Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Hiç sormadım canım sadece pahalı olduğunu duydum bide eczanelerde her istediğin markayı bulamazsın...şimdiden ver siparişi elinde olsun..adetin yaklaşmış..eczanelerden bi sor istersen ne kadar ellerinde hangi markalar var
İstiyceğim zaten 20li yeter galiba tutturamazsam bir daha isterim elimde patlamasından iyidir

İnşallah 28 günde bir oluyorum adeti 10. gün başlasam olur dimi bazen adetten sonra da yumurtlama olabiliyormuş adetim bitince bir tane test yapıp deniyceğim bakalım ne olcak
Adetler düzenliyse 10. Gün iyi canım..bi tanede adetten sonra yap için rahat etsin, garanti olsun..yaklaşık hangi günlerde yumurtlama olacağını tahmin ediyorsundur..hadi hayırlısı:)

Adetler düzenliyse 10. Gün iyi canım..bi tanede adetten sonra yap için rahat etsin, garanti olsun..yaklaşık hangi günlerde yumurtlama olacağını tahmin ediyorsundur..hadi hayırlısı:)
Düzenli genelde kasık ağrılarından akıntının artışından yumurtlama dönemimi de tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz ovülasyon testiyle takip edeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım o günlerde size sorduğumda hemen cvp alabilirim zaten ben size önceden haber veririm siz o gün sürekli bakarsınız mesajlarıma offf

Düzenli genelde kasık ağrılarından akıntının artışından yumurtlama dönemimi de tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz ovülasyon testiyle takip edeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım o günlerde size sorduğumda hemen cvp alabilirim zaten ben size önceden haber veririm siz o gün sürekli bakarsınız mesajlarıma offf
Burda oluruz Allah ın izniyle canım, anında cvp vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla..merak etme hiç önemli günlerde daha çok bakıcam msj lara:) tahmin etsen bile yumurtlama gününü test mutlaka!

Burda oluruz Allah ın izniyle canım, anında cvp vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla..merak etme hiç önemli günlerde daha çok bakıcam msj lara:) tahmin etsen bile yumurtlama gününü test mutlaka!
Saol cnm iyiki tanımışım sizi hepinizi çok sevdim hepimizin burda olmasının bir sebebi olmalı birbirimize destek çıkmak için galiba çünkü ben ne zaman vazgeçtiysem sizin sayenizde geri düşünmeye başladım şimdi ise ne olursa olsun Allahtan bir mani çıkmazsa yapıcam en doğrusunu Allah bilir ben öyle düşündüm

Ya arkadaşlar halen ayni şeyi tekrarlayip duruyorsunuz.Dünkü videoyu izlemedinizmi?Suan yolculuk aşamasındadır.6 gun yolculugun sonunda rahim duvarina tutunma gerçekleşir.Eger gerçekleşirse belirtiler ertesi gün yavas yavaş kendini gösterir.Karden kardeşim şimdi bunlari düşünürsen syresten tutunmaz.Senin bu agrilarin buyuk ihtimal psikolojikmendir diye düşünüyorum.Cok takma kafaya.Gecen ayda hatirlasigim kadarıyla koyuyu yakaladin ama tutunamadı ondan siyom stres yapma...
Simdide normalmi kasik bel agrisi canim ara ara agrimasi:KK64::KK64:

Saol cnm iyiki tanımışım sizi hepinizi çok sevdim hepimizin burda olmasının bir sebebi olmalı birbirimize destek çıkmak için galiba çünkü ben ne zaman vazgeçtiysem sizin sayenizde geri düşünmeye başladım şimdi ise ne olursa olsun Allahtan bir mani çıkmazsa yapıcam en doğrusunu Allah bilir ben öyle düşündüm
herşeyde var bi hayır canım, hepimizin ortak noktası amacı var:) isticez Rabbim den bize neyi. layık hayırlı gördüyse onu vericektir.inşallah gönlümüzdeki sağlıklı hayırlısıyla olur..bende szi çok sevdim..iyiki varsınız:)

herşeyde var bi hayır canım, hepimizin ortak noktası amacı var:) isticez Rabbim den bize neyi. layık hayırlı gördüyse onu vericektir.inşallah gönlümüzdeki sağlıklı hayırlısıyla olur..bende szi çok sevdim..iyiki varsınız:)
Aynen cnm hayırlı sağlıklı salih evlat olsunlar da gerisi boş gönlümüzdekini Allah biliyor zaten nasipse olur

Sen ne olur ne olmaz ağır iş falan yapma 10 gün sonra belli olur sebebi inşallah
yok yapmıcam canım ama günlük işler, yemek, çamaşır ister istemez hep ayaktayım..sanki bugün adet olcakmışım gibi..anlamadım..üşütmüşte olabilirim belki

yok yapmıcam canım ama günlük işler, yemek, çamaşır ister istemez hep ayaktayım..sanki bugün adet olcakmışım gibi..anlamadım..üşütmüşte olabilirim belki
Bence tuttu içimden öyle geçiyor ama Allah bilir sen demiştin dersin bana bizim arkadaşa da öyle olmuştu adet günü gelmeden hamile olduğunu öğrendi hayırlısı bakalım görücez

Bence tuttu içimden öyle geçiyor ama Allah bilir sen demiştin dersin bana bizim arkadaşa da öyle olmuştu adet günü gelmeden hamile olduğunu öğrendi hayırlısı bakalım görücez
inşallah canım..bişey söylemek için tabi çok erken..idrar yolu enfeksiyonu, kist, bel fıtığı bunlarda ağrı yapıyorya..bunlar yoktur inşaallah..beklemekten başka yapacak bişey yok:KK69:

X