- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.281
İnşallah canım dua ediyorum, hepimize..gönlümüzdeki hayırlısıyla olur, sayılı günler hemen geçiyor bide bakmışız doğumlar yapmışız:)Hayırlısı canım rabbim icimizdekini verir insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dua ediyorum, hepimize..gönlümüzdeki hayırlısıyla olur, sayılı günler hemen geçiyor bide bakmışız doğumlar yapmışız:)Hayırlısı canım rabbim icimizdekini verir insallah.
İstiyceğim zaten 20li yeter galiba tutturamazsam bir daha isterim elimde patlamasından iyidirHiç sormadım canım sadece pahalı olduğunu duydum bide eczanelerde her istediğin markayı bulamazsın...şimdiden ver siparişi elinde olsun..adetin yaklaşmış..eczanelerden bi sor istersen ne kadar ellerinde hangi markalar var
Yeterli canım bana 11 tanesi yetti..inşallah tutarda bidaha test almayada gerek kalmazİstiyceğim zaten 20li yeter galiba tutturamazsam bir daha isterim elimde patlamasından iyidir
İnşallah 28 günde bir oluyorum adeti 10. gün başlasam olur dimi bazen adetten sonra da yumurtlama olabiliyormuş adetim bitince bir tane test yapıp deniyceğim bakalım ne olcakYeterli canım bana 11 tanesi yetti..inşallah tutarda bidaha test almayada gerek kalmaz
Adetler düzenliyse 10. Gün iyi canım..bi tanede adetten sonra yap için rahat etsin, garanti olsun..yaklaşık hangi günlerde yumurtlama olacağını tahmin ediyorsundur..hadi hayırlısı:)İnşallah 28 günde bir oluyorum adeti 10. gün başlasam olur dimi bazen adetten sonra da yumurtlama olabiliyormuş adetim bitince bir tane test yapıp deniyceğim bakalım ne olcak
Düzenli genelde kasık ağrılarından akıntının artışından yumurtlama dönemimi de tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz ovülasyon testiyle takip edeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım o günlerde size sorduğumda hemen cvp alabilirim zaten ben size önceden haber veririm siz o gün sürekli bakarsınız mesajlarıma offfAdetler düzenliyse 10. Gün iyi canım..bi tanede adetten sonra yap için rahat etsin, garanti olsun..yaklaşık hangi günlerde yumurtlama olacağını tahmin ediyorsundur..hadi hayırlısı:)
Burda oluruz Allah ın izniyle canım, anında cvp vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla..merak etme hiç önemli günlerde daha çok bakıcam msj lara:) tahmin etsen bile yumurtlama gününü test mutlaka!Düzenli genelde kasık ağrılarından akıntının artışından yumurtlama dönemimi de tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz ovülasyon testiyle takip edeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım o günlerde size sorduğumda hemen cvp alabilirim zaten ben size önceden haber veririm siz o gün sürekli bakarsınız mesajlarıma offf
Saol cnm iyiki tanımışım sizi hepinizi çok sevdim hepimizin burda olmasının bir sebebi olmalı birbirimize destek çıkmak için galiba çünkü ben ne zaman vazgeçtiysem sizin sayenizde geri düşünmeye başladım şimdi ise ne olursa olsun Allahtan bir mani çıkmazsa yapıcam en doğrusunu Allah bilir ben öyle düşündümBurda oluruz Allah ın izniyle canım, anında cvp vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla..merak etme hiç önemli günlerde daha çok bakıcam msj lara:) tahmin etsen bile yumurtlama gününü test mutlaka!
