belim kasıklarımda ağrı var..yumurtlama sonrası ağrılar 2 gün devam edermi
Insanllah canimHayırlısı inşallah randevuna az kaldı göreceksin bebişini