Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Hayir canım icin rahat olsun.Yok oyle bişey.Eşim ilahiyat hocası dir.Tatmin olman için söylüyorum.Biz sadece bildiklerimizi uyguluyoruz.Takdir elbette Allahın.O dilemese gene vermez
Ayy içim rahatladı bikaç kişi söyleyince kafam karıştı ben zaten namazımı falan kılıp duamı edip gönlümdekini Allah'a iletip öyle düşünüyorum veren Allah ama yapılacakları yapıcağım takdir yine Onun

Bende aynen oyle yapiyorum her namazimda dua ediyorum sizlerde allahim gonumuzden geceni hayirlisiyla bize nasip etsin insanllah

Canım biliyorsunuz ben kibris diye düşündüm. Birkaç hocaya sorduk. Günah dediler. Ama bu günah değil diye düşünüyorum. Çünkü rabbim bize aklı o verdi. Çalıştırmak ve keşfetmek bize düşüyor. Biz y spremlerini ve ye x spremlerini elimize alıp secmiyoruz. Onu da rabbim bize nasip ediyor. Bunu deneyen çoğu annenin kızı olmuş. Yani o istemez ise yine de olmaz. Çok şükür öncelikle biz duamizi ediyoruz. Ha birde çoğumuz ilişkilerimizde yanlışlık yaptık. Sadece düzeltme çalışıyoruz. Yine de bu müdahale olamaz. Kendi fikirlerim bunlar. Çünkü benim eşim çok dindar rabbimizin zoruna gidecek hiçbirşeyi yapmaz.

Misira esimde fetva vermedi.Soranlar cok oldu çünkü.Ama bunda sıkıntı yok dedi.Hem Kuranda hem hadiste erkek çocuğun nasil oluşu hakkinda bilgi veriliyorsa,bu demek oluyorki uygulamamizda bi sakınca yok Allahın izniyle...

Ay sinir oluyorummmm benim bi arkadasim var icimden Kiz geciuo Kiz geciuo deyip duruyo ya diyorum Allah bilir bizim icin ikiside evlat surekli onu diyor ben Kiz diyorum dedim daha cok erken saglikli olsun diyorum hic demiyoki Allah kalbinden geceni versinsinir bozuluyolar yada benmi aliniyorum yaa ufff

Canını sıkma böyle şeylere rabbim neyi nasip.ederse o olur...Rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz....inşallah birde bakmışsın gelecek yıl bu aylarda erkek bebegini büyütüyor olursun...Allahın izniyle inşallah

Balla benim icimdende yuzde 90 erkek geçiyor.Bakalım hayırlısı artık

Saolun kızlar cevaplarınız için dara düştüğüm Zaman kafamın karıştığı zaman size anlatıyorum sözleriniz beni rahatlatıyor hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız hepimizin burda olmasının bir sebebi olmalı benim kafam ne Zaman karışsa sizden cevaplar gelince içim rahatlıyor umarım herşey gönlümüzdeki gibi olur Allah büyüktür

Valla bayagi geç olmuş amma hayirlisi ne diyelim yapacak bişey yok.insallh tutar canım
Saat 14 de yaptığım testten sonra yumurtanın yeni çatladığını düşündüm çünkü vücudumdaki belirtilerde arttı..
Fotoları ii çekemedim ışık vurdu yakından çekmediğim için sizleri de çelişkide bıraktım, aslında sabah 10 daki test de aynı koyuluktaydı testleri çok yakından gördüğüm için..yani yumurtlamadan yaklaşık 7 saat sonra ilişki oldu..hayırlısı artık inşallah tutar canım, kendimi hamile değilmişim gibi düşünecem

Tutmazsa seninki stresten tutmaz.Bu 6 günlük yolculuk aşamasında bari stres yapma ki tutsun.Stres tutunmayada engel,akli dağıt düşünme
Çok haklısın canım, şimdi yok stres gitti valla rahatladım..ohhh beee..o neydi öyle..testle yattım testle kalktım:) artık nasip, olmazsa bidaki aya..bu kez stressiz olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…