Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
İnşallah cnm rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz umarım..sıra uyuyangüzelde
A

Sıra bendeeee sen güzel atlattın ben şimdiden kastım kendimi Allahım sonumuzu hayır etsin
Yok canım yaaa hiç kasma, bende kastım kendimi çok..hemde testlerde daha önce deneyimim varken..gerçekten hiç acele etme, sakin, sonra stresle yumurtlama belirtileri birbirine giriyo valla..strestende ateşim çıktı benim..sen rahat ol ama..yardımcı oluruz bildiğimiz kadarıyla inşallah..

İnşallah canım yaa, beklenti içine çok girmek istemiyorum sonra umudum kırılıyo
Beklenti içine girme canım allah bize neyi nasip buluyorsa odur. Hiç düşünme stres yapma. Onun dediği olur. Bunu unutma. Biz istiyoruz dua ediyoruz. Ki akıl ve mantığı da o bize vermiş. Kendimizce birşeyler yapıyoruz. Sonucu rabbim verecek. Inşallah sonucu da hepimizi sevindirir.

Valla bayagi geç olmuş amma hayirlisi ne diyelim yapacak bişey yok.insallh tutar canım

Kizlar kassiklarim agriyor ya dunde agridi bacaklarima dogru bi agri simdide var o agri yinemi dusuk olucak allahim hayirlisini ver
Yokya aklina kötü şeyler getirme.Ayakta fazla kaldığında dizden aşağı baldirlarin agridimi varis çıkacak diye biliyorum.Heme uzan ayaklarini kaldır.Gecer

Simdiye kadarki anlattiklarimi daha iyi anlamaniza yardımcı olacaktir
Cnm ben bu ovülasyon olayını görümceme falan anlattım Bebek düşündüğümü anlattım onlar bana öyle yapma Allah'ın işine karışma diye korkuttular ne yapsam ki biz yapılıcakları yapıyoruz yine takdir Allah'ın Onun dediği olur günah değildir dimi bizim yaptıklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…