Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
İnşallah canım geç kalmamışımdır..yeni testleride atıyorum bi göz atsana..geçmi kaldım bilmiyorum..bugün öğlen kasık ağrılarım arttı, ateş yükseldi saat 10 dan sonramı çatladı acaba?son testten 1 saat sonra ilişki oldu
Tüm yaptığım testleri attım kızlar, tek foto halinde hazırlayıp koydum hepsini görün diye..umarım geç kalmamışımdır..malum gündüze denk geldim, bide evde çocuk olunca böyle oldu..bu arada ikide test yaptım, daha emin oldum çatladığına..yani çatladıktan sonra oldu ilişki..bundan sonrası Rabbim e kaldı, hayırlısını sağlıklısını ve gönlümüzdekini nasip eder inşallah..

Tüm yaptığım testleri attım kızlar, tek foto halinde hazırlayıp koydum hepsini görün diye..umarım geç kalmamışımdır..malum gündüze denk geldim, bide evde çocuk olunca böyle oldu..bu arada ikide test yaptım, daha emin oldum çatladığına..yani çatladıktan sonra oldu ilişki..bundan sonrası Rabbim e kaldı, hayırlısını sağlıklısını ve gönlümüzdekini nasip eder inşallah..
Bence zamanlama süper olmuş inşallah tutmuştur cnm Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah sıra bende

Bence zamanlama süper olmuş inşallah tutmuştur cnm Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah sıra bende
Ayy inşallah canım, zamanı böyle denk geldi..herşeyde bi hayır var..inşallah senin yumurtlama akşama olurda gece ilişki olur..gündüz zor hakkaten..ayrı Bi stres oluyorsun..

Kızlar testlerimi yorumladığınız, ilgilendiğiniz, dua ettiğiniz, desteklediğiniz için başta sabirin olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Rabbim öncelikle hayırlısını sağlıklısını ve gönlümüzdekini versin..umarım tutmuştur
Tutmustur:KK71::KK71::KK71::KK71:uyuyan guzel sira sende askitom sende tuttur sonra 10 ay 11 ay 12ci ay sirayla kucagmiza alalim yavrularimizi insanllahhhh da ogluslarimizi insanllahhh

Sen ya Sana nedemeli sende elini hizli tut biraz canim onun arkasindanda Sen gel:KK48::KK48:
Inşallah benimki gidip gelsin de yaparız birşeyler geçenlerde eşime gel cocuk yapalım dedi adam bu ne hız ne oldu sana gidip geleyim bakalım dedi bana kalırsa bu akşam ise baslarizzzzzz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim kalkmadin demi yarim saat velan yattin uzandin
Kalkmadım canım 1 saat yaklaşık..kalçamın altınada yastık koydum..ilişkiden 1 saat önce eşime sert Bi kahve yaptım sperm hareketliliğini artırmak için..bu tüyolar sabirin den:) unutma mutlaka yap bunları

Kalkmadım canım 1 saat yaklaşık..kalçamın altınada yastık koydum..ilişkiden 1 saat önce eşime sert Bi kahve yaptım sperm hareketliliğini artırmak için..bu tüyolar sabirin den:) unutma mutlaka yap bunları
Ayyy canım seni uyuyan güzel sandım bi an..sende çalışma bitti zaten:))

X