Simdide normalmi kasik bel agrisi canim ara ara agrimasiYa arkadaşlar halen ayni şeyi tekrarlayip duruyorsunuz.Dünkü videoyu izlemedinizmi?Suan yolculuk aşamasındadır.6 gun yolculugun sonunda rahim duvarina tutunma gerçekleşir.Eger gerçekleşirse belirtiler ertesi gün yavas yavaş kendini gösterir.Karden kardeşim şimdi bunlari düşünürsen syresten tutunmaz.Senin bu agrilarin buyuk ihtimal psikolojikmendir diye düşünüyorum.Cok takma kafaya.Gecen ayda hatirlasigim kadarıyla koyuyu yakaladin ama tutunamadı ondan siyom stres yapma...
herşeyde var bi hayır canım, hepimizin ortak noktası amacı var:) isticez Rabbim den bize neyi. layık hayırlı gördüyse onu vericektir.inşallah gönlümüzdeki sağlıklı hayırlısıyla olur..bende szi çok sevdim..iyiki varsınız:)Saol cnm iyiki tanımışım sizi hepinizi çok sevdim hepimizin burda olmasının bir sebebi olmalı birbirimize destek çıkmak için galiba çünkü ben ne zaman vazgeçtiysem sizin sayenizde geri düşünmeye başladım şimdi ise ne olursa olsun Allahtan bir mani çıkmazsa yapıcam en doğrusunu Allah bilir ben öyle düşündüm
Karnimin arada atiyor oynuyormu ne cocukvalla arada Bise zipliuo sanki bagirsaklarim heralde hahahahaSimdide normalmi kasik bel agrisi canim ara ara agrimasi
dur daha büyüttün hemen bebeği...kendimizi çok dinliyoruz sanırımKarnimin arada atiyor oynuyormu ne cocukvalla arada Bise zipliuo sanki bagirsaklarim heralde hahahaha
Aynen cnm hayırlı sağlıklı salih evlat olsunlar da gerisi boş gönlümüzdekini Allah biliyor zaten nasipse olurherşeyde var bi hayır canım, hepimizin ortak noktası amacı var:) isticez Rabbim den bize neyi. layık hayırlı gördüyse onu vericektir.inşallah gönlümüzdeki sağlıklı hayırlısıyla olur..bende szi çok sevdim..iyiki varsınız:)
Sen ne olur ne olmaz ağır iş falan yapma 10 gün sonra belli olur sebebi inşallahyaa belim çok ağrıyor gerçekten sanki günlerdir ev işi yapıyormuşum gibi..belimin heryerlerine vuruyo..bu nedirki böyle..bu ara işte yapmıyorumki
Benim ikinci hamileliğimde çok olmuştu kimse inanmıyordu bana damar atar gibi oluyordu ama ne olduğunu ben de anlayamamıştımKarnimin arada atiyor oynuyormu ne cocukvalla arada Bise zipliuo sanki bagirsaklarim heralde hahahaha
yok yapmıcam canım ama günlük işler, yemek, çamaşır ister istemez hep ayaktayım..sanki bugün adet olcakmışım gibi..anlamadım..üşütmüşte olabilirim belkiSen ne olur ne olmaz ağır iş falan yapma 10 gün sonra belli olur sebebi inşallah
Bence tuttu içimden öyle geçiyor ama Allah bilir sen demiştin dersin bana bizim arkadaşa da öyle olmuştu adet günü gelmeden hamile olduğunu öğrendi hayırlısı bakalım görücezyok yapmıcam canım ama günlük işler, yemek, çamaşır ister istemez hep ayaktayım..sanki bugün adet olcakmışım gibi..anlamadım..üşütmüşte olabilirim belki
inşallah canım..bişey söylemek için tabi çok erken..idrar yolu enfeksiyonu, kist, bel fıtığı bunlarda ağrı yapıyorya..bunlar yoktur inşaallah..beklemekten başka yapacak bişey yokBence tuttu içimden öyle geçiyor ama Allah bilir sen demiştin dersin bana bizim arkadaşa da öyle olmuştu adet günü gelmeden hamile olduğunu öğrendi hayırlısı bakalım görücez
Evet cnm normal.KorkmaSimdide normalmi kasik bel agrisi canim ara ara agrimasi