-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.161
Ayy içim rahatladı bikaç kişi söyleyince kafam karıştı ben zaten namazımı falan kılıp duamı edip gönlümdekini Allah'a iletip öyle düşünüyorum veren Allah ama yapılacakları yapıcağım takdir yine OnunHayir canım icin rahat olsun.Yok oyle bişey.Eşim ilahiyat hocası dir.Tatmin olman için söylüyorum.Biz sadece bildiklerimizi uyguluyoruz.Takdir elbette Allahın.O dilemese gene vermez
Bende aynen oyle yapiyorum her namazimda dua ediyorum sizlerde allahim gonumuzden geceni hayirlisiyla bize nasip etsin insanllahAyy içim rahatladı bikaç kişi söyleyince kafam karıştı ben zaten namazımı falan kılıp duamı edip gönlümdekini Allah'a iletip öyle düşünüyorum veren Allah ama yapılacakları yapıcağım takdir yine Onun
Misira esimde fetva vermedi.Soranlar cok oldu çünkü.Ama bunda sıkıntı yok dedi.Hem Kuranda hem hadiste erkek çocuğun nasil oluşu hakkinda bilgi veriliyorsa,bu demek oluyorki uygulamamizda bi sakınca yok Allahın izniyle...Canım biliyorsunuz ben kibris diye düşündüm. Birkaç hocaya sorduk. Günah dediler. Ama bu günah değil diye düşünüyorum. Çünkü rabbim bize aklı o verdi. Çalıştırmak ve keşfetmek bize düşüyor. Biz y spremlerini ve ye x spremlerini elimize alıp secmiyoruz. Onu da rabbim bize nasip ediyor. Bunu deneyen çoğu annenin kızı olmuş. Yani o istemez ise yine de olmaz. Çok şükür öncelikle biz duamizi ediyoruz. Ha birde çoğumuz ilişkilerimizde yanlışlık yaptık. Sadece düzeltme çalışıyoruz. Yine de bu müdahale olamaz. Kendi fikirlerim bunlar. Çünkü benim eşim çok dindar rabbimizin zoruna gidecek hiçbirşeyi yapmaz.
Canını sıkma böyle şeylere rabbim neyi nasip.ederse o olur...Rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz....inşallah birde bakmışsın gelecek yıl bu aylarda erkek bebegini büyütüyor olursun...Allahın izniyle inşallahAy sinir oluyorummmm benim bi arkadasim var icimden Kiz geciuo Kiz geciuo deyip duruyo ya diyorum Allah bilir bizim icin ikiside evlat surekli onu diyor ben Kiz diyorum dedim daha cok erken saglikli olsun diyorum hic demiyoki Allah kalbinden geceni versinsinir bozuluyolar yada benmi aliniyorum yaa ufff
Amin canim insnallah saol guzel dileklerin insnallahCanını sıkma böyle şeylere rabbim neyi nasip.ederse o olur...Rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz....inşallah birde bakmışsın gelecek yıl bu aylarda erkek bebegini büyütüyor olursun...Allahın izniyle inşallah
Şuan nasıl gidiyor hamileliginAmin canim insnallah saol guzel dileklerin insnallah
Iyi sukur canim benim ara ara bi kasik agrisi giriyor ama sukur iyim simdilikŞuan nasıl gidiyor hamileligin
Balla benim icimdende yuzde 90 erkek geçiyor.Bakalım hayırlısı artıkAy sinir oluyorummmm benim bi arkadasim var icimden Kiz geciuo Kiz geciuo deyip duruyo ya diyorum Allah bilir bizim icin ikiside evlat surekli onu diyor ben Kiz diyorum dedim daha cok erken saglikli olsun diyorum hic demiyoki Allah kalbinden geceni versinsinir bozuluyolar yada benmi aliniyorum yaa ufff
Hayirlisi olsun canim allahim neyi layik gorurse o olsun insannlahBalla benim icimdende yuzde 90 erkek geçiyor.Bakalım hayırlısı artık
Saat 14 de yaptığım testten sonra yumurtanın yeni çatladığını düşündüm çünkü vücudumdaki belirtilerde arttı..Valla bayagi geç olmuş amma hayirlisi ne diyelim yapacak bişey yok.insallh tutar canım
Çok haklısın canım, şimdi yok stres gitti valla rahatladım..ohhh beee..o neydi öyle..testle yattım testle kalktım:) artık nasip, olmazsa bidaki aya..bu kez stressiz olur:)Tutmazsa seninki stresten tutmaz.Bu 6 günlük yolculuk aşamasında bari stres yapma ki tutsun.Stres tutunmayada engel,akli dağıt düşünme
Tutar inşallah gelecek aya gerek kalmazÇok haklısın canım, şimdi yok stres gitti valla rahatladım..ohhh beee..o neydi öyle..testle yattım testle kalktım:) artık nasip, olmazsa bidaki aya..bu kez stressiz olur:)
Insanllah tutmustur canim insanllahhhÇok haklısın canım, şimdi yok stres gitti valla rahatladım..ohhh beee..o neydi öyle..testle yattım testle kalktım:) artık nasip, olmazsa bidaki aya..bu kez stressiz olur:)
İnşallah canım tutar..sıkıntısız, kanamasız, duşuksuz, bi gebelik olur hepimiz içinTutar inşallah gelecek aya gerek kalmaz