- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.141
AEvt canım çok saol...sakın stres yapma..yumurtlama etkileniyor..test yaparken insanın aklında bi sürü soru oluyor mümkün olduğunca sakin ol, ben sakin değildim, çok kastım kendimi..inşallah tutar bakalım hayırlısı
Sıra bendeeee sen güzel atlattın ben şimdiden kastım kendimi Allahım sonumuzu hayır etsinAyyy canım seni uyuyan güzel sandım bi an..sende çalışma bitti zaten:))
Amin canım amin bilmiyorum kızlar gerçekten de iyi ki varsınız yaİnşallah cnm rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz umarım..sıra uyuyangüzelde
A
Amiiiin canım inşallah, evt uyuyangüzele geçti sıra..sonra belki yine ben:)İnşallah cnm rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz umarım..sıra uyuyangüzelde
A
Inşallah tutmuştur canım bol bol dua et. Inşallah oglise hamile olursun. Dualarim sizinle canım varsa nasibimizde olur. Yoksa da ya allah ya kerim.Amiiiin canım inşallah, evt uyuyangüzele geçti sıra..sonra belki yine ben:)
Yok canım yaaa hiç kasma, bende kastım kendimi çok..hemde testlerde daha önce deneyimim varken..gerçekten hiç acele etme, sakin, sonra stresle yumurtlama belirtileri birbirine giriyo valla..strestende ateşim çıktı benim..sen rahat ol ama..yardımcı oluruz bildiğimiz kadarıyla inşallah..Sıra bendeeee sen güzel atlattın ben şimdiden kastım kendimi Allahım sonumuzu hayır etsin
İnşallah canım yaa, beklenti içine çok girmek istemiyorum sonra umudum kırılıyoInşallah tutmuştur canım bol bol dua et. Inşallah oglise hamile olursun. Dualarim sizinle canım varsa nasibimizde olur. Yoksa da ya allah ya kerim.
Beklenti içine girme canım allah bize neyi nasip buluyorsa odur. Hiç düşünme stres yapma. Onun dediği olur. Bunu unutma. Biz istiyoruz dua ediyoruz. Ki akıl ve mantığı da o bize vermiş. Kendimizce birşeyler yapıyoruz. Sonucu rabbim verecek. Inşallah sonucu da hepimizi sevindirir.İnşallah canım yaa, beklenti içine çok girmek istemiyorum sonra umudum kırılıyo
Katilmiyorum canım eltim ve ben birlikte hamileyiz onun kız benim erkekGenelliklede suan 4 bucuk 5 aylik olanlar burada 3 bide benim akraba 4 simdiye kadar ogrendigim 2015 de hamile kalanlar
Valla bayagi geç olmuş amma hayirlisi ne diyelim yapacak bişey yok.insallh tutar canımİnşallah canım geç kalmamışımdır..yeni testleride atıyorum bi göz atsana..geçmi kaldım bilmiyorum..bugün öğlen kasık ağrılarım arttı, ateş yükseldi saat 10 dan sonramı çatladı acaba?son testten 1 saat sonra ilişki oldu
Tutmazsa seninki stresten tutmaz.Bu 6 günlük yolculuk aşamasında bari stres yapma ki tutsun.Stres tutunmayada engel,akli dağıt düşünmeİlişki öncesinde, öğleden sonra ıslaklık artmıştı zaten canım ordanda anladım çatladığını
Himmm ozamn tesadufKatilmiyorum canım eltim ve ben birlikte hamileyiz onun kız benim erkek
Kizlar kassiklarim agriyor ya dunde agridi bacaklarima dogru bi agri simdide var o agri yinemi dusuk olucak
Yokya aklina kötü şeyler getirme.Ayakta fazla kaldığında dizden aşağı baldirlarin agridimi varis çıkacak diye biliyorum.Heme uzan ayaklarini kaldır.GecerKizlar kassiklarim agriyor ya dunde agridi bacaklarima dogru bi agri simdide var o agri yinemi dusuk olucakallahim hayirlisini ver
Ayaklarimi kaldiricam havaya okYokya aklina kötü şeyler getirme.Ayakta fazla kaldığında dizden aşağı baldirlarin agridimi varis çıkacak diye biliyorum.Heme uzan ayaklarini kaldır.Gecer
Cnm ben bu ovülasyon olayını görümceme falan anlattım Bebek düşündüğümü anlattım onlar bana öyle yapma Allah'ın işine karışma diye korkuttular ne yapsam ki biz yapılıcakları yapıyoruz yine takdir Allah'ın Onun dediği olur günah değildir dimi bizim yaptıklarımızSimdiye kadarki anlattiklarimi daha iyi anlamaniza yardımcı olacaktir