Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ben napıcam bakalım inşallah geceye denk gelirde çocuklar uyumuş olur yoksa ben de geç kalırım inşallah olmuştur cnm sen yapılacakları yaptın takdir Allah'ın

Ben napıcam bakalım inşallah geceye denk gelirde çocuklar uyumuş olur yoksa ben de geç kalırım inşallah olmuştur cnm sen yapılacakları yaptın takdir Allah'ın
İnşallah canım, sadece stres yapma..kızım uyumasaydı yumurta giderdi benim..

Kızlar ovulasyon testlerinde çift çizgide deneyenlerinde oğlu oldu burda..biçok kişide gördüm bazı topiklerde..sizce nasıl oluyor bu?
Bence çift çizgiyi görünce yapmak işi şansa bırakmak olur en garantisi bizim yaptığımız ama S sabirin biliyordur cevap verir eminim

Kızlar ovulasyon testlerinde çift çizgide deneyenlerinde oğlu oldu burda..biçok kişide gördüm bazı topiklerde..sizce nasıl oluyor bu?
Uzun lafın kısası.En önemlisi daha öncede demiştim yumurta catladigi vakit y spermleri hazirda olmasi önemli.Esininde sperm kalitesi tamsa mesele yok.ikisi bir arada olması gerek yani.Bütün mesele bundan ibaret.Testle hamile kalipta kiz olanlarida gördük.Oda neden dereseniz,Hani koyuyu erken yakaladinya,kimisi kayuyu yakaladigi gibi iliskiye giriyor amma o koyuluk birkac gun sürebiliyor.iliski olmuş ise yumurta catlayana kadar y spermlerin (24)saati dolup ölüyor x ler kalıyor.x lerde 72 saat yaşama süresi olduguna göre.Yumurta catladigi vakit y degilde x leri yakalar.....
Anlatabildimmi?

Hmmm çift çizginin yakalanma zamanı, tmm şimdi..kimisi erken kimisi son anında yakalıyo..herkes senin gibi anlatmıyoki, daha kaba hesaplarla ankatılıyooo..işin mantığı anlaşıldı:)

Çooookk güzel anlattın olur inşallah yaa süpersin moralim çok yükseldi tavan yaptı iyi oldum Can'ım sıkkındı mesajların iyi geldi

Hmmm çift çizginin yakalanma zamanı, tmm şimdi..kimisi erken kimisi son anında yakalıyo..herkes senin gibi anlatmıyoki, daha kaba hesaplarla ankatılıyooo..işin mantığı anlaşıldı:)
Aynen canim.Koyuyu yakaladigin gibi iliski olsaydı kiz olma ihtimali yüksekti benim bildiklerime göre tabi.

Canim Ben ikinci kizima hamileyken eltim surekli oyle diyordu.ogrendiyim gunden beri soylemeye basladi.ikinci bebisde hic ama hic dusunmuyordum bile cinsiyyet ile ilgili.sonra bana duyduguma gore X ismi beyeniyorsun dedi.eger oglun olmazsa o ismi ben koyucam ogluma.o zamanlar hamile bile deyil.3 ay sonra kaldi.oglu oldu en sevdiyim ismi koydu ogluna.var iste böyleleri.sanki isim kitligi.simdi dusunduyun hic bir ismi soylemiycem ona.hatta hamile kalinca cinsiyyeti belli olana kadar saklamayi dusunuyorum.kv elti kafamin etini yemesinler diye

Evet cok degisik insanlar var buda oyle daha bismillah 5 haftalik senin kizin olacak surekli ayni seyi tekrarliyor olsun dedim kenindinde iki kizi var ha neden boyle insanlar var ben anlamis degilim desene insnallah Allah Sana bi oglan verir diye neden hep surekli kizin olacak senin gene kizin olacak diyosunki bidaha soylesin diyecem zaten sinirlerimi bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